.lisynger написа:Трябва да си го вземем вече този мач.Събота всички на Армията !!!
+ 1948 !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
.lisynger написа:Трябва да си го вземем вече този мач.Събота всички на Армията !!!
daydreamer написа:След този кръг ЦСКА ще е на 3 точки пред Левски и интригата в долната половина ще се запази.
petko.h.markov написа:daydreamer написа:След този кръг ЦСКА ще е на 3 точки пред Левски и интригата в долната половина ще се запази.
Извинявай но съм слаб по аритметика.Как така /при какви резултати/ ще се получи тази разлика.
Червени Воини написа:2:0
Играта на ЦСКА която очаквам няма да я коментирам,защотото такава няма....играем на мусколи,желание(което ме радва) и благодарение на най-мощната агитка в България!
А рибките, те ако можеха да ритат топката, а не футболистите като диви селяни, можеха и да направят нещо този сезон.....но със този калпав треньор и без фенове, пак ще се борят да не изпаднат този сезон!
Iceberg написа:Червени Воини написа:2:0
Играта на ЦСКА която очаквам няма да я коментирам,защотото такава няма....играем на мусколи,желание(което ме радва) и благодарение на най-мощната агитка в България!
А рибките, те ако можеха да ритат топката, а не футболистите като диви селяни, можеха и да направят нещо този сезон.....но със този калпав треньор и без фенове, пак ще се борят да не изпаднат този сезон!
Рибки?!? Хехе, интересна интерпретация, целяща подигравка с противника. Може би далечна асоциация с море? Въпреки, че рибки има и в реките, язовирите, каквито има и покрай Софето, а и рибките в тях са къде, къде по-малки и жалки от морските?! А и ние никога не сме се отъждествявали като Акули например (както Черноморец). Виж Моряци - да, Морски или нещо такова, ама както и да е. Все едно аз на вас да казвам Предателите или Дезертьорите, правейки асоциация с Армията и ВойницитеВсичко това в кръга на шегата. Будалкайте си се както си искате
, просто малко странно ми се стори, а и явно ви липсва въображение, та най-лесното..... море-рибки
.
Та така де, айде и аз да дам прогнозата си за мача. Както сами признавате, отбора на Чорбатае зле в момента, по много обективни и не дотам обективни причини. Имате футболисти, нямате още отбор. Ние сме също нещо такова, само дето нямаме вашето оправдание. Не споделям изразяваното от някои ваши фенове мнение, че играем грубо , да не говорим пък за "диви селяни". Истината е, че направихме корав отбор, стабилна защита, но в по-предни позиции още издишаме и търсим себе си. Поради тези причини, а и ако Окоро все пак вече успеят да го картотекиран, мисля, че можем да стигнем до 1:1 например. Мача е троен според мен, като вие имате сякаш повече предимство, но.. нищо не се знае. Та така де, равен мач, а ако имаме късмет.. може и да ви излъжем някак си..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта