Долапчиев титуляр!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Re: Долапчиев титуляр!

Мнениеот IvanGit » 30 юли 2013 00:45

RedeviL написа:
T&T написа:Ако искате да го унищожите момчето, то започвайте да го пускате титуляр всеки мач. Мнението на автора за пореден път показва, че повечето фенове изобщо не разбират от футбол. С младите таланти трябва да се подхожда внимателно, за да не свършат за футбола по никое време. Долапчиев ще е титуляр, когато е готов за това и едва ли този момент ще е по-рано от пролетта на 2014 година, а дотогава нека феновете на червените имат малко търпение.

И аз съм на същото мнение! Рисковете от налагането му като основен играч в отбора съответно носят със себе си и големи очаквания, а всички знаем как въздействат подобни нагласи върху българските футболисти.. :)

Ами рискувайте бе,не кой да е ,а Христо Стоичков каза-"който играй-пичели".Сега като не рискувате кво? имате 2точки от които половината ги дължите на това младо и переспективно момче.Таланта се развива на спокойствие,титулярното място дава спокойствие-това е .

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 юли 2013 00:57

IvanGit написа:
RedeviL написа:
T&T написа:Ако искате да го унищожите момчето, то започвайте да го пускате титуляр всеки мач. Мнението на автора за пореден път показва, че повечето фенове изобщо не разбират от футбол. С младите таланти трябва да се подхожда внимателно, за да не свършат за футбола по никое време. Долапчиев ще е титуляр, когато е готов за това и едва ли този момент ще е по-рано от пролетта на 2014 година, а дотогава нека феновете на червените имат малко търпение.

И аз съм на същото мнение! Рисковете от налагането му като основен играч в отбора съответно носят със себе си и големи очаквания, а всички знаем как въздействат подобни нагласи върху българските футболисти.. :)

Ами рискувайте бе,не кой да е ,а Христо Стоичков каза-"който играй-пичели".Сега като не рискувате кво? имате 2точки от които половината ги дължите на това младо и переспективно момче.Таланта се развива на спокойствие,титулярното място дава спокойствие-това е .

Нямах предвид да го закотвим на пейката и така, докато не навърши 25-6 години да си го имаме за надежда.. :lol: А просто да се налага постепенно в мачовете и най-вече треньорското ръководство да работят внимателно с него и да му следят изявите изкъсо! Стига да сметнат, че се представя на нужното ниво в тренировките, защо да не му гласуват доверие и като титуляр. Всичко си зависи от преценката на Стойчо и най-вече от самия футболист, ако наистина иска да се развива нагоре във футбола.. ;) Иначе ние тука можем да си го гласиме за титуляр, колкото си искаме, но в случая нашето мнение, едва ли е по-меродавно от това на треньора. :)
Последна промяна от RedeviL на 30 юли 2013 01:01, променено общо 1 път.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 30 юли 2013 00:58

Колеги,преди две седмици нямахме отбор за картотекиране,сега минахме два трудни мача и не загубихме,дори бих казал,че играхме прилично.Не забравяйте,че победата започва от защитата,затова Стойчо се опитва в този разграден двор да наложи тактическа дисциплина и уплътняване,нападението ще е малко по-късно.Така,че да не го нападаме.Що се касае за Долапчиев-правилна смяна,влезе отпочинал,по бърз и мощен,успя да вкара гол и още 2-3 нелоши отигравания.Но още е рано за цял мач,или в напечен такъв,като днешния.Не забравяте,че Берое би и Левски,и Лудогорец,направи нелоши мачове срещу Апоел.А ако се окаже ,че момчето е много добро и го ударят като Карачанака? Какво правим? В момента са нужни опитни биткаджии,дори и без кой знае какви футболни достойнства.А за тези дето приказват за Бербатов-беше титуляр и изпорти два много важни мача-с МТК и с Левски,през 2000г.И никой не му прости в Бг оттогава,винаги си остана противоречива футболна класа в БГ очите. Затова нека Перота ги подготви кондиционно,да поиграят малко заедно да си научат тактическите задачи-тогава ще преценяваме„Договорите на повечето са за 1 год,плюс удължаване,т.е.има врема и за разчистване и за нови подбори.Важното е сега да сме зад отбора,да го подкрепяме независимо от резултатите.Не забравяйте-останаха тези,които искаха и не се уплашиха от трудното,Нека им отдадем дължимото уважение и обич!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 30 юли 2013 01:03

biso62 написа:А ако се окаже ,че момчето е много добро и го ударят като Карачанака? Какво правим? В момента са нужни опитни биткаджии,дори и без кой знае какви футболни достойнства.

Стойчо затова стига донякъде и спира, щото иска да не рискува, ми да работи с опитни, а в ЦСКА няма кой да му докара такива, дето имат кой знае какви футболни достойнства.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 юли 2013 01:09

biso62 написа:Колеги,преди две седмици нямахме отбор за картотекиране,сега минахме два трудни мача и не загубихме,дори бих казал,че играхме прилично.Не забравяйте,че победата започва от защитата,затова Стойчо се опитва в този разграден двор да наложи тактическа дисциплина и уплътняване,нападението ще е малко по-късно.Така,че да не го нападаме.Що се касае за Долапчиев-правилна смяна,влезе отпочинал,по бърз и мощен,успя да вкара гол и още 2-3 нелоши отигравания.Но още е рано за цял мач,или в напечен такъв,като днешния.Не забравяте,че Берое би и Левски,и Лудогорец,направи нелоши мачове срещу Апоел.А ако се окаже ,че момчето е много добро и го ударят като Карачанака? Какво правим? В момента са нужни опитни биткаджии,дори и без кой знае какви футболни достойнства.А за тези дето приказват за Бербатов-беше титуляр и изпорти два много важни мача-с МТК и с Левски,през 2000г.И НИКОЙ НЕ МУ ПРОСТИ В БГ ОТТОГАВА,ВИНАГИ СИ ОСТАНА ПРОТЕВОРЕЧИВА ФУТБОЛНА КЛАСА В БГ ОЧИТЕ. Затова нека Перота ги подготви кондиционно,да поиграят малко заедно да си научат тактическите задачи-тогава ще преценяваме„Договорите на повечето са за 1 год,плюс удължаване,т.е.има врема и за разчистване и за нови подбори.Важното е сега да сме зад отбора,да го подкрепяме независимо от резултатите.Не забравяйте-останаха тези,които искаха и не се уплашиха от трудното,Нека им отдадем дължимото уважение и обич!

А, ей за ей тва говоря и аз, че обикновено в БГ очакванията на хората към футболистите са прекалено големи и често завършват в стил "от осанна до разпни го" поради много причини..

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юли 2013 01:15

Споко, Стойчо няма как да не го налага, по простата причина, че той май ни е най-класният нападател в момента. Дано се бъркам, но македончето може да се окаже новият Станко Йовчев, само че без роднинска връзка с шеф на ЦСКА. Ясно беше, че при пожарна селекция, правена в ютюб ще има и грешки. Стойчо за мен си знае работата. Бербатов знаете как рева след мача с Литекс на "Армията" и за малко не се отказа от футбола, така че наистина трябва да ги пазим младите. Тук още нямаме изградени школи като на Запад, за да влизат готови на по 17 години в първият отбор.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юли 2013 02:11

Аз дори мисля,че след този гол трябва да прекръстим "Армията" на стадион "Григор Долапчиев".

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 юли 2013 08:31

Моето мнение е, че действително му е рано на Долапчиев за да е титуляр. И аз се понакефих на гола снощи, но действително му е рано. Той едва ли ще издържи чисто физически 90 минути, та какво остава да ги издържи технически или пък тактически. Има хляб в момчето, спор няма. Играе в зона, в която рядко имаме качествени футболисти. Това е добре. Трябва му само малко време. Разбира се, това не означава, че не може да влиза като титуляр изобщо - дори напротив. В по посредствените мачове задължително трябва да играе, още повече, че в момента отбора играе доста зле и нямаме футболисти.
YA GUNNERS YA

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 30 юли 2013 08:39

В този мач Долапчиев ми напълни душата. Гол от нищото, но все пак гол.
В първия пък най се израдвах на Карачанаков, който в продължението трябва да бие наказателен. Момчето сочи с ръката, че ще стреля дирекшън, а от скамейката Стойчо и Нанков подскачат и искат центриране.
Аз лично се кефя на отбора, защото виждам че му се играе.
Долапчиев титуляр???? Защо не?

Върни се в “ЦСКА”