Газпром сменя Левски с ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Газпром сменя Левски с ЦСКА

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2013 12:19

POPCORN написа:
CTAHKO написа:Абе друго си е :roll: Левски отпаднали от Евротурнирите в първия кръг не са подходящи,но ЦСКА дето в близките 3-5 години няма и да помиришат европейски стадион са подходящи :lol: :lol: :lol:

Ето още една партенка.Нито някъде са обявили , нито има някакви решения от Уефа ти вече разбра,че ЦСКА няма да помиришат 3-5 години Европа!Евалата капацитете!Ако още следващата година ЦСКА играе в Европа незнам тогава какво ще говориш?Може би УЕФА също, ще е червена и ще ни помогнат :lol: :lol:

И на малките деца е ясно,че сте аут от ЕТ за няколко години ;) Или може би очаквате поощрение от УЕФА :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 юли 2013 12:24

Цялата работа е една измама. Газпром и правителствата на БКП (БСП-ГЕРБ, Атака-ДПС) се договарят зад гърба на народа. Ще пуснат руснаците да минат през България и да ни залъжат със спонсорство за някой от двата ни бракувани гранда. Ама ние нямаме нужда нито от газопровода им, нито от спонсорството им за два напълно компрометирани отбора. Вчера гледах един мач от Словакия. Това ни трябва на нас - в първенството да се играе. Не някакви да си броят купите и титлите, а всеки отбор да излиза и да играе за себе си. Вместо това - някакви схеми с други отбори и играта изобилства от грубости и от безцелни изритвания на топката в предни позиции на фона на безидейна игра. Отборите трябва да се разпростират според бюджетите си. Когато един отбор е беден, ще се свие. "Левски" и ЦСКА имат достатъчно публика за да се издържат в А група и без голям спонсор. Ама не можело без титли. Е, защо да не може? С късмет и добра игра след 10-15 години може и титла да вземат.
България трябва да поддържа Набуко, не Южен поток. Европейски ценности, не руско-азиатски. И е време това безумно болшевишко съкращение ЦСКА да се смени с нещо смислено.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 юли 2013 12:24

CTAHKO написа:
POPCORN написа:
CTAHKO написа:Абе друго си е :roll: Левски отпаднали от Евротурнирите в първия кръг не са подходящи,но ЦСКА дето в близките 3-5 години няма и да помиришат европейски стадион са подходящи :lol: :lol: :lol:

Ето още една партенка.Нито някъде са обявили , нито има някакви решения от Уефа ти вече разбра,че ЦСКА няма да помиришат 3-5 години Европа!Евалата капацитете!Ако още следващата година ЦСКА играе в Европа незнам тогава какво ще говориш?Може би УЕФА също, ще е червена и ще ни помогнат :lol: :lol:

И на малките деца е ясно,че сте аут от ЕТ за няколко години ;) Или може би очаквате поощрение от УЕФА :?

за колко няколко?Защото от гонг казаха от 1-2 , ти ми казваш 3-5 има разлика нали?Още повече се наслушах на най-различни глупости в тия медии.Не излезне ли официално от УЕФа да пише,че ЦСКА янма да може да играе 2 години в Европа тогава ще коментираме!Всичко друго са писаници на изуст!Вие като играете в Европа какво?! Аз не виждам голяма разлика между това ЦСКа не играе в Европа и Левски,че игра! Едно и също :lol:
Още повече гледам сте пуснали и две теми от тази голяма и измислена новина!Пък в едната даже има и 50 коментара!Тука сте нечовеци.Как може по цял ден да четете сайтове като ***, ливеспорт и тн и като излезне някаква измислена новина от някой псевдо журналист където гледа само да му се влиза в сайта и посещенията и вие веднага почвате да се дразните едни други без да няма никаква истина в цялата работа!Точно както с ЦСКА последния месец!Всеки почна си пише каквото иска и тука във форума само спам, дразнене, гифчета и тн !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2013 12:28

POPCORN написа:за колко няколко?Защото от гонг казаха от 1-2 , ти ми казваш 3-5 има разлика нали?Още повече се наслушах на най-различни глупости в тия медии.Не излезне ли официално от УЕФа да пише,че ЦСКА янма да може да играе 2 години в Европа тогава ще коментираме!Всичко друго са писаници на изуст!Вие като играете в Европа какво?! Аз не виждам голяма разлика между това ЦСКа не играе в Европа и Левски,че игра! Едно и също :lol:

Вече сте доволни и на 1-2 години наказание 8-) Така Ви искам :lol: :lol: :lol: На колене 8-)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 юли 2013 12:29

От същия източник:
Сираков и Батков се молят на Мъри, той отказва
http://sporta.bg/?load=Football::Articl ... id=1063450

:lol:

Звучи доста несериозно.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2013 12:30

Викаш,наказанието на ЦСКА е партенка,пък тази "новина" не е ;)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 юли 2013 12:32

dindan написа:
sobieski101 написа:Престанете с тези спекулации, Газпром още отдавна каза че спонсорира само сини клубове.

Като Цървена звезда
http://euro2012.gong.bg/article/id/1463 ... vezda.html

Изображение

Това ,че заради спонсора са си сложили ТРЕТИЯТ ЕКИП син е съвсем друг въпрос.
Да не забравяме и колко "сини" са ЖЪЛТИТЕ от Витес.Както и "черните" от ПАОК Солун !
Газпром,че няма да дойдат в ЦСКА е явно на всички.Беше си им пошушнато кой клуб трябва да спонсорират за да стане работата за "Южен поток" по най-бързият и изгоден за братушките начин.Не знам ,как може някой да вярва на тоя парцал имащ се за спортен вестник,макар да не става дори и за тоалетна хартия.Все пак л=ната ,не се бършат с л-на !
Имам един въпрос ,към теб с какви пари се издържате през последните, да речем 5-6 години ?
Последна промяна от percival на 13 юли 2013 12:35, променено общо 2 пъти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 юли 2013 12:33

CTAHKO написа:
POPCORN написа:за колко няколко?Защото от гонг казаха от 1-2 , ти ми казваш 3-5 има разлика нали?Още повече се наслушах на най-различни глупости в тия медии.Не излезне ли официално от УЕФа да пише,че ЦСКА янма да може да играе 2 години в Европа тогава ще коментираме!Всичко друго са писаници на изуст!Вие като играете в Европа какво?! Аз не виждам голяма разлика между това ЦСКа не играе в Европа и Левски,че игра! Едно и също :lol:

Вече сте доволни и на 1-2 години наказание 8-) Така Ви искам :lol: :lol: :lol: На колене 8-)

Не се обиждай, ама си адски прост за мене !В предният ти пост казваш,че всяко хлапе знае,че ще ги накажат ЦСКА с няколко години и няма да могат да играят в Европа , а сега ми казваш,че вече сме били доволни на 1-2 години и сме били на колене!Напротив феновете на ЦСКА никога не са искали да бъде подпиран отбора и от съдии и от БФС!Щом сме нарушили законите на УЕФа , нормално е да ни накажат.Още повече ,аз не мисля,че за 1-2 години ЦСКА може така бързо да се стабилизира и да не се излага в Европа.Така,че това не игране в Европа може и да е добре за нас!Само вие се бутате на всяка цена да играете в Европа дори като не сте се класирали и повечето случай ядете пердах :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 13 юли 2013 12:34

CTAHKO написа:

Станко, сине български, къде си в този калабалък? Обозначи се, та да те познаем!

Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 юли 2013 12:39

POPCORN написа:
CTAHKO написа:

Не се обиждай, ама си адски прост за мене !В предният ти пост казваш,че всяко хлапе знае,че ще ги накажат ЦСКА с няколко години и няма да могат да играят в Европа , а сега ми казваш,че вече сме били доволни на 1-2 години и сме били на колене!Напротив феновете на ЦСКА никога не са искали да бъде подпиран отбора и от съдии и от БФС!Щом сме нарушили законите на УЕФа , нормално е да ни накажат.Още повече ,аз не мисля,че за 1-2 години ЦСКА може така бързо да се стабилизира и да не се излага в Европа.Така,че това не игране в Европа може и да е добре за нас!Само вие се бутате на всяка цена да играете в Европа дори като не сте се класирали и повечето случай ядете пердах :)

Простия си ти :!: Ти в предния си пост писа,че още следващия сезон може да играете,а сега какво пишеш бе комуняго :?:

POPCORN написа:Ако още следващата година ЦСКА играе в Европа незнам тогава какво ще говориш?

Върни се в “ЦСКА”