kambata написа:Ето защо сте на тоя хал чорбари прости, вие нямате връзка с реалния свят, живеете в някакво фентъзи пълно с измишльотини и лъжи, е няма как да сте на друго дередже.
То вие сте цъфнали и вързали покрай вашите агенти и доносници!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kambata написа:Ето защо сте на тоя хал чорбари прости, вие нямате връзка с реалния свят, живеете в някакво фентъзи пълно с измишльотини и лъжи, е няма как да сте на друго дередже.
pampi написа:kambata написа:Ето защо сте на тоя хал чорбари прости, вие нямате връзка с реалния свят, живеете в някакво фентъзи пълно с измишльотини и лъжи, е няма как да сте на друго дередже.
GA_ veliki написа:pampi написа:mtaraduda написа:Шумкарче долно, ясно е че цирка в жалкия ти тим няма край и повечето сте взели да изпушвате главно отзад след хилядите анални забавления на титаните с вас, ама не е нужно чак такива простотии да се пишат.
Истината боли а, милиционер горен? Историята не можеш промени, колкото ида ти се иска!
това не е историята това е нечия бълвоч , която си копнал от някъде
motg написа:vratar4eto написа:По принцип не бих коментирал - влязох от чисто любопитство да прочета, да се образовам, но някои неща ми направиха впечатление:
- нали сте наследник на АС 23 - "Клубовете на Коньовица се обединиха в "Септември". Към нас се присъедини и "Спортист" от Хаджи Димитър. Новият отбор стана армейски. И се нарече "Септември" при ЦДВ." Последно? Пък и малко се изпуска факта , че до полуфиналите отбора си е "Септември", който и до днес си играе в Коньовица.
- Левски по това време е отбор на пощите, не на МВР, на МВР става, след като се обединява с изпадналия Спартак (София) 20 години по късно, но нейсе. Вие вашата история не знаете, та чуждата ли.
АС-23 е закрит веднага след идването на Партизаните на власт. Водим се техен наследник, защото те са били официален армейски клуб, какъвто в последствие става и ЦСКА.
pampi написа:GA_ veliki написа:pampi написа:mtaraduda написа:Шумкарче долно, ясно е че цирка в жалкия ти тим няма край и повечето сте взели да изпушвате главно отзад след хилядите анални забавления на титаните с вас, ама не е нужно чак такива простотии да се пишат.
Истината боли а, милиционер горен? Историята не можеш промени, колкото ида ти се иска!
това не е историята това е нечия бълвоч , която си копнал от някъде
Същите ми ги ръсеше и един македонец, кога му показах документ, дето пише Самуил- цар на българите...
GA_ veliki написа:pampi написа:kambata написа:Ето защо сте на тоя хал чорбари прости, вие нямате връзка с реалния свят, живеете в някакво фентъзи пълно с измишльотини и лъжи, е няма как да сте на друго дередже.
Селянин долен с какво право пишеш за Коньовица бе келеш!
pampi написа:[b]
Имаше към 35 000 зрители. Повечето викаха за нас. Коньовица и "Хаджи Димитър" ни подкрепяха масово.
Заклах ги в последната минута
Пижо Миланов проби отдясно. Центрира много дълго. Картофчето, един нисичък съотборник понечи да шутира. Но аз му извиках да ми я върне. И бих страхотен ждроб. От 30 метра, под ъгъл.
Без да я спирам! Поцо Соколов плонжира и отби топката. Но тя се удари в дирека, мина зад гърба му и влезе в мрежата.
Стадионът млъкна. Съдията свирна края на мача. Той беше варненец и не се огъна. Публиката нахлу на терена и ме понесе на ръце.
pampi написа:GA_ veliki написа:pampi написа:kambata написа:Ето защо сте на тоя хал чорбари прости, вие нямате връзка с реалния свят, живеете в някакво фентъзи пълно с измишльотини и лъжи, е няма как да сте на друго дередже.
Селянин долен с какво право пишеш за Коньовица бе келеш!
Милиционер, движиш се по много тънка червена линия и аха, аха да я престъпиш!
Corwin написа:pampi написа:[b]
Имаше към 35 000 зрители. Повечето викаха за нас. Коньовица и "Хаджи Димитър" ни подкрепяха масово.
Пижо Миланов проби отдясно. Центрира много дълго. Картофчето, един нисичък съотборник понечи да шутира. Но аз му извиках да ми я върне. И бих страхотен ждроб. От 30 метра, под ъгъл.
Без да я спирам! Поцо Соколов плонжира и отби топката. Но тя се удари в дирека, мина зад гърба му и влезе в мрежата.
Стадионът млъкна. Съдията свирна края на мача. Той беше варненец и не се огъна. Публиката нахлу на терена и ме понесе на ръце.
Само тук има противоречие, какво да коментирам останалото? Хем повечето викали за чорбата, хем при гола стадионът млъкнал.
Corwin написа:pampi написа:[b]
Само тук има противоречие, какво да коментирам останалото? Хем повечето викали за чорбата, хем при гола стадионът млъкнал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта