Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- florentin_petre
- Контакти:
Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
Тя работата сега от На чисто отива на Умряло. Понеже титан бяха вързали и цъфнали поставяха условия на какво отгоре само те си знаят. Какви бяха тез измислици за 35 мил, сума лицензи взехме и прочее. Боклуците се осраха, защо трябва Гришата да им чисти. А Ние феновете на ЦСКА искахме хем душата в рая хем онуя в путуя, а сега варианта В група ни харесва. Всеки е прав да изразява позиция, но много малко бяха хората в този форум които казаха точните неща, аз също не бях прав и все пак си мисля че едно публично дружество с пускане на акции на СФБ ще е в помощ поне на ДЮШ, а един чист ЦСКА от В група съм сигурен че ще има доста желаещи за него. Нека поне не позволяваме на клуба да умре в ръцете на боклуците. Единственото което ще загубим във В група са 2 години, но какво са те пред 5 те години на титан, годината на Лупи, Мултигруп умишлено не споменавам Божков, той наистина беше най-достоен собственик.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Защото Ловеч не е София.Защото Гришата иска да командва но всички да го слушат,а това няма как да стане в ЦСКА.Само след 2-3 загуби ще почнете да го осфирквате.Затова колкото и да му се иска в града предпочита селото.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Hrabar написа:
Тези които абдикираха от ЦСКА са Праховеца и Гърнето. Тиквата закри ДЮШ онези мълчаха като путки и лапаха концесии. Закри ни целият спорт, онези пак мълчаха и лапаха концесии.
Брат не осъзнаваш ли как се изгавриха с нас и боклуците и ловешкият селянин? В момента на армията има един Стоичков, който не знае къде се намира и е употребяван така както употребиха всички нас!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
-
- Контакти:
Феновете не искат да ходят на мач и купуват билети.Защото колкото по-зле за титан толкова по-добре за ЦСКА.
Искат да дойде някой с много пари.
Титан правят глупост след глупост и чакат някой да ги отърве от клуба.
Богатите уж ЦСКА-ри не дават пари току-така а искат само да спечелят.
Не ви ли прилича на Параграф 22.
Аз поне не виждам изход.
Искат да дойде някой с много пари.
Титан правят глупост след глупост и чакат някой да ги отърве от клуба.
Богатите уж ЦСКА-ри не дават пари току-така а искат само да спечелят.
Не ви ли прилича на Параграф 22.
Аз поне не виждам изход.
- mistreated
- Контакти:
loko29 написа:Защото Ловеч не е София.Защото Гришата иска да командва но всички да го слушат,а това няма как да стане в ЦСКА.Само след 2-3 загуби ще почнете да го осфирквате.Затова колкото и да му се иска в града предпочита селото.
Точно вие ли ни давате акъл?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Hrabar написа:DANS написа:Ганчев се изплаши че Мафията БСП69ДПС сдава властта, за съжаление авантюрата на Ганчев завършва със съсипията на ЦСКА, искаше "на чисто" ПОЛУЧИ ГО вече няма ЦСКА, какво още иска тариката от Микре!
Знаеш ли, ти си някакъв платен политически драскач. Пак ще те попитам, ти наясно ли си, че твоят любим Боко Мутрата е лично отговорен за това, че даваше концесиите на титаничните боклуци, само и само да се разсипе клуба. И успя! Недай си боже тиквата да се върне на власт, че от титаните стават непоклатими. Не че нещо друго ще се случи, просто това, което е необходимо да се случи, ще се забави във времето.
Единственият проблем на ЦСКА се казва Титан. Много е прав Гриша Ганчев!
Първо, ако съм платен да ми изсъхне х-я, ако не твоя! Аз не знам по какъв друг начин да отговоря на простотиите които пишеш!
Вземи погледни как 2008 г. защитавах ЦСКА от изстъпленията на Трактора, ДАНС(не случайно профила ми е кръстен така), БФС и Б. Михайлов! Вземи погледни и прочети как миналата година защитавах Присо! Аз съм цесекар на дела а не на думи като теб, не може ГЕРБофобията да е водеща във всичките ти писания, за твое сведение съм във форума преди да го има ГЕРБ!
Дълговете към МО откога са, 23 години ЦСКА плаща наем за "Армията" и базите, а отбора на всички власти и преди всичко на ДС комунистите отдавна си има собствен стадион, ББ едиствн се опита да премахне тази НЕПРАВДА!
Последна промяна от DANS на 26 юни 2013 14:03, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- Adrian Monk
- Контакти:
Hrabar написа:....Много хора са готови да помогнат на ЦСКА, само титаните да ги няма. Лично говорих със Стойне Манолов, каза ми "Базата ми ще се ползва от ЦСКА, всичко ще направя, само тези хора да ги няма"...
Безплатни обеди (особено в "Царско село") не раздават...

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
-
- Контакти:
mistreated написа:minchev_1951 написа:Калигула написа:Това е невъзможно! Цялата история на ЦСКА е пропита с мръсотия ,че трябва векове да минат за да започне на чисто.
............................................
Как за Италия /Ювентус, Милан/ и Шотландия /Глазгоу Рейнджърс/ беше възможно, а за българския ЦСКА е невъзможно???Стига вече с тези циркове!
С Милан пък какво е ставало, та ги намесваш.
........................................................................
При Милан положението е било малко по-различно:
"... След скандал с уредени мачове и корупция през 1980 година Милан е принуден да играе за първи път в историята си в Серия Б..."
"... През лятото на 2006-та отборът на Милан отново е забъркан в грандиозен скандал с уговаряне на мачове. От цялата тази история най-ощетени остават шампионите Ювентус. Те са изпратени в Серия "Б", като последните две титли им бяха отнети. На Милан бяха отнети точки, които автоматично отредиха на отбора трето място и така за шампион за изминалия сезон бе обявен Интер. Доста солидна глоба и наказание да започне с минус осем точки бяха наказанията за отбора на Силвио Берлускони..."
/Уикипедия - Милан/
- mistreated
- Контакти:
minchev_1951 написа:"... След скандал с уредени мачове и корупция през 1980 година Милан е принуден да играе за първи път в историята си в Серия Б..."
"... През лятото на 2006-та отборът на Милан отново е забъркан в грандиозен скандал с уговаряне на мачове. От цялата тази история най-ощетени остават шампионите Ювентус. Те са изпратени в Серия "Б", като последните две титли им бяха отнети. На Милан бяха отнети точки, които автоматично отредиха на отбора трето място и така за шампион за изминалия сезон бе обявен Интер. Доста солидна глоба и наказание да започне с минус осем точки бяха наказанията за отбора на Силвио Берлускони..."
/Уикипедия - Милан/
Ами анджък де, какво общо има това с ЦСКА?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
DANS написа:Ганчев се изплаши че Мафията БСП69ДПС сдава властта, за съжаление авантюрата на Ганчев завършва със съсипията на ЦСКА, искаше "на чисто" ПОЛУЧИ ГО вече няма ЦСКА, какво още иска тариката от Микре!
Абе платен слугинаж изчезни от тука бе.