Обвиниха Томов в присвояване на 3,5 милиона евро
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Томов в ЦСКА до 2012г.
НА Този човек трябва да му се забрани да се занимава с футбол със ЗАКОН и под страх от смъртна присъда да не стъпва на стадио Българска армия.Ако други стадиони са гостоприемни за него това си е за тяхна сметка!
Последна промяна от mgj8 на 01 юли 2008 19:49, променено общо 1 път.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
- silver_sky_boy
- Контакти:
не виждам кои ще го допусни до стадиона.ЦСКА трябва да се изгони като мръсно куче.Обединяваите се всички и нека да го свалим заедно
- silver_sky_boy
- Контакти:
Re: Александър Томов
Пей си чобраските песни.
Аз заедно със всички останали сини фенове сме в настоящето и се радваме на най-добрия отбор в България - ЛЕВСКИ СОФИЯ.
А вие си продължавайте както си знаете
[/quote]
Все пак е по-добре от свинските песни.Имате наи-смешния химн изпълняващ се от деца.Децка работа.Радвате се както децата на бенгалския огън.Браво на вас
Аз заедно със всички останали сини фенове сме в настоящето и се радваме на най-добрия отбор в България - ЛЕВСКИ СОФИЯ.

Все пак е по-добре от свинските песни.Имате наи-смешния химн изпълняващ се от деца.Децка работа.Радвате се както децата на бенгалския огън.Браво на вас
- Udoji90
- Контакти:
Тема с такова име не трябва да присъства тук.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- silver_sky_boy
- Контакти:
georgi bancov написа:silver_sky_boy написа:CSKA FOREVER THE BEST Bulgarian football club.Показали сме го срещу всички грандове.Кой сега е номер 1 CSKA е номер 1.
georgi bancov
Пей си чобраските песни.
Първия път не стана затова го повтарям.Гледаи си отбора и не гледаи ЦСКА като те ядосват но така като гледам маи доста завиждаш
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:georgi bancov написа:silver_sky_boy написа:CSKA FOREVER THE BEST Bulgarian football club.Показали сме го срещу всички грандове.Кой сега е номер 1 CSKA е номер 1.
georgi bancov
Пей си чобраските песни.
Първия път не стана затова го повтарям.Гледаи си отбора и не гледаи ЦСКА като те ядосват но така като гледам маи доста завиждаш
Neka se skysat ot zawist!
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:не виждам кои ще го допусни до стадиона.ЦСКА трябва да се изгони като мръсно куче.Обединяваите се всички и нека да го свалим заедно
Аз мисля, че и много левскари биха ни помогнали.

И аз мисля , че доста народ ще се включи за отстраняване на това национално зло!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
- silver_sky_boy
- Контакти:
голяма мизерия е "А" група затова и никои неще да гледа първенството само купени мачове има.Ако разследва някои от УЕФА нащо БФС няма да просъществува дълго ще стане както с ЦСКА извън ШЛ
- Udoji90
- Контакти:
Пази боже от масови разследвания, че за смях ще станем.