Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2013 22:12

warhead написа:Ние като играхме дербита с Динамо ,Витоша и Лефски Сапртак да не ревахме :mrgreen:

Не бъркай нещата, споменатите не са ФАЛИРАЛИ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 07 юни 2013 22:13

kiririki1 написа:Елате ни вище ! Чакаме ви ! Ний сме тук заради вас !

тоз пък ....като не та натискат защо звъниш :?: :!:

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 07 юни 2013 22:18

:) я някой да ме светне как се прехвърля история ... Другото добре ,ама историята ?
Какво ли да очакваме ,борчета с недоразвити мозъчета правят веселото на половин България (вие преценете на коя половина - синя или червена) :lol:
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 22:18

Само да попитам.
Аз знам къде е създаден моят отбор.
Знам от кой е създаден.
Знам къде са живели по-голяма част от създателите му.
Някой от ВАС може ли да се похвали със същото?
:lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 07 юни 2013 22:19

sin4ec написа:
warhead написа:Ние като играхме дербита с Динамо ,Витоша и Лефски Сапртак да не ревахме :mrgreen:

Не бъркай нещата, споменатите не са ФАЛИРАЛИ!

Да разформировани и са преименувани!Последно това е станало 1985г.
А после при демокрацията се ликвидира държавната структура за да се създаде АД ...или искаш да кажеш че 1914 сте създали това АД,което е сега!
П.С.Защо когато Ботев фалираха техни клуб нямаше такъв дебат ,защо когато Локо пд взе лиценза на Кюстендил нямаше такава полемика,или пък Берое не бяха обявени за зло когато взе лиценза на олимпик?
Проблема е само в 2-3 болни сини мозъка! :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 22:20

фифи перото написа:Само да попитам.
Знам от кой е създаден.

Ти ли бута камъка на който пише тук на това място през 1914 година е създаден пфк левски или са били такива който вместо да са ходили на война са си направили отбор :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 22:23

Teo написа:
фифи перото написа:Само да попитам.
Знам от кой е създаден.

Ти ли бута камъка на който пише тук на това място през 1914 година е създаден пфк левски или са били такива който вместо да са ходили на война са си направили отбор :lol: :lol: :lol: :lol:

Не, но микре ще бутне камъка , който ще ви заведе в небитието. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

fen1914

Мнениеот fen1914 » 07 юни 2013 22:26

ЦСКА фалира, а Литекс се преименува. Това най-вероятно ще бъде сделката. Сигурно ще направят и някоя далаверка с правата на футболистите (тези от Литекс, защото в ЦСКА няма продаваеми). Логичното се случва, не може вечно да се измъкват, просто този изкуствен клуб си отива, идва друг, чиято съдба няма да е по-различна след някоя и друга година. За жалост, "бизнесмените" си играят игрите, а феновете страдат и това е най-тъпото в тази ситуация. Крайно време е да се възприемат добрите страни на испанския и германския модел на собственост в клубовете, но за това трябва и феновете да бъдат по-активни (не само във форумите), ако си обичаш клуба, отделяш 20 лв. на година - 500 000 фена по 20 лв. и ето ти бюджет за една година. Избират кадърни шефове и ги контролират ежедневно. Иначе ще се повтаря едно и също - някакви "бизнесмени" ще се окичват с марката на клуба, а феновете ще търпим безобразията им. Това важи за всички, не само за ЦСКА и Литекс.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2013 22:29

Два дена слушам новини и не коментирам за това което става с ЦСКА,а аз съм израстнал с този отбор и вече съм почти на 55г.За разлика от мен в този форум от два дни уважаемите фенове на Левски много се притесниха че Литекс можел да играе в Б група,тези които толкова години плюха по Литекс,скандираха.."умрете селяни",сега плачат с крокодилски сълзи за Литекс.Защо не приемете че един преуспял човек е решил да увеличи адреналина и да пробва нещо ново.Ако някой може да го упреква,това са феновете на Ловеч,но преди да се появи Ганчев в Ловеч за футбол почти не се говореше,направи отбор,направи стадион,направи школа,ако всеки бизнесмен направеше това за родния си град България щеше да е рай.Сега е решил че е по-престижно да помагаш на половин България,вместо на 2-3 хиляди фена.За тези привърженици на ЦСКА които призовават да почнем от А окръжна група,ама да сме били чисти и да не ни барат историята ще кажа че не съм съгласен.Трябва да има възмездие,23години на ФК Левски бяха осигурявани всички възможни екстри от страна на държавата за да се чувстват комфортно,то не бяха подарени стадиони,чужди инвеститори ,благоразположени медии и т.н.През това време ФК ЦСКА,плащаше наеми,вземаха им лиценз за ШЛ за смешни суми,в полза на познайте кой отбор,мачкаха ги от БФС.Сега е време да си върнем всичко с лихвите,ЦСКА може да играе само в елитния футбол на България,не може отбора от които са тръгнали за големия футбол Стоичков,Пенев,Костадинов,Ст.Петров,М.Петров,Д.Бербатов,Г.Денев,Пл.Марков,Тр.Иванов,вече и Сашо Тонев и мн.други да играе по села и паланки.Твърдо зад Гр.Ганчев без сантименти,а ако и той ни подведе ще си чуе присъдата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юни 2013 22:31

peliforewer написа:Два дена слушам новини и не коментирам за това което става с ЦСКА,а аз съм израстнал с този отбор и вече съм почти на 55г.За разлика от мен в този форум от два дни уважаемите фенове на Левски много се притесниха че Литекс можел да играе в Б група,тези които толкова години плюха по Литекс,скандираха.."умрете селяни",сега плачат с крокодилски сълзи за Литекс.Защо не приемете че един преуспял човек е решил да увеличи адреналина и да пробва нещо ново.Ако някой може да го упреква,това са феновете на Ловеч,но преди да се появи Ганчев в Ловеч за футбол почти не се говореше,направи отбор,направи стадион,направи школа,ако всеки бизнесмен направеше това за родния си град България щеше да е рай.Сега е решил че е по-престижно да помагаш на половин България,вместо на 2-3 хиляди фена.За тези привърженици на ЦСКА които призовават да почнем от А окръжна група,ама да сме били чисти и да не ни барат историята ще кажа че не съм съгласен.Трябва да има възмездие,23години на ФК Левски бяха осигурявани всички възможни екстри от страна на държавата за да се чувстват комфортно,то не бяха подарени стадиони,чужди инвеститори ,благоразположени медии и т.н.През това време ФК ЦСКА,плащаше наеми,вземаха им лиценз за ШЛ за смешни суми,в полза на познайте кой отбор,мачкаха ги от БФС.Сега е време да си върнем всичко с лихвите,ЦСКА може да играе само в елитния футбол на България,не може отбора от които са тръгнали за големия футбол Стоичков,Пенев,Костадинов,Ст.Петров,М.Петров,Д.Бербатов,Г.Денев,Пл.Марков,Тр.Иванов,вече и Сашо Тонев и мн.други да играе по села и паланки.Твърдо зад Гр.Ганчев без сантименти,а ако и той ни подведе ще си чуе присъдата.

Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “ЦСКА”