warhead написа:Ние като играхме дербита с Динамо ,Витоша и Лефски Сапртак да не ревахме
Не бъркай нещата, споменатите не са ФАЛИРАЛИ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
warhead написа:Ние като играхме дербита с Динамо ,Витоша и Лефски Сапртак да не ревахме
kiririki1 написа:Елате ни вище ! Чакаме ви ! Ний сме тук заради вас !
sin4ec написа:warhead написа:Ние като играхме дербита с Динамо ,Витоша и Лефски Сапртак да не ревахме
Не бъркай нещата, споменатите не са ФАЛИРАЛИ!
фифи перото написа:Само да попитам.
Аз знам къде е създаден моят отбор.
Знам от кой е създаден.
Знам къде са живели по-голяма част от създателите му.
Някой от ВАС може ли да се похвали със същото?
Teo написа:фифи перото написа:Само да попитам.
Аз знам къде е създаден моят отбор.
Знам от кой е създаден.
Знам къде са живели по-голяма част от създателите му.
Някой от ВАС може ли да се похвали със същото?
Ти ли бута камъка на който пише тук на това място през 1914 година е създаден пфк левски или са били такива който вместо да са ходили на война са си направили отбор![]()
![]()
![]()
peliforewer написа:Два дена слушам новини и не коментирам за това което става с ЦСКА,а аз съм израстнал с този отбор и вече съм почти на 55г.За разлика от мен в този форум от два дни уважаемите фенове на Левски много се притесниха че Литекс можел да играе в Б група,тези които толкова години плюха по Литекс,скандираха.."умрете селяни",сега плачат с крокодилски сълзи за Литекс.Защо не приемете че един преуспял човек е решил да увеличи адреналина и да пробва нещо ново.Ако някой може да го упреква,това са феновете на Ловеч,но преди да се появи Ганчев в Ловеч за футбол почти не се говореше,направи отбор,направи стадион,направи школа,ако всеки бизнесмен направеше това за родния си град България щеше да е рай.Сега е решил че е по-престижно да помагаш на половин България,вместо на 2-3 хиляди фена.За тези привърженици на ЦСКА които призовават да почнем от А окръжна група,ама да сме били чисти и да не ни барат историята ще кажа че не съм съгласен.Трябва да има възмездие,23години на ФК Левски бяха осигурявани всички възможни екстри от страна на държавата за да се чувстват комфортно,то не бяха подарени стадиони,чужди инвеститори ,благоразположени медии и т.н.През това време ФК ЦСКА,плащаше наеми,вземаха им лиценз за ШЛ за смешни суми,в полза на познайте кой отбор,мачкаха ги от БФС.Сега е време да си върнем всичко с лихвите,ЦСКА може да играе само в елитния футбол на България,не може отбора от които са тръгнали за големия футбол Стоичков,Пенев,Костадинов,Ст.Петров,М.Петров,Д.Бербатов,Г.Денев,Пл.Марков,Тр.Иванов,вече и Сашо Тонев и мн.други да играе по села и паланки.Твърдо зад Гр.Ганчев без сантименти,а ако и той ни подведе ще си чуе присъдата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта