30ти кръг Локо Сф - ЦСКА събота 25ти 18:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 30ти кръг Локо Сф - ЦСКА събота 25ти 18:00
Къде го има мача за залагане онлайн, че да изкарам някой лев?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vaskonti написа:Deluxx написа:Дано вечната резерва Станко играе. Тоя мач е ясен 2:1 за Локото
Иронията е, че Станко вероятно ще е единственият човек, който няма да бъде уведомен, че ЦСКА не трябва да бие в този мач и ще вземе да вкара 2-3 гола и да обърка цялата система...
Ахаааааа, тук се обсъждат корупционни схеми и системи, а? Погазва се морала и идеята за спорта със задкулисни игри и полягвания! Безсрамници, ще уведомя Прокуратурата, ДАНС, МАНС, ФИФА, ФАФА и ФУФА, записи ще пращам, доноси ще пиша... Ааааааа, как не ви е срам?

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Локо СФ нямаше победа над нас 10 години, дори и в най-добрите си периоди, а сега изпада и ни бие като маче у дирек. Докъде ни докараха титан...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- dreben23
- Контакти:
sin4ec написа: Ахаааааа, тук се обсъждат корупционни схеми и системи, а? Погазва се морала и идеята за спорта със задкулисни игри и полягвания! Безсрамници, ще уведомя Прокуратурата, ДАНС, МАНС, ФИФА, ФАФА и ФУФА, записи ще пращам, доноси ще пиша... Ааааааа, как не ви е срам?![]()
![]()
Най-много Станко да го направиш звезда от огромен мащаб, ако наистина отбележи и някой гол!

А прати и вашите де на всичките тия дестинации.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Ще пращам , как мислиш? Жената до мен е болен фен на Рома( зарад аватара ти) и на Ман Юн. Аз съм фен на Лацио и Челси. Голям сеир, преди време така ме нахрани след една победа на Рома над Лацио, че още ми държи влага.
Онзи ден на финала ойде в другата стая да скача за Бенфика... Има обаче една малка и несъществена подробност-и на двамата Левски ни е в кръвта и там мърдане няма... Късмет, кво да направиш? 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- dreben23
- Контакти:
sin4ec написа:Ще пращам , как мислиш? Жената до мен е болен фен на Рома( зарад аватара ти) и на Ман Юн. Аз съм фен на Лацио и Челси. Голям сеир, преди време така ме нахрани след една победа на Рома над Лацио, че още ми държи влага.![]()
Онзи ден на финала ойде в другата стая да скача за Бенфика... Има обаче една малка и несъществена подробност-и на двамата Левски ни е в кръвта и там мърдане няма... Късмет, кво да направиш?
А добре, поздрави я за избора, аз си ги подкрепям и двата римски отбора повече от 15-тина години. А няма по-велик футбол от калчото - още когато ги даваха по "Всяка неделя" по ефир 2 си ги зяпам редовно.

От всичко мило най-много държа на честта - дано ЦСКА бие Локо сф, ако ще и с хеттрик на Машината, иначе ще ми стане много по-кофти и от купената титла. А Радуканов си го топли момчето титлата пролетен първенец, страшно е "амбициозен".

Честит празник!
[offtopic]ЦСКА СФ/АРСЕНАЛ/ПАРМА, РОМА

***САМО ЦСКА!***
-
- Контакти:
След, като ни илиминираха по-този гаден начин за купата. Спомняте си, каква дузпа им даде съдията. Надявам се да ги изпратим в Б група, защото те и в момента нямат място при майсторите. БФС трябва да стегне нещата и който не отговаря и на една от точките в правилника да заминава. Дори да останат 10 отбора, поне мачовете ще са истински, а не като Славия-Враца и Литекс-Локото.
- dreben23
- Контакти:
Ако загубят от Локо (Сф), "армейците" ще запишат много по-срамно петно от Мура и Симитли
"Аз не мога да ви кажа точно какъв съм, защото сигурно и аз не знам, но мога да ви кажа, че във всеки един мач, във всяка една минута, в която съм на терена, аз оставям сърцето си за моя отбор", думите са на Франческо Тоти. И феновете го боготворят. За тях неговите изяви, честта и достойнството му са много по-важни от една титла и една купа. А какво може да кажат футболистите на ЦСКА на своите привърженици?
1,35!? Това е коефициентът, който определиха букмейкърите за победа на Локо (Сф). Отборът от дъното е фаворит срещу тима, заел трето място в класирането. Защо? Нима "железничарите" са толкова класни. Не, не, не. Явно има нещо друго. И точно това другото е най-грозното. Никой не казва, че "червените" ще "дадат" мача. Но със сигурност заложните къщи са убедени, че "армейците" ще излязат без всякаква мотивация и желание за игра. Ето го срамното. Къде са честта и достойнството и себераздаването, за които говори италианската легенда?
ЦСКА е изправен пред мача на сезона. Мач, който е много по-важен от всеки финал. Купи се печелят и губят. Това е част от играта. Никой не е застрахован от това да не успее, но когато загубиш честта си, тогава петното е завинаги.
Какво ще стане ако Локо спечели? След това ще чуем от "червения" лагер как съдията е бил виновен, още две-три извинения, обяснения за "болки в сърцата" и т.н. Никой обаче няма да повярва.
ЦСКА трябва да победи! На всяка цена. За да запази вярата на своите фенове. За да заслужи уважението на всички. За да покаже, че е истински и не влиза в схеми. ЦСКА трябва да победи и заради историята. Ако на някого от тези, които сега носят "червената" фланелка им пука за нея, трябва да го направи, заради онзи двубой преди около 35 години, когато Локо и Левски си "спретват" равенство, за да може "червено-черните" да станат шампиони, а "армейците" остават в подножието. Трябва да победят заради Кокала и Рендето, чието хоби е да скандират "Бий чорбата по главата". Нали на Велев най-сладко му е да бие ЦСКА? Ето, сега е време за реванш. Нали точно този Локомотив в комбинация със съдията Калин Людмилов изхвърлиха "червените" от турнира за Купата, а в последния есенен кръг сложиха край на шампионските мечти.
Има ли една причина подопечните на Милен Радуканов да "разходят" фланелката? Не! "Гигов ще плати", ще каже някой. С кои пари може да се платят честта и достойнството. Те не се купуват. Искате пари? Коефициентът за "червена" победа е 2,20, а за равенство 6! Ето възможност сами да си ги изкарат. Да заложат на себе си. Да си повярват. Да излязат и да запазят името си. Своето и на ЦСКА. Ако не го направят, ще лепнат много по-срамно петно от Симитли и Мура!
НАЙ-ДОБРАТА СТАТИЯ ОТ ГОДИНИ!!! Разбира се, че трябва да се пази честта! Айде Станко Машина, само в тебе ми е надеждата!

***САМО ЦСКА!***
-
- Контакти:
Трябва да изхвърлим раздрънканото Локо начело с подуенския Кокал в "Б" група така, както те ни изхвърлиха от турнира за купата. Не искам да им даваме дори равен, за да изпаднат независимо от резултата на Ботев Враца. 
След това може да им оберем и някои от играчите, ако изобщо стават за ЦСКА.

След това може да им оберем и някои от играчите, ако изобщо стават за ЦСКА.

- dreben23
- Контакти:
Аз не виждам как може да стане това. Ние с титулярите не успяхме да ги раздрънкаме, та сега.
Не е добре за юношите да участват в такива мачове според мен, най-много да им лепнат някое петно.
Но пък от друга страна, ще се види докъде са стигнали и имат ли място сред титулярите през следващия сезон.
И да загубим този мач, трябва да се раздадат до последно...
Локо сф си има съвсем приличен отбор, сами са си виновни, че се докараха до това положение. Сигурно ще победят, но може би няма да им е достатъчно да се спасят, тъй като и Ботев вр може би ще си вземе мача. Честно казано мястото им отдавна не е в А група и те го знаят.

Локо сф си има съвсем приличен отбор, сами са си виновни, че се докараха до това положение. Сигурно ще победят, но може би няма да им е достатъчно да се спасят, тъй като и Ботев вр може би ще си вземе мача. Честно казано мястото им отдавна не е в А група и те го знаят.

***САМО ЦСКА!***