Успех в борбата. Или трябва да се съберете много или тотален бойкот. В момента май ще е второто. Най-лесно е да ги накарате да се махнат като им докарате големи глоби, а начини много

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Bartolomej написа:Прогнозата ми йе ,че нито Литекс , нито Ботев Пд заслужават с тази игра да играят за България в Европа , така че победа за ЦСКА
Bartolomej написа:Прогнозата ми йе ,че нито Литекс , нито Ботев Пд заслужават с тази игра да играят за България в Европа , така че победа за ЦСКА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Canara^ написа:Нали мача щеше да е на националния![]()
![]()
![]()
Tribune East 1912 написа:Не е нормално (ако тези слухове се окажат истина) цените на билетите за нас да са по 10 лв. Вие плащахте по 6лв. в Пловдив, най-нормалното нещо на света е и нашите билети да са на същата цена. С Левски нещата бяха перфектни - в София 5лв. и в Пловдив 5лв., с Локо Пловдив също ще е по този начин. Недейте да се правите на дребни тарикати, за да не ви се окажат грешни сметките. И ако мачът наистина ще е на "Армията", не знам къде ще поберете 2 000 пловдивчани?
greenlandia написа:Bartolomej написа:Прогнозата ми йе ,че нито Литекс , нито Ботев Пд заслужават с тази игра да играят за България в Европа , така че победа за ЦСКА
Като гледам как се развиват събитията ,май цска ще гледа ЛЕ по телевизията! Ние ще Ви откажем в Стара Загора окончателно.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 21 госта