25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

samatoranaga
Контакти:

Re: 25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май

Мнениеот samatoranaga » 27 апр 2013 22:24

Според мен трябваше точно на мача ви с Левски секторът да е празен и да бойкотирате. Така отзвукът щеше да е голям. В другите мачове и без това малко хора ходите. Явно титаните това целят - да няма хора на стадиона за съжаление. Имат някаква далавера от цялата работа и вие най-добре си знаете какво става. Ще ме извинявате, ама и тоя дето майкъл ли е къв е е някакъв завършен олигофрен и бавноразвиващ се. Поне така изглежда отстрани по интервютата.
Успех в борбата. Или трябва да се съберете много или тотален бойкот. В момента май ще е второто. Най-лесно е да ги накарате да се махнат като им докарате големи глоби, а начини много ;)

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 27 апр 2013 22:24

Bartolomej написа:Прогнозата ми йе ,че нито Литекс , нито Ботев Пд заслужават с тази игра да играят за България в Европа , така че победа за ЦСКА

Веселяк ,а кой заслужава???
0:1

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 27 апр 2013 22:28

Bartolomej написа:Прогнозата ми йе ,че нито Литекс , нито Ботев Пд заслужават с тази игра да играят за България в Европа , така че победа за ЦСКА

Като гледам как се развиват събитията ,май цска ще гледа ЛЕ по телевизията! Ние ще Ви откажем в Стара Загора окончателно.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2013 22:31

Дай Боже да гледаме ЛЕ по телевизията. Идете вие там.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 апр 2013 22:41

Canara^ написа:Нали мача щеше да е на националния :o :arrow: :idea: :?:

В сряда (ако не бъркам) затварят В.Левски за смяна на тартановата писта.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 27 апр 2013 22:43

Не е нормално (ако тези слухове се окажат истина) цените на билетите за нас да са по 10 лв. Вие плащахте по 6лв. в Пловдив, най-нормалното нещо на света е и нашите билети да са на същата цена. С Левски нещата бяха перфектни - в София 5лв. и в Пловдив 5лв., с Локо Пловдив също ще е по този начин. Недейте да се правите на дребни тарикати, за да не ви се окажат грешни сметките. И ако мачът наистина ще е на "Армията", не знам къде ще поберете 2 000 пловдивчани?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2013 22:47

Tribune East 1912 написа:Не е нормално (ако тези слухове се окажат истина) цените на билетите за нас да са по 10 лв. Вие плащахте по 6лв. в Пловдив, най-нормалното нещо на света е и нашите билети да са на същата цена. С Левски нещата бяха перфектни - в София 5лв. и в Пловдив 5лв., с Локо Пловдив също ще е по този начин. Недейте да се правите на дребни тарикати, за да не ви се окажат грешни сметките. И ако мачът наистина ще е на "Армията", не знам къде ще поберете 2 000 пловдивчани?

Проблема е, че боклуците искат от феновете на ЦСКА по 10 лева и ще бъде смешно, че на "Армията" феновете на Ботев ще плащат по-малко от феновете на ЦСКА. Въпреки това съм абсолютно "за" билетите да ви бъдат по 6 лева след като и нашите са били по толкова. Мен лично не ме интересува много, тъй като повече на мач на ЦСКА няма да стъпя докато боклуците не си вдигнат катуна и не се изметат от ЦСКА!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 апр 2013 22:52

Имам чувството, че тук ще бием най-малко с 2 гола.. За жалост. Дано да ни бият, че поне те да се класират за Европа. Няма смисъл просто..

Нас за една Мура ни изядоха в България, след като забравиха успехите ни, нека видим и другите отбори как ще ни прославят.. Хаха.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 апр 2013 23:00

greenlandia написа:

Като гледам как се развиват събитията ,май цска ще гледа ЛЕ по телевизията! Ние ще Ви откажем в Стара Загора окончателно.

Че то в момента има ли бг отбор, който има потенциал да направи така, че след един кръг да не гледа ЛЕ по телевизията? :? Или два мача в предварителните кръгове на ЕКТ ги имаш за участие..
Последна промяна от RedeviL на 27 апр 2013 23:08, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”