24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София |27.04|
1-1 Разбира се,пак ще се разберат.
- Синьо сърце
- Контакти:
Teo написа:
Дано се съберат повече хора на това дерби, нещо от сорта на 25к
Съмнявам се. 15-17 ооо, не повече. Колкото до прогноза, ЦСКА са с една идея по-слаби, което в този мач не означава абсолютно нищо. Митов избра перфектна стратегия за Ловеч, но тя с вас няма да проработи. Нужен е друг подход, но нека мине сряда да знаем с кого ще разполагаме, все пак ние играем и за Купата, за разлика от вас. Аз имам идея за това дерби, но е важно какво мисли щабът, (предполагам, че разбират играта далеч по-добре от мен ), и виждат това, което аз виждам. Разликата в класите не е голяма, принципно мачът е троен. Ако си изиграем козовете правилно, ще победим. Хиксът е равнозначен на загуба за нас, така че в атака! Реално изпитанието е по-малко от вчерашното, ЦСКА са значително по-слаб тим от Литекс,малко самочувствие и вяра глътнахме в Ловеч и сме готови за Дербито.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Red Warrior
- Контакти:
lisynger написа:Ако мача се свири от наш съдия,много трудно ще ги бием виждаме какво става на техни мачове,задължително съдия чужденец за дербито !
По наредба чужд съдия трябва да се заяви поне 2 седмици преди мача, така че няма как да стане за съжаление.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Jorkorazporko написа:С оглед на това, че съдиите решиха последните 6,7 мача на Левски няма как да съм оптимист! Особено след признанието на Тонев, че Левски са купили първенството! ЦСКА определено е по - добрия отбор в момента и единствения начин Левски да вземе нещо от този мач е съдията да се намеси в тяхна полза! Моята прогноза е подарена победа на държавния отбор с гол от измислена дузпа и засада! Със сигурност съдията ще се презастрахова с някой червен картон! Ще видите, че дори няма да ги накажат след вчерашните фашистки прояви, бомбите и димките!
Направо не излизайте за тоя мач. Може да го подшушнеш на гърнето това мнение, белким му просветне нещо. Насрали сте се до плешките и се презастраховате при загуба, както всеки път. Панчеревска му работа.
-
Синьо сърце написа:Teo написа:
Дано се съберат повече хора на това дерби, нещо от сорта на 25к
Съмнявам се. 15-17 ооо, не повече. Колкото до прогноза, ЦСКА са с една идея по-слаби, което в този мач не означава абсолютно нищо. Митов избра перфектна стратегия за Ловеч, но тя с вас няма да проработи. Нужен е друг подход, но нека мине сряда да знаем с кого ще разполагаме, все пак ние играем и за Купата, за разлика от вас. Аз имам идея за това дерби, но е важно какво мисли щабът, (предполагам, че разбират играта далеч по-добре от мен ), и виждат това, което аз виждам. Разликата в класите не е голяма, принципно мачът е троен. Ако си изиграем козовете правилно, ще победим. Хиксът е равнозначен на загуба за нас, така че в атака! Реално изпитанието е по-малко от вчерашното, ЦСКА са значително по-слаб тим от Литекс,малко самочувствие и вяра глътнахме в Ловеч и сме готови за Дербито.
и аз съм на мнение че по-тежкото изпитание беше в Ловеч, където ако броим и мачовете за Купата, имахме общо 5 поредни загуби

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
тео пуснал съм тема за мача бе детишляк . научете се на ред деба децата ви. и да бехте писали поне нещо за отбора ни, това дерби го играят те, изписали сте 4 страници драсканици и закани еееей
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Jorkorazporko
СИН_ИМПЕРАТОР написа:ако не свири престъпника Таско, Левски ще вземе мача! Мисля че е време за "суха мрежа"- 1:0 с неочакван голмайстор, да речем Старокин при някое меле
Който и да свири ще ви подпира по най - безкрупулния начин както предишните мачове! Тази година чупите всички рекорди! До сега бяхме виждали как съдиите ви помагат да станете шампион, но сега съдиите ви правят шампиони без участието на вашите футболисти!
ЦСКА може да държи Левски в наказателното,но няма кой да вкара гол
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
3:0 за Левски.Категорично надиграване на всички нива.
Относно секторите:
имаше една снимка открийте разликите в 70тата минута Левски пада 0:2 и сектора се пука по шевовете.Обратната ситуация ЦСКА губи сектор Г има 1 знаме 6 човека и 3 ма полицая.
С това спирам да коментирам секторите.
Относно секторите:
имаше една снимка открийте разликите в 70тата минута Левски пада 0:2 и сектора се пука по шевовете.Обратната ситуация ЦСКА губи сектор Г има 1 знаме 6 човека и 3 ма полицая.
С това спирам да коментирам секторите.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Твърда победа за ЦСКА!