Има много добри футболисти, които са чепат характер. Христо Стоичков е най-явният пример
До кога ще търпим лекета като Платини в състава???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
AnalBreaker
- Контакти:
Re: До кога ще търпим лекета като Платини в състава???
Платини си е такъв характер. Спомнете си какви тупаници раздаде на бъдещите си съотборници от Динамо Букурещ

Има много добри футболисти, които са чепат характер. Христо Стоичков е най-явният пример
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
gugushito написа:след това,което видях вчера : несериозно отношение към съотборниците,90% провалени атаки,които минаха през него и накрая пренебрегването на Милен, съм категорично за дисциплинарно уволнение и продажба за каквито и да е пари .... няма начин един отбор да върви,ако има такива лайненца между играчите!!! няма незаменими играчи,особено тоя дрисък....
Или дисциплинарно уволнение или продажба, двете заедно не могат да се случат.
Относно Платини, феновете на ЦСКА трябва да решат какво искат: голям и сплотен отбор или групички от звезделеещи се индивиди тип селска чест. Моето лично мнение е никой футболист не е по-голям от един отбор и привържениците му. Лекетата във вашия състав са много, не е само Платини пречката за сплотен отбор.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Платини беше много слаб вчера, но за мен по- претеснителното е Радуканов, интелигентен и разбиращ футбола треньор, но имам чуството че е доста мекушав и може да се огъва пред Титаните, Платинита и директори( някой да ми каже дали има друг клуб с толкова директори)
-
edkodimitrov
- Контакти:
Вижте и нещо друго-колко пъти Платини подаде на Камбуров докато бе на терена ?Горе-долу 0!Освен ,че е не играе нищо -ами и с действията си показва че иска да си избира партньора и ПОЗИЦИЯТА на която да играе!Значи целия отбор става заложник на виждането на Платини за играта!Казвал съм го непрекъснато когато съм имал възможност-Платини е вреден за ЦСКА!Бандаловски вече е взел-дал за ЦСКА ,Коце Стоянов е приключил тотално с този спорт както физически така и психически!НАЙ-ПРАВИЛНОТО НЕЩО Е НАЗНАЧАВАНЕ НА МЕТО ДЕЯНОВ-ОСТАВЯНЕ 2/3 ОПИТНИ СЕЛЕКТИРАНЕ НА МЛАД ОТБОР ОТ ГЛАДНИ ЗА УСПЕХИ МОМЧЕТА-КОИТО ДА ГЛЕДАТ ПРАВО В ОЧИТЕ ТРЕНЬОРА-ПОДРЕДБА НА БАЗАТА -СВЕЖДАНЕ ДЪЛГОВЕТЕ ДО МИНИМУМ НАЙ-ВЕЧЕ ОСТАВЯНЕ НА ТРЕНЬОРА ДА РАБОТИ НА ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ 1/2 ГОДИНИ!
Нищо не е станало.Платини игра несериозно, нямаше мотивация срещу Етър.РАдуканов показа харктер и го смени.Точно в липсата на характер го обвиняват повечето.Е ,видя се, че не е точно така.ВИдя,че Варела е слаб и го смени даже днес не започна титуляр.Налага Грънчов взема юноши в групата даже ги пуска по- малко.
Платини ще се разиграе в сериозните мачове.Той си е такъв още срещу Славия ще видите разликата.
Платини ще се разиграе в сериозните мачове.Той си е такъв още срещу Славия ще видите разликата.
В ЦСКА многото шефове нагнетяват обстановката. След мача с Враца Емо каза че ще има разговор с Платини... ако това са сторили и другите месий Маикала Паро и Милен.....лошо.... Ако на негво място е бате Ицо то по окраските ще разберем с кого е разговарял. Особено Майкала има много скромен език. Платини е първия....ще има и. Други..... Когато средата е нормална с Платини не е имало проблеми....Така мисля......
и на всички тикащи Мето Деянов пичове вие каде видяхте че мето става за треньор аиде малко по сериозно все пак ЦСКА не училище Любо се учише при нас Радоканов се учи при нас аиде да вземем вече професор или да оставим поне един ученик да искара две години
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Тук важи в пълна степен правилото "С него лошо, без него още по-лошо". Колкото и да е леке, колкото и да е чепат, това ни е най-добрият офанзивен играч. Нямаме избор да не го търпим, в него са вложени луди кинти, които трябва да се върнат по някакъв начин. Почти съм сигурен, че има само два начина нещата да се оправят - първият е просто да го продадем, а вторият е Пенев да го направи национал. Убеден съм, че тогава Платини ще се промени коренно и отново ще бъде онзи играч, който всички искаме да бъде.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Не мога да разбера,как футболист като Платини,продължава да се толерира от собственици,треньори и публика на ЦСКА.Той ако беше много добър щеше да си играе в Румъния,но там за разлика от тук хората са професионалисти и не търпят подигравки.Същото се отнася и за Варела и Присо.
-
angelofdeath
- Контакти:
Прав си за националния, но Любо няма да търпи фасоните на Платини. Аз лично смятам, че в съвременния футбол дисциплината е на едно от първите места. Разберете, че един лигав играч, на който всичко му се позволява може да има пагубно влияние за всички останали. Футболистите не се славят, като големи умници и всеки може да си каже: щом този дето е дошъл от края на света си прави, каквото иска, значи мога и аз. Шефовете на ЦСКА трябва да помислят дали в момента Платини помага или пречи на отбора. При предишния си престой Радуканов успя да извади най-доброто от бразилеца, надявам се и сега да сполучи. Иначе лошо за него, тежко за отбора и още скъсани нерви за нас. Не разбирам, какво не му е наред на Платини в момента? Видно е, че има някакъв проблем и се надявам да е чисто физически. ЦСКА плати много пари за него и не може с лека ръка да го изгони или замрази на пейката. Обеден съм, че ако вкара нови два гола на Левски всичко ще се оправи и ще имаме стария Платини. Не стане ли, до края на сезона трябва да търпим лошото му настроение. Затова нека засега да изчакаме и да не взимаме крайни решения за и против.