Защо мразим противниковия отбор?!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: Защо мразим противниковия отбор?!?

Мнениеот Lubaka1892 » 11 апр 2013 22:00

plamenst7 написа:
Lubaka1892 написа:
plamenst7 написа:Не мога да кажа, че ги мразя - не ми е присъщо това чувство, но са ми антипатични поради няколко причини.
1. Това, че са комунистическо творение и начина по който са постигали успехите си през първите 40 години от съществуването си. Приказките, че е имало подкрепа и за Левски за някакво лично успокоение на феновете на ЦСКА и за да се очерни и името на Левски. Да-имало е намеса, не само в Левски, а изобщо във всичко и във всеки клуб, но отбора на партията винаги е бил само един и той се е казвал ЦСКА. Не е случаен и факта, че след обединението със Спартак на мачовете на Левски се е скандирало "Левски оле, нищо общо с МВР"-това обединение никога не е било прието от феновете на Левски и почти веднага след падането на комунистическия режим Левски-Спартак си става отново Левски.
2. Присъствието на фенове на ЦСКА на мач на Левски срещу чуждестранен отбор изразявайки явната си подкрепа за противника навръх националния празник на България. Това е меко казано кощунство и не може да бъде счетено за нормално от един нормален човек. Мачът е Левски-Ливърпул игран през пролетта на 2002 или 2003 година, не помня вече коя точно беше, но там някъде.
3. Зарята която правеха при головете на Барселона в мача от ШЛ Левски-Барселона. Отново чуждопоклонничество и изразена явна подкрепа за чуждестранен отбор. Вярно е, че много левскари също са за чуждите отбори когато ЦСКА играе мачове от евротурнирите, но никога това не е било изразено така пряко и непосредствено, както това се случи в горе изброените случай.

Лицемер :!:

Би ли обяснил защо да съм лицемер?

Защото "очакваш" подкрепа и любов от някой, който ненавиждаш и ти е "антиаптичен" и обвиняваш за неща далеч по-безобидни от това, което вие правите.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 апр 2013 22:29

Защо пък да се мразим?
Аз съм левскар в кръвта си. Но никога не съм мразил ЦСКА - напротив - уважавам ги, защото не рядко са били по-добри от нас, пък и въобще за мене има два отбора - моят и този на ЦСКА. Естествено, че съм викал, ревал, ругал, но докато са били мачовете - тогава сме съперници, даже често и противници. Ама да мразиш - много е първично ....Затова не бих крещял цинични обиди, нито пък въобще обиждал. За мене това е все едно да обиждам себе си. Колкото до закачките - може и да са по-солени - но никога, никога - омраза. И не е лошо това да се разбере от много тука, макар че има и много, с които мислим по един и същ начим.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 апр 2013 22:36

Щото са от село е за това, а София се напълни с такива.

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Мнениеот aseninski » 11 апр 2013 23:14

T&T написа:Не мразя противниковите отбори и възпитавам и децата си в този дух. Омразата е присъща на по-слабия и израз на безсилие и не е чувство, с което някой трябва да се гордее.

+1912
ИзображениеИзображениеИзображение

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 11 апр 2013 23:28

мии щото мразя ментетата...много мразя да видя примерно парфюм на който да пише "Шанел" ,а то всъщност да е одеколон "Каро". Много мразя да видя обувки с гръмкия надпис "Долче Габана", а те всъщност да са производство на завод "Сърп и чук"-Русе...та така е с отборите- абе гледаш го, пише "ЦСКА", ама то не било оригинала от Москва, ами било нашенско менте, произведено от шумкари-мандраджии :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: allez_les_blues

Мнениеот Странджата » 11 апр 2013 23:33

Е, айде сега и ти - ние да не сме по цвете - гледаш Левски, пък то било я Гонзо, я Илиан :)

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 11 апр 2013 23:38

BLUE CHAMPIONS написа:Всеки един футболен клуб различен от "моя" ми е безразличен. Между приятелите ми цесекари си е любимо занимание да се "ядем" един-друг на тема футбол :lol: За омраза и дума не може да става ;) Омразата е тук във "виртуалния свят" и сред лумпените ходещи на стадиона с единствената цел да счупят, нападнат, откраднат....

+1
Омразата не е хубаво нещо. Едно е да не харесваш,а съвсем друго да мразиш. Има доста хора които може би не правят тази разлика,но това си е до сивото вещество което им липсва :) Бих казал,че омраза насаждат журналистите които постоянно изопачават думите и на едните и на другите със цел внасяне на напрежение и т.н.Не съм мразил ПФК Левски и няма и да ги намразя. Даже бих казал,че тези два отбора взаимно трябва да се уважават,както и феновете им. Когато сините играят във евротурнирите или във предварителните кръгове за тях,винаги съм ги подкрепял,защото преди всичко са български отбор. Подкрепял съм разбира се и другите отбори които са имали честа да се борят за влизане във ЛЕ или ШЛ. Има разбира се хора които се радват на чуждия неуспех ,но това няма как да се избегне. Всичко е до възпитание и поне малко сиво вещество!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 11 апр 2013 23:46

Хората се насъскват един срещу друг за да забравим как всеки ден ни еб.ват с цените на тока, бензина и с цирковете които стават по стадионите ......
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 11 апр 2013 23:50

Омразата изяжда хората. Най-жалки са тия, които при мач на български отбор в Европа викат за чуждите, че и ходят в агитките им!

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 11 апр 2013 23:59

Честно да си призная, мразя ЦСКА. Поради една причина - подпирането отвсякъде в начаолото на историята им и заради някои техни "фенове"

[offtopic]Нас също са ни подпирали, признавам[/offtopic]

Едит: Но към самия клуб ПФК ЦСКА не изпитвам омраза, само се хабаркам често, я било дикректно с ЦСКА, я с някой фен, който срещна (и знам, че умира за тях)
Последна промяна от Уейн Рууни на 12 апр 2013 00:02, променено общо 1 път.
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Върни се в “ЦСКА”