plamenst7 написа:Lubaka1892 написа:plamenst7 написа:Не мога да кажа, че ги мразя - не ми е присъщо това чувство, но са ми антипатични поради няколко причини.
1. Това, че са комунистическо творение и начина по който са постигали успехите си през първите 40 години от съществуването си. Приказките, че е имало подкрепа и за Левски за някакво лично успокоение на феновете на ЦСКА и за да се очерни и името на Левски. Да-имало е намеса, не само в Левски, а изобщо във всичко и във всеки клуб, но отбора на партията винаги е бил само един и той се е казвал ЦСКА. Не е случаен и факта, че след обединението със Спартак на мачовете на Левски се е скандирало "Левски оле, нищо общо с МВР"-това обединение никога не е било прието от феновете на Левски и почти веднага след падането на комунистическия режим Левски-Спартак си става отново Левски.
2. Присъствието на фенове на ЦСКА на мач на Левски срещу чуждестранен отбор изразявайки явната си подкрепа за противника навръх националния празник на България. Това е меко казано кощунство и не може да бъде счетено за нормално от един нормален човек. Мачът е Левски-Ливърпул игран през пролетта на 2002 или 2003 година, не помня вече коя точно беше, но там някъде.
3. Зарята която правеха при головете на Барселона в мача от ШЛ Левски-Барселона. Отново чуждопоклонничество и изразена явна подкрепа за чуждестранен отбор. Вярно е, че много левскари също са за чуждите отбори когато ЦСКА играе мачове от евротурнирите, но никога това не е било изразено така пряко и непосредствено, както това се случи в горе изброените случай.
Лицемер![]()
Би ли обяснил защо да съм лицемер?
Защото "очакваш" подкрепа и любов от някой, който ненавиждаш и ти е "антиаптичен" и обвиняваш за неща далеч по-безобидни от това, което вие правите.