Каква е връзката между български паспорт и националния отбор? Толкова футболисти има с български
паспорт а не играят.Пак се бърза и поляризира спора.Ако заслужи Пенев може и да го повика.
Мишел Платини е българин!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Мишел Платини е българин!
bilyaletdinov написа:Въпросът е принципен и показва двоен стандарт и отношение към хората искащи български паспорт . Мен не ме интересува дали Платини ще цъка за България или не , а как толкова лесно побългаряваме знайни и незнайни футболисти от цял свят ? Бербата направи 7 години на Острова , ама не съм чул да му дадат английско гражданство . Не гледам крайно , просто не искам да приема тази действителност .
Няма никакви стандарти. Тук става въпрос за желание от страна на треньора на България, както и съгласуваност с останалите членове от ръководството, вкл. и БФС. И няма как да си анонимник щом те желае нац. треньор! Дали ще е лесно "побългаряването" ще си проличи сега, как и колко бързо ще стане картотекирането. И между другото, Бербатов има желание да стане английски поданник, но там изискванията са 6 год, които той направи през 2012година.
AnalBreaker написа:Платини е най-добрият чужденец в родната А група.
Майко мила какви ли още глупости ще прочета ......????
Базил е несравним с този който играе когато си иска ....
- Udoji90
- Контакти:
MoNteSo написа:Янис Зику написа:Genius. написа:СРАМ!
Срам бих казал на чуждопоклонник, който е фен на изкуственото отборче на Сити с най-много мнения (тоест хейтвания) в раздела на Юнайтед.
Иначе ако Дембеле или Жаозиньо бяха получили гражданство, BadBoy едва ли щеше да има нещо против, но щом футболист на ЦСКА (както случая с Маркиньос) стане национал, то това е нещо ужасно.
В Германия и Франция предполагам също смятат така..
Нормално е да разсъждаваш така като ника ти е Янис Зику. Но погледни от нашата гледна точка, на нормалните българи, които се отвращаваме от това чернилки да носят националната фланелка.
[offtopic]Употребата на определения като "чернилки" правят ли те "нормален" българин?

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Платини не е лош футболист може да свърши работа в национала,само че е малко така наречен рисков играч,не знаеш кога може да направи някой гаф и да го изгонят в някой мач.
- Red Warrior
- Контакти:
Играта на Платини наподобява тази на Бербатов. Любо залага на техничен и комбинативен стил и може би затова го иска в националния отбор. Не знам дали някога в историята на българския футбол сме имали по-некадърни нападатели от сега - Николери, Генков, Рангелов и Домо.
Та колкото и да не ми се иска, може би натурализацията на Мишо е някакво решение. Дано само свърши повече работа от Маркиньос.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Играта на Платини наподобява тази на Бербатов. Любо залага на техничен и комбинативен стил и може би затова го иска в националния отбор. Не знам дали някога в историята на българския футбол сме имали по-некадърни нападатели от сега - Николери, Генков, Рангелов и Домо.Та колкото и да не ми се иска, може би натурализацията на Мишо е някакво решение. Дано само свърши повече работа от Маркиньос.
+1

-
- Контакти:
ЕМИЛ написа:AnalBreaker написа:Платини е най-добрият чужденец в родната А група.
Майко мила какви ли още глупости ще прочета ......????
Базил е несравним с този който играе когато си иска ....
Къв ти Базил ? Тук изобщо не съм съгласен с теб. Платини има техника, бързина и много силен шут. Освен това може да задържа топката много добре
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
modor написа:Не беше ли Македонец
Македонец е Оня Платини, дето е роден в градчето Жьоф, близо до град Мец, Франция. Всъщност, той нямал отчасти италианска, а македонска кръв...

По темата, сериозно: Ако Любо Пенев прецени, нека да пробва "българина" Мишел Платини в някоя и друга контрола - от опит глава не боли.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 фев 2013 19:25, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- bilyaletdinov
- Контакти:
msm написа:Няма никакви стандарти. Тук става въпрос за желание от страна на треньора на България, както и съгласуваност с останалите членове от ръководството, вкл. и БФС. И няма как да си анонимник щом те желае нац. треньор! Дали ще е лесно "побългаряването" ще си проличи сега, как и колко бързо ще стане картотекирането. И между другото, Бербатов има желание да стане английски поданник, но там изискванията са 6 год, които той направи през 2012година.
Шоко и Кишада някой пожелал ли ги е и как взеха наши паспорти ? Платини искан ли е от Любо ? Нормалните държави не раздават с лека ръка гражданство , както правим ние ..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!