Стартов състав на втория полусезон - ЦСКА 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Стартов състав на втория полусезон - ЦСКА 2013/2014

Мнениеот Udoji90 » 13 фев 2013 12:46

krum_futbolista написа:----------------------------------------------Черни------------------------------------
--Бандаловски--------------Крачунов-------------Попов----------------Венков--
--------------------------------Саша-----------------Анисе---------------------------
--Сержиньо------------------------Платини-------------------------Нюаджи-------
---------------------------------------Камбуров---------------------------------------

Мисля си,че това ще бъде съставът първите няколко кръга.
След това Варела евентуално на мястото на Сержиньо или нещо такова.Незнам има толкова много футболисти в предни позиции..Чочев,Марсиньо,Карачанаков,Делев,Варела,Долапчиев..

Мда, твоят вариант напълно се припокрива с моя, включително идеята, че постепенно Варела ще се наложи. (Единствено имаме разминаване относно позициите на Крачунов-Попов, Камбуров-Платини и Сержиньо-Нюаджи, но това са относителни детайли - дори последните двама доста често ще си сменят фланговете.) С тези резерви, които си изброил, има добра конкуренция в нападание и най-хубавото е, че все по-рядко ще ни се налага да гледаме Машината и Присо. Карачанаков скоро няма да е готов, но Марсиньо уж се връща в края на март, а и Делев ще играе в днешната контрола, така че очаквам постепенно да започне да попада в групата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 13 фев 2013 13:39

Според мен съставът, който днес ще излезе срещу Чихура, ще е предполагаемият през пролетта + Мишо на някое от местата:
12. Томас Черни, 11. Иван Бандаловски –к, 19. Апостол Попов, 66. Пламен Крачунов, 4. Михаил Венков, 8. Лукас Саша, 17. Анисе, 10. Сержиньо, 3. Игнасио Варела, 14. Серж Нюаджи, 22. Мартин Камбуров

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 13 фев 2013 19:12

------------------------Черни------------------------------
Саша--------Бандаловски--------Попов--------Венков
-------------Чочев------------Кириякидис---------------
Анисе------------------------------------------Сержиньо
-----------Платини----------------------------------------
-----------------------------Камбуров--------------------
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 фев 2013 16:23

Смятам, че играчите, които започваха първите полувремена ще са титуляри. На вратата Черни ще е първи избор, но ме е страх да си помисля, какво ще стане ако се контузи. В защита пак всичко е ясно, макар аз да предпочитам Грънчов пред Крачунов. Йешич обаче налага една и съща двойка централни бранители и едва ли ще я развали точно сега. Бековете ни са без конкуренция е според мен Бандата и Венков са сред най-добрите на този пост във България. Пред тях Анисе и Саша също са бетон. По крилата битката ще е жестока, защото имаме доста футболисти. Досега Сержиньо и Нюанджи се очертават, като титуляри, но мисля, че съвсем скоро Варела ще измести единия от двамата. За Спас е още рано, а Присо може и да си тръгне. Напред имаме много сериозна двойка, която може да вкара десетки голове. Аз лично смятам, че Платини трябва да играе зад Камбуров или да се сменят, но това ще реши треньора. Изобщо състава ни е много добър и ако не изоставяхме с 9 точки щях да съм още по-голям оптимист. ЦСКА трябва да се бори за купата, защото едва ли ще има шанс за първото място. Просто трябва да гледаме реалното положение.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 14 фев 2013 18:27

позициите вече са ясни без култовото "у лево" . ама пък да пуска там който иска всичките са еднакво слаби
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”