Аспарух Никодимов-Паро

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Аспарух Никодимов-Паро

Мнениеот msm » 09 фев 2013 13:56

Кашчей написа:
leski написа:
"По начина, по който бе направен графикът с мачовете за пролетта, мога да кажа, че ЦСКА е ощетен. Не е коректно. Ние имаме през три дни мачове, а конкурентите ни през четири. А във футбола един ден почивка си е много време. Но да не се оплакваме. Ние с каквото можем, ще отговорим на това. Що се отнася до трофеите от неофициалните турнири, това е само един вид признание. Добре е да се срещнеш с чужди тимове.

Ние така навремето два пъти спечелихме турнира "Палма де Майорка", побеждавайки Барселона на едно от изданията. Огромната купа, която взехме в чест на краля на Мароко Мохамед V, също е ценен спомен. Но по-важното е, когато спечелим трофеи в официалните мачове. Пожелавам си го и като гледам как вървят нещата, смятам, че ще го постигнем съвсем скоро", коментира Паро пред "Тема Спорт".

Значи за ЦСКА първенството ще свърши около месец по-рано, отколкото за конкурентите..все пак мачове през три дни ще играете, а те през четери :mrgreen:

Тия гении на мисълта и словото при вас с конкурс ли ги избирате, на курсове ли ги пращате, или просто си им иде отвътре да дрънкат глупости?!

:mrgreen: :mrgreen:

По някога се правиш на доста остроумен, а всъщност изглеждаш уникално некомпетентен. Още от пръв поглед се разбира за какво точно става въпрос. Реално мачовете за купата се играят в сряда, но и след двата 1/4 финала ЦСКА играе мачовете си за първенството в събота, а Левски в неделя?
Интересно ми е, ако си осъзнал какво иска да каже Паро, в мнението ти дали има само злоба или просто не си преценил какво пишеш?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2013 14:51

msm написа:
Кашчей написа:
leski написа:
"По начина, по който бе направен графикът с мачовете за пролетта, мога да кажа, че ЦСКА е ощетен. Не е коректно. Ние имаме през три дни мачове, а конкурентите ни през четири. А във футбола един ден почивка си е много време. Но да не се оплакваме. Ние с каквото можем, ще отговорим на това. Що се отнася до трофеите от неофициалните турнири, това е само един вид признание. Добре е да се срещнеш с чужди тимове.

Ние така навремето два пъти спечелихме турнира "Палма де Майорка", побеждавайки Барселона на едно от изданията. Огромната купа, която взехме в чест на краля на Мароко Мохамед V, също е ценен спомен. Но по-важното е, когато спечелим трофеи в официалните мачове. Пожелавам си го и като гледам как вървят нещата, смятам, че ще го постигнем съвсем скоро", коментира Паро пред "Тема Спорт".

Значи за ЦСКА първенството ще свърши около месец по-рано, отколкото за конкурентите..все пак мачове през три дни ще играете, а те през четери :mrgreen:

Тия гении на мисълта и словото при вас с конкурс ли ги избирате, на курсове ли ги пращате, или просто си им иде отвътре да дрънкат глупости?!

:mrgreen: :mrgreen:

По някога се правиш на доста остроумен, а всъщност изглеждаш уникално некомпетентен. Още от пръв поглед се разбира за какво точно става въпрос. Реално мачовете за купата се играят в сряда, но и след двата 1/4 финала ЦСКА играе мачовете си за първенството в събота, а Левски в неделя?
Интересно ми е, ако си осъзнал какво иска да каже Паро, в мнението ти дали има само злоба или просто не си преценил какво пишеш?

От пръв поглед ли се разбира, казваш?На вас само Левски ли ви е конкурент?Освен това, аз коментирам написаното, а не тръгвам да търся програмата на А група по дати и мачове, защото не ме вълнува чак толкова в момента, а написаното (изреченото от Никодимов) е недвусмислено при нормално четене-едните играят по програма през 3 дена, а другите през 4.

Ще те помоля да си спестиш излишните епитети и думи.Както ти имаш право на мнение, така и аз, както и ще те помоля да ми посочиш къде видя злоба и некомпетеннтост?!Не съм аз виновен, че всичките ви шефове ръсят бисери, на които няма как да не се подиграват хората, които не са психически обременени с харизмата и магията!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 фев 2013 15:29

Кашчей написа:
msm написа:По някога се правиш на доста остроумен, а всъщност изглеждаш уникално некомпетентен. Още от пръв поглед се разбира за какво точно става въпрос. Реално мачовете за купата се играят в сряда, но и след двата 1/4 финала ЦСКА играе мачовете си за първенството в събота, а Левски в неделя?

От пръв поглед ли се разбира, казваш?На вас само Левски ли ви е конкурент?Освен това, аз коментирам написаното, а не тръгвам да търся програмата на А група по дати и мачове, защото не ме вълнува чак толкова в момента, а написаното (изреченото от Никодимов) е недвусмислено при нормално четене-едните играят по програма през 3 дена, а другите през 4.

Ще те помоля да си спестиш излишните епитети и думи.Както ти имаш право на мнение, така и аз, както и ще те помоля да ми посочиш къде видя злоба и некомпетеннтост?!Не съм аз виновен, че всичките ви шефове ръсят бисери, на които няма как да не се подиграват хората, които не са психически обременени с харизмата и магията!

Аз пък ще те попитам, ти лично ли чу думите от устата на Никодимов или прочете недвусмислието написано от пишман журналист? Казваш, че коментираш написаното , а не изказаното. Или не ти е ясно как се прави атрактивна статия? И все пак, става въпрос точно за програмата, и като не си я погледнал не е нужно да си правиш самореклама на остроумието. Де факто и децата знаят, че нашето първенство се играе в петък, събота и неделя, и няма как мачове за първенството да се играят през 3 или 4 дни. Но явно е по-лесно да се присмееш от колкото да помислиш! ....А, Левски може да не са всички, но са един от тях! Литекс също имат една почивка от 4 дни след 1/4 финала, а Лудогорец не са в играта с купата!!!

П.П. Злобата ли? Ами факт е, че винаги пишеш против всичко в ЦСКА, и въпреки това аз знам че много добре разбираш подтекста на всяка дума. Едва ли не си проумял и думите за 3 и 4 дни. А логиката говори, че ако не си проумял значи не си компетентен, ако си проумял значи злобееш по презумция!
Последна промяна от msm на 09 фев 2013 15:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 фев 2013 15:49

Вижте,нормално е тези които мразят ЦСКА,да атакуват силните хора в клуба.За това и влагат всички усилия да оплюят Никодимов и това е разбираемо.Просто след Младенов,дойде ред да омаскарят и Паро.Ако сте обърнали внимание,тези персони влагат цялата си енергия за да оцапат хора като Любо,Ицо,Стойчо,Паро,защото само на този фон може да блесне техни любим клуб.И ако си мислите,че те критикуват легендите на ЦСКА защото са обективни наблюдатели,замислете се,защо същите не са казали и една лоша дума за Гьоре или Дочев примерно.За това когато тези хора храчат по някого,замислете се защо го правят това!

П.П.
Става въпрос за мнения които са дадени уж от неутрални потребители.Ако човека е бил честен и си каже:"Аз мразя ЦСКА и за това искам Паро да се маха !" ,то всичко е точно и ясно.Така се знае кой кой е и за какво се бори.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 фев 2013 15:52

Стари, подуенски пинизи и ченгесарски похвати - не им обръщайте внимание. :geek:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2013 15:53

msm написа:
Кашчей написа:
msm написа:По някога се правиш на доста остроумен, а всъщност изглеждаш уникално некомпетентен. Още от пръв поглед се разбира за какво точно става въпрос. Реално мачовете за купата се играят в сряда, но и след двата 1/4 финала ЦСКА играе мачовете си за първенството в събота, а Левски в неделя?

Аз пък ще те попитам, ти лично ли чу думите от устата на Никодимов или прочете недвусмислието написано от пишман журналист? Казваш, че коментираш написаното , а не изказаното. Или не ти е ясно как се прави атрактивна статия? И все пак, става въпрос точно за програмата, и като не си я погледнал не е нужно да си правиш самореклама на остроумието. Де факто и децата знаят, че нашето първенство се играе в петък, събота и неделя, и няма как мачове за първенството да се играят през 3 или 4 дни. Но явно е по-лесно да се присмееш от колкото да помислиш!

П.П. Злобата ли? Ами факт е, че винаги пишеш против всичко в ЦСКА, и въпреки това аз знам че много добре разбираш подтекста на всяка дума. Едва ли не си проумял и думите за 3 и 4 дни. А логиката говори, че ако не си проумял значи не си компетентен, ако си проумял значи злобееш по презумция!

Ти лично ли си чул думите, изречени във всяко написано интервю?Освен това, написаноте е във вашият официоз, на ЦСКА трибуната, та би трябвало да му вярваш повече-там нали само истини се пишат за ЦСКА, за разлика от Стандарт и ММ, че и 7дни спорт.Как става така, че ръководителите ви вечно изричат по някоя глупост, но за всичко са виновни само журналистите.

И да, отлично зная кога са мачовете в България (ако няма някоя промяна в последен момент), което не ми пречи да се посмея на бисерите на Майкъла, Паро, Скакуеца и Гърнето, което не ме прави задължително злобен.Ако всички скечове се правеха от злоба-този свят ще е прекалено тъжен.
Виж, за твоето отношение към мен лично, съм почти убеден, че е злоба, защото знаеш, че в повечето случаи съм прав.Определено и аз съм грешал и сигурно ще продължа да правя грешки, защото не съм безгрешен, като фен на гранд в България (визирам в случая теб, но ги има още няколко във форума, като теб).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 фев 2013 16:01

Дайте някакъв линк за програмата, че не намирам нищо в гугъл.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 фев 2013 16:10

Мдаа, подозрително странно на Левски са дадени по 3 почивни дни след мачовете им за купата, а на всичкото отгоре са домакини в следващите срещи. Старите пинизи на червеното БФС, дето остави ЦСКА в А група... :lol:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 фев 2013 16:19

Кашчей написа:
msm написа:Аз пък ще те попитам, ти лично ли чу думите от устата на Никодимов или прочете недвусмислието написано от пишман журналист? Казваш, че коментираш написаното , а не изказаното. Или не ти е ясно как се прави атрактивна статия? И все пак, става въпрос точно за програмата, и като не си я погледнал не е нужно да си правиш самореклама на остроумието. Де факто и децата знаят, че нашето първенство се играе в петък, събота и неделя, и няма как мачове за първенството да се играят през 3 или 4 дни. Но явно е по-лесно да се присмееш от колкото да помислиш!

Ти лично ли си чул думите, изречени във всяко написано интервю?Освен това, написаноте е във вашият официоз, на ЦСКА трибуната, та би трябвало да му вярваш повече-там нали само истини се пишат за ЦСКА, за разлика от Стандарт и ММ, че и 7дни спорт.Как става така, че ръководителите ви вечно изричат по някоя глупост, но за всичко са виновни само журналистите.

И да, отлично зная кога са мачовете в България (ако няма някоя промяна в последен момент), което не ми пречи да се посмея на бисерите на Майкъла, Паро, Скакуеца и Гърнето, което не ме прави задължително злобен.Ако всички скечове се правеха от злоба-този свят ще е прекалено тъжен.
Виж, за твоето отношение към мен лично, съм почти убеден, че е злоба, защото знаеш, че в повечето случаи съм прав.Определено и аз съм грешал и сигурно ще продължа да правя грешки, защото не съм безгрешен, като фен на гранд в България (визирам в случая теб, но ги има още няколко във форума, като теб).

Хаха, не знам от кога да защитаваш някаква кауза от нападки е станало злоба. Ти плюеш по всичко, което е червено. И ако някой не те брои (не ти се връзва на мненията) или му е писнало от теб , то аз лично няма да престана да съм ти опонент във всяко накърняващо твое мнение относно ЦСКА. За мен ЦСКА е любимия отбор и пиша и защитавам само него. Не съм написал нищо относно други отбори, ръководители или играчи, когато нямат връзка с ЦСКА. Да съм те репликирал в някоя тема за Левски, Лудогорец, Литекс или в свободната зона? Там нямам отношение и изобщо не ме вълнува твоята личност. Така, че аз злоба нямам, а твоята към ЦСКА е хронична!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 фев 2013 16:20

Кировец написа:Дайте някакъв линк за програмата, че не намирам нищо в гугъл.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2748326

Върни се в “ЦСКА”