Сделката за ЦСКА факт!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ms1914
Контакти:

Re: Сделката за ЦСКА факт!

Мнениеот ms1914 » 25 мар 2009 18:30

Ура Ура Ура голяма радост сега вече наистина ще отговаряте на мнението ,че сте червени бо...ци. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 25 мар 2009 19:29

КЗК разреши на "Титан Спорт" да закупи ЦСКА, съобщиха от комисията. Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разреши концентрация между предприятия, която ще се осъществи чрез придобиване на пряк едноличен контрол от "Титан Спорт" ЕАД, София върху "Професионален футболен клуб ЦСКА" ЕАД, София чрез закупуване на 100% от акциите от капитала му.

"Титан Спорт" е част от структурата на "Титан Интернешънъл Холдинг" АД. Предметът на дейност на дружеството включва консултации, придобиване и отдаване на рекламни права, търговско представителство и посредничество, спортни услуги за гражданите, организиране на школи за спортно-състезателна дейност и др.

Проучването на КЗК на дейността на участниците в концентрацията, както и от цялостно извършения анализ на пазарите, на които те участват, се установи, че предприятията не присъстват на едни и същи пазари.
Комисията счита, че сделката няма да окаже влияние върху конкурентната среда в България и следва да бъде разрешена, тъй като тя не води до установяване или засилване на господстващо положение, което да попречи на ефективната конкуренция на съответния пазар.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 25 мар 2009 21:10

ms1914 написа:Ура Ура Ура голяма радост сега вече наистина ще отговаряте на мнението ,че сте червени бо...ци. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Айде към оборааааа!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 мар 2009 21:52

Абе, old_death, ms1914, вие май не стопляте за какво си говориме. Става дума за това, че КЗК са направили проверка, установили са, че Титан ще купуват ЦСКА, а не Левски, т.е. дружество с различен предмет на дейност, така че няма концентрация и са разрешили сделката. Това е!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 25 мар 2009 22:15

Най-после бате Бойко реши проблема с чистенето на София. Мощна червена армия ще се заеме с препълнените кофи.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 25 мар 2009 22:19

plamak написа:Най-после бате Бойко реши проблема с чистенето на София. Мощна червена армия ще се заеме с препълнените кофи.
Ще помогнем,не се коси!Гледайте да не наринем друг боклук! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 мар 2009 09:08

Абе, old_death, ms1914, вие май не стопляте за какво си говориме. Става дума за това, че КЗК са направили проверка, установили са, че Титан ще купуват ЦСКА, а не Левски, т.е. дружество с различен предмет на дейност, така че няма концентрация и са разрешили сделката. Това е!

По тая тема съм написал само един поуст до сега.Прочети го внимателно и после ми отговори,какво би трябвало да стопля?Въобще не съм се изказвал за публикацията в началото на темата.Подразни ме реакцията на едно леке и си казах мнението по въпросът ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 мар 2009 20:13

Old_death написа:

По тая тема съм написал само един поуст до сега.Прочети го внимателно и после ми отговори,какво би трябвало да стопля?Въобще не съм се изказвал за публикацията в началото на темата.Подразни ме реакцията на едно леке и си казах мнението по въпросът ;)

Извинявай, Old_death, разбира се че имах предвид оня малоумник Yoda. Sorry!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”