Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Айде към оборааааа!ms1914 написа:Ура Ура Ура голяма радост сега вече наистина ще отговаряте на мнението ,че сте червени бо...ци.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще помогнем,не се коси!Гледайте да не наринем друг боклук!plamak написа:Най-после бате Бойко реши проблема с чистенето на София. Мощна червена армия ще се заеме с препълнените кофи.
Абе, old_death, ms1914, вие май не стопляте за какво си говориме. Става дума за това, че КЗК са направили проверка, установили са, че Титан ще купуват ЦСКА, а не Левски, т.е. дружество с различен предмет на дейност, така че няма концентрация и са разрешили сделката. Това е!
Old_death написа:Абе, old_death, ms1914, вие май не стопляте за какво си говориме. Става дума за това, че КЗК са направили проверка, установили са, че Титан ще купуват ЦСКА, а не Левски, т.е. дружество с различен предмет на дейност, така че няма концентрация и са разрешили сделката. Това е!
По тая тема съм написал само един поуст до сега.Прочети го внимателно и после ми отговори,какво би трябвало да стопля?Въобще не съм се изказвал за публикацията в началото на темата.Подразни ме реакцията на едно леке и си казах мнението по въпросът
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта