Миодраг Йешич - Официална фен-тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Миодраг Йешич е новият треньор на ЦСКА
Е това вече надмина всичко пълна пародия 

[wrapimg=]http://i.minus.com/ibufCkFGqdRtEA.gif[/wrapimg]
лично на мен ми е абсолютно все тая кой ще е треньор .. и МОУ и САФ и Меси... с титан .. е все тая !
[center]
[/center]

- obi4am_pirin
- Контакти:
Сръбският букмейкър стъпва на Армията

хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

L0rDa написа:Pichichi написа:Пълна трагедия някво сръбско менте треньор ще води ЦСКА за 2-ри път !!!
Ф.Спасов е с пъти по-добър избор от тази плескавица.
Обоснови се, защо според теб Ферарио е по-добър от Йешич ? Направо предлагам да отиваме пред Армията и да викаме "оставка", ... преди да е подписан договора още.
Ами просто Йешич стана шампион с отбора направен от Ф.Спасов и Ст. Орманджиев !!!
magichko написа:лично на мен ми е абсолютно все тая кой ще е треньор .. и МОУ и САФ и Меси... с титан .. е все тая !
+1
Човекът изгонил Божков? Абе на вас ви е много къса паметта
Псувахте го Божков на поразия, а плакатчетата "ОРМАНДЖИЕВ ВЪН" и тях ли ги забравихте 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
- Контакти:
Pichichi написа:L0rDa написа:Pichichi написа:Пълна трагедия някво сръбско менте треньор ще води ЦСКА за 2-ри път !!!
Ф.Спасов е с пъти по-добър избор от тази плескавица.
Обоснови се, защо според теб Ферарио е по-добър от Йешич ? Направо предлагам да отиваме пред Армията и да викаме "оставка", ... преди да е подписан договора още.
Ами просто Йешич стана шампион с отбора направен от Ф.Спасов и Ст. Орманджиев !!!
Кой е Йешич? човека от направен отбор стана шампион( да не споменавам какви имена играеха в отбора тогава ). Тоя въшкар медиите го направиха голям треньор, а е просто един от много минали през ЦСКА и не допринесли с нищо. Давам му шанс до Май месец, но ми се вижда твърде много. Все тая кой е треньор, ние загиваме с всеки изминал ден.
obi4am_pirin написа:Сръбският букмейкър стъпва на Армията![]()
![]()
много си точен
-
- Контакти:
rsk написа:Човекът изгонил Божков? Абе на вас ви е много къса паметтаПсувахте го Божков на поразия, а плакатчетата "ОРМАНДЖИЕВ ВЪН" и тях ли ги забравихте
Не говори много като не знаеш, защо Божков напусна и кой беше НАИСТИНА виновен. Просто медиите ви промиват мозъците и се хващате веднага за стръкчето трева което хванете.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
реалността от всичко това е следната-назначаваме слаб и посредствен треньор далеч от класата за цска. уволнен е от бившия му отбор в саудитска арабия за слаби резултати. в предния му престой вкарва отбора в групите на уефа с дефанзивен футбол и огромна доза късмет. пропилява 7 точки
преднина през втория полусезон и губи титлата, по късно е обвинен от президента божков в участване на черно тото. самия божков заявява че е съжелявал за късното уволнение на треньора и пропуснатата титла, след като осигурява всичките попълнения пожелани в отбора от сърбина. дерзайте
преднина през втория полусезон и губи титлата, по късно е обвинен от президента божков в участване на черно тото. самия божков заявява че е съжелявал за късното уволнение на треньора и пропуснатата титла, след като осигурява всичките попълнения пожелани в отбора от сърбина. дерзайте
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!