Тодор Янчев напусна ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КАПИТАНА НАПУСНА ЦСКА СОФИЯ!
Браво КАПИТАНЕ само така горе главата и напред а ТИТАНИТЕ да мрът
mite.1979 написа:Най-големия! Само един пич може да постъпи така! Армеец ! Боклуци и слагачи като бандата и коце стоянов никога небиха постапили по този начин.
На добър час Капитане и успех във всяко твое начинание! Като се отървем от боклуците си добре дошъл в твоя дом!
"Боклуци и слагачи като бандата и коце стоянов никога небиха постапили по този начин" защото не са на 36

Хайде малко по реално да гледаме.Тошко Янчев просто избра точния момент-евалата за което...
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Без значение годините и формата му,достойно за разлика от Стойчо скункса.Очаквам нашата мърда Йовов да последва примера му.Да си призная аз Тошко го виждах на някаква длъжност,но не било писано.
СПУКАНОГЪРНЕ
Не знам просто какво да кажа един велик човек и футболист.В момента съм толкова тъжен че едни БОКЛУЦИ погубват най-великият клуб в България.Направо ми се плаче

Тошко Янчев президент на БФС!
Браво на Тошко, така трябва да постъпва един истински капитан. Наистина напоследък правеше доста грешки, но се видя че е мъжкар докрай!
Браво на Капитана. Уцели точни момент. Но, аз питам какво става със Станко Йовчев! 3-та година започва, 3 мача изигра! На кой е човек този помияр!?

mironi88 написа:Браво на Капитана. Уцели точни момент. Но, аз питам какво става със Станко Йовчев! 3-та година започва, 3 мача изигра! На кой е човек този помияр!?
Племенник на Димитър Борисов.
Когато всички се криеха от срам .. Той се показва и казвашe раз раз
[center]
БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО КАПИТАНЕ И САМО НАПРЕД[/center]
[center]
БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО КАПИТАНЕ И САМО НАПРЕД[/center]
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- blac_black_cat
- Контакти:
Единственото което мога да кажа за ТОШКО ЯНЧЕВ е поклон. Поклон на един истински човек, цесекар и Мъж. Със сълзи на очи мога да кажа, че нашия клуб има личности, за който ще казвам, че съм горд цесекар.
Тъпирите просто днес не искам да докоментирам, НИЕ сме по-силни (армейците) и ще го докажем. Но явно Стойчо не е бил прав, най-тежкия период не е отминал, той продължава за радост на едни и болка за други. Но има голямо но: Ние ще се върне по силни от всякога и тези в моменти човек обичащ ЦСКА може да го усети. Това е чувството !!!!
Тъпирите просто днес не искам да докоментирам, НИЕ сме по-силни (армейците) и ще го докажем. Но явно Стойчо не е бил прав, най-тежкия период не е отминал, той продължава за радост на едни и болка за други. Но има голямо но: Ние ще се върне по силни от всякога и тези в моменти човек обичащ ЦСКА може да го усети. Това е чувството !!!!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]