ПРОТЕСТ срещу ТИТАН-понеделник 10:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ срещу ТИТАН-понеделник 10:00

Мнениеот Янис Зику » 05 яну 2013 17:19

PFC Litex написа:Състоянието на ЦСКА е такова защото всички се страхуват да обявят една нулева година, а все някакви гръмки изказвания правят. Обявяваш нулева година, разкарваш всичко дето взема големи заплати, разчиташ на млади момчета собствени кадри и на футболисти от нашето първенство и нещата ще се получат, дори с такива играчи заради името и публиката отбора няма изпадне.
Грандоманията е хубаво нещо, но когато същата е подплатена със сериозни средства.

Забравяш, че нямаме школа на вашето ниво, а и трябва човек, който да умее да разчита на младите. Такъв човек се оказа Стоичков, такъв може би е и Методи Деянов, но за жалост той е отказал.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 яну 2013 17:22

Нито успехи има, нито пари се избиват, така че явно това не е решение. Няма нищо срамно да обявиш нулева година, така или иначе последните са все такива, а от ЕКТ с по един мач приходи сериозни няма, така че и без ЕКТ може.

Аз нямам представа, но от наличните ви футболисти каква е общата им месечна заплата? - вероятно сумата е голяма, а ефект няма.
Янис Зику, с каквито и футболисти да играете, няма да изпаднете. ще сте в средата на таблицата, но ще сте направили и сериозни икономии с които да погасите проблемни задължения.

Стойчо Младенов 40 000К заплата, ай сиктир, но като е имало балами да му я дават той не е виновен

Просто на някой хора на "Армията" им трябва куража да тръгнат по пътя на Литекс...но трябва пък да загърбят сладките комисионни :idea:
Последна промяна от PFC Litex на 05 яну 2013 17:29, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2013 17:38

Teo написа:
Red Warrior написа:
Teo написа:Ванка освен ако някой има 14 милиона тогава може да се протестира в момента като няма кой да купи ЦСКА за какво ще се протестира :?: боклуците изобщо не ги интересува мнението на нас феновете и са го доказали не един път.

Кое точно струва 14 милиона, че не се сещам, освен наглостта на боклуците?

братле колко искаш да струва клуба, давал го за 14 милиона без задължения. Който отиде при него с тези пари го дава. Мен вече ми писна да пипа Вън боклуците от ЦСКА при положение че те ги боли **** кво мислим ние.

То по тази логика, че няма смисъл да се протестира и държавата ни е на това положение. А цената на ЦСКА с тези УМИШЛЕНИ задължения направени от Титан и за без пари да се навие някой да ни вземе, пак ще е добре. Кое струва 14 млн.? Футболистите ли, стадиона на който не можем да играем ли, разораното Панчарево ли, раздрънканият автобус на Лупи ли, дълговете, които по непотвърдена информация достигат до 80 млн.? Кое?
Последна промяна от Red Warrior на 05 яну 2013 17:39, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 05 яну 2013 17:39

Кировец написа:Понеделник,10 часа - дано има повече хора - на мен лично това ще ми е първия работен ден за 2013г.
Не вярвам да се съберете много хора. Наистина ТИТАН-ите доста се гавриха с вас и с отбора. Дано да успеете да ги изгоните, че да изхвърчите във "В" група :!:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2013 17:45

PFC Litex написа:Нито успехи има, нито пари се избиват, така че явно това не е решение. Няма нищо срамно да обявиш нулева година, така или иначе последните са все такива, а от ЕКТ с по един мач приходи сериозни няма, така че и без ЕКТ може.

Аз нямам представа, но от наличните ви футболисти каква е общата им месечна заплата? - вероятно сумата е голяма, а ефект няма.
Янис Зику, с каквито и футболисти да играете, няма да изпаднете. ще сте в средата на таблицата, но ще сте направили и сериозни икономии с които да погасите проблемни задължения.

Стойчо Младенов 40 000К заплата, ай сиктир, но като е имало балами да му я дават той не е виновен

Просто на някой хора на "Армията" им трябва куража да тръгнат по пътя на Литекс...но трябва пък да загърбят сладките комисионни :idea:

Ние вече караме 5-та нулева година бе братле, нали в това е проблема - некадърното управление.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 яну 2013 17:56

OOP написа:
Кировец написа:Понеделник,10 часа - дано има повече хора - на мен лично това ще ми е първия работен ден за 2013г.
Не вярвам да се съберете много хора. Наистина ТИТАН-ите доста се гавриха с вас и с отбора. Дано да успеете да ги изгоните, че да изхвърчите във "В" група :!:

Не се знае къде ще изхвърчим. Локо Пд изхвърчаха ли? Намери се държавен купувач на секундата. Време е и за ЦСКА нещо да се измисли.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 05 яну 2013 18:07

PFC Litex написа:...Просто на някой хора на "Армията" им трябва куража да тръгнат по пътя на Литекс...но трябва пък да загърбят сладките комисионНи :idea:

Всъщност, от "Литекс" тръгнаха по този път не защото са много куражлии, а защото Гришата врътна кранчето, но това е друга тема... 8-)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 яну 2013 18:09

бате не е пета нулева година защото имаме една купа на българия и една суперкупа. не е в това въпроса. никога няма как да бъдем като мандарините, просто защото цска е гранд и няма вариант да се започне налагане на млад отбор чиито плод ще бъде обран след няколко години. другото което е ние нямаме таланти които да налагаме, това се прави със академия и силна школа. нашата съдба е да взимаме готовите млади играчи от такива отбора и да ги доразвием и продадем в чужбина. от там трябва да дойдат главните ни приходи. какво пречи-пречи това че нямаме адекватно управление, което да осигури нужните пари да бъдат взети тези играчи. от там няма и приходи в касата. моментното състояние-то е най лошия сценарии, нещо между двете. какво трябва да се направи-стратегията е ясна, да бъдат намерени спешно пари които да бъдат инвестирани, от кой и как, знаят тези които оправляват.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 05 яну 2013 18:11

Някой ще припомни ли колко души се събираха през 2012 под мотото "Вън боклуците" ? Точно по 30 - 40 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 05 яну 2013 18:16

Дори "вечни съперници", работили в "Левски" - Станимир Стоилов, Димитър Димитров и Велислав Вуцов, обявиха за несправедливо уволнението на Стойчо Младенов от ЦСКА. Същото направи и най-успелият треньор на "червения" отбор Аспарух Никодимов.

"Изцяло съм против уволнението на Стойчо - каза Никодимов, който е главен мениджър на клуба. - Последните резултати на ЦСКА са положителни. А когато играхме с "Мура" и в първите кръгове през сезона, не можеше да се събере един отбор. Ако искаш резултати, трябва и да поставиш необходимите основи. В последния месец всеки ден уволняваха Младенов. Това разконцентрира и отбора. Извадиха момчето от релси. Най-важният въпрос в държавата беше колко е заплатата на Стойчо. Сега ще дойде нов треньор, ще се оправдава, че няма време и докато се обърне, ще са минали половината мачове от пролетта. И Жозе Моуриньо е на 16 точки след "Барса", но в "Реал" гледат не класирането, а работата му. А Стойчо си вършеше отлично своята. Безумно уволнение."

Димитър Димитров-Херо не скри възмущението си от начина, по който ЦСКА изгони Младенов. "Не мисля, че Стойчо е заслужил подобно отношение - каза треньорът на "Черноморец". - Уволнението е нелогично с оглед на резултатите, авторитета и имиджа на отбора, който той създаде. Като казвам резултати, нека да гледаме и кой в каква обстановка работи. Лесно се постигат победи с "Лудогорец", където има пари, има играчи, има организация, всичко в клуба е наред. Друго е да постигаш резултати там, където цари безпаричие. Аз знам в каква обстановка работи Стойчо, защото от две години се пека на същия огън. Като се гледат резултатите, трябва да се гледат и тези фактори..."

"Тъжен съм от уволнението на Стойчо Младенов - коментира Велислав Вуцов, треньор на "Славия". - За мен той и Херо са най-сериозните имена в професията в момента у нас. Къде са се провалили? Няма! Един от проблемите на футбола ни е, че треньорът не е фигура №1, не е най-важен в един клуб. Говореше се много за заплатата на Стойчо... Ами качеството си има цена."

"Съжалявам за Стойчо Младенов, той е доказано име в българския футбол - каза Станимир Стоилов, наставник на "Ботев" (Пд). - Не мисля, че това бе моментът да бъде сменян. Няма достатъчно уважение към треньорската институция в България. А обстановката, в която Младенов работеше в последните месеци, определено не бе нормална."

"Труд"

Вън боклуците от ЦСКА .Да ги изметем от АРМИЯТА още в понеделник :oops: :oops:

Върни се в “ЦСКА”