"Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Ще строи ли ЦСКА нов стадион?

Мнениеот Tony_CSKA » 18 дек 2012 14:34

Teo написа:пичове стегнете се, Майкъла гледа как да намали бюджета вие стадион сънувате, малко козметичен ремонт и на пролет сме си на него ;)

Е много ясно, че засега ни трябва само козметичен ремонт. Ако наистина се стегне бюджета и се работи професионално за нов стадион ще можем да си говорим много по-скоро, отколкото си мисли и най-смелият мечтател. Аз все пак си мисля, че тренировъчната база за мъжете и тази за юношите може да се стегне за много по-малко пари и много по-бързо и това трябва да е приоритет на първо време.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 дек 2012 14:36

гражданин от село написа:Щом такива пари не ти стигат само за хляб,що не вземеш от чичо Венци Славията,там с четвътинка хляб ще си бог? ;)

Аз не мечтая за нов стадион... Аз съм реалист - докато Венци ни е президент, това ни е максимума... Това е истината. А вие продължавате да вярвате на Титан.. Смешно е, наистина...

Тони, това за промяната е така. Прав си. Но все пак не виждам кой би извадил дори 15 млн, за да ви строи стадион. Казваш, че парите са малко и не отговарят на ЦСКА... Еми, знаеш ли, че г/д толкова струва ЦСКА АД ? Най-скъпите отбори в БГ са Черноморец и Славия (говоря, като активи)... Не заради играчите, а защото базите и стадионите им са си техни. Статистиката е отпреди 2 години (ако не се лъжа) и Акулите струваха около 50 млн., а Славия малко над 30 млн. Следващия беше Левски с 15 млн. Сега със сигурност нещата са се променили (Лудогорец + спирането на кранчето в Бургас), но въпреки всичко това което казваш е нереално... За който и да е наш отбор ! Иначе бих се радвал който и да е български отбор да си построи стадион. Това е бъдещето. ;)

А парите на Славия всички знаят от къде идват... Продаваме си играчите, продаваме мачовете с вас и с Левски... Това не е тайна за никой, колкото и да е тъжно...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 дек 2012 14:39

гражданин от село написа:Щом такива пари не ти стигат само за хляб,що не вземеш от чичо Венци Славията,там с четвътинка хляб ще си бог? ;)

Сега чак разбрах поста ти.. прекалено е тъп, извинявай :lol:

Аз далеч не твърдя, че нямам пари... Твърдя, че пернишките мошенници не биха отделили и стотинка за стадион ;)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 18 дек 2012 14:44

plamen_ch написа:Аз съм любопитен същият този "главен архитект" дето "помага само организационно" на Геренци дали така "организационно+ не пречи на ЦСКА? Като последно бе загрижен колко дървета ще пострадат в Борисовата градина при евентуален строеж,а сега проявява доста голяма "организационна" готовност....

Риторичен въпрос. Много ясно, че в тази част на Борисовата градина дърветата са му много по-мили. Виж за София ленд не са мУ, а пък за София Ленд 2 в Западен парк въобще не са мУ... Не разбирам само, че се напъваше да прави всевъзможни спънки на евентуален проект при положение, че и на малките деца им е ясно, че Титан стадион няма да направят. Жалка работа.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 18 дек 2012 14:53

JohnnieWalker написа:Аз не мечтая за нов стадион... Аз съм реалист - докато Венци ни е президент, това ни е максимума... Това е истината. А вие продължавате да вярвате на Титан.. Смешно е, наистина...

Тони, това за промяната е така. Прав си. Но все пак не виждам кой би извадил дори 15 млн, за да ви строи стадион. Казваш, че парите са малко и не отговарят на ЦСКА... Еми, знаеш ли, че г/д толкова струва ЦСКА АД ? Най-скъпите отбори в БГ са Черноморец и Славия (говоря, като активи)... Не заради играчите, а защото базите и стадионите им са си техни. Статистиката е отпреди 2 години (ако не се лъжа) и Акулите струваха около 50 млн., а Славия малко над 30 млн. Следващия беше Левски с 15 млн. Сега със сигурност нещата са се променили (Лудогорец + спирането на кранчето в Бургас), но въпреки всичко това което казваш е нереално... За който и да е наш отбор ! Иначе бих се радвал който и да е български отбор да си построи стадион. Това е бъдещето. ;)

А парите на Славия всички знаят от къде идват... Продаваме си играчите, продаваме мачовете с вас и с Левски... Това не е тайна за никой, колкото и да е тъжно...

Ами аз мисля, че при адекватно управление такива пари могат да се съберат от само от участие в евротурнирите в рамките на 2-3 години. Пак казвам, че всичко може да се реализира само при много адекватно управление. Щом БАТЕ Борисов може, значи и ние можем. Въпрос на изграждането на правилни приоритети е за мен. Никога не съм казвал, че някой ще извади 15 млн., че и повече лични пари, за да ни построи стадион... Та тук за нормален терен с 6 реда седалки и едно осветление в Разград всички започнаха да скачат до небето от радост, че сме имали модерен стадион в България! Какво остава за истински стадион?!

Относно статистиката, не я отричам. И според мен ЦСКА трябва да струва много повече, отколкото в момента.

northbg
Контакти:

Мнениеот northbg » 18 дек 2012 15:01

Значи може Лацио и Рома, както и Милан и Интер да ползват един стадион, а Левски и ЦСКА, както и Славия и Локомотив Сф не могат. Къде е логиката, уважаеми съфорумци?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 дек 2012 15:14

Tony_CSKA написа:
JohnnieWalker написа:Аз не мечтая за нов стадион... Аз съм реалист - докато Венци ни е президент, това ни е максимума... Това е истината. А вие продължавате да вярвате на Титан.. Смешно е, наистина...

Ами аз мисля, че при адекватно управление такива пари могат да се съберат от само от участие в евротурнирите в рамките на 2-3 години. Пак казвам, че всичко може да се реализира само при много адекватно управление. Щом БАТЕ Борисов може, значи и ние можем. Въпрос на изграждането на правилни приоритети е за мен. Никога не съм казвал, че някой ще извади 15 млн., че и повече лични пари, за да ни построи стадион... Та тук за нормален терен с 6 реда седалки и едно осветление в Разград всички започнаха да скачат до небето от радост, че сме имали модерен стадион в България! Какво остава за истински стадион?!

Относно статистиката, не я отричам. И според мен ЦСКА трябва да струва много повече, отколкото в момента.

Реално 2 влизания в ШЛ, с по 1 победа в групите и събираш над 15 млн, така е :) Обаче приоритети ни в БГ са много далече от истината... М/у другото се сетих за щастието при частичния ремонт на стадиона в Ловеч :lol: Отстрани сигурно изглеждаме много смешни :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 дек 2012 15:15

northbg написа:Значи може Лацио и Рома, както и Милан и Интер да ползват един стадион, а Левски и ЦСКА, както и Славия и Локомотив Сф не могат. Къде е логиката, уважаеми съфорумци?

Ползват, защото са държавни и нямат алтернатива :mrgreen:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 18 дек 2012 17:29

JohnnieWalker написа:Реално 2 влизания в ШЛ, с по 1 победа в групите и събираш над 15 млн, така е :) Обаче приоритети ни в БГ са много далече от истината... М/у другото се сетих за щастието при частичния ремонт на стадиона в Ловеч :lol: Отстрани сигурно изглеждаме много смешни :lol:

Ние сме си се виждаме, че сме смешни, а отстрани 100% сме тотални идиоти, но дори и това е много за нашите стандарти във футбола към момента... Особено в Ловеч стадиона е направо светлинни години пред реалните темпове на развитие.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2012 18:42

Янис Зику написа:
JohnnieWalker написа:
Tony_CSKA написа:
JohnnieWalker написа:ЦСКА със стадион за 105 млн :lol: :lol: :lol:
Със средстава, които Титан са отделили за стадион, човек не може да си купи и един хляб :lol:

Искаш да кажеш, че за 105 млн. не може да се направи стадион ли?

:shock:

Искам да кажа, че НИКОГА няма да можете да си позволите, не за 105, а за 35 млн. стадион :!: Искам да кажа, че дължите пари на половината свят... Искам да кажа, че ТИТАН като фирма, нямат пукнат лев, тъй като КРАДАТ парите... Това искам да кажа... Иначе стадионче се строи и за 15 млн без проблем, и то достатъчно голям за всеки БГ отбор в момента ;)

ТИТАН крадат пари? Крадат ги тези, които са около тях. Знаеш ли, че няколко общини дължат милиони именно на ТИТАН? Те имат парите, друг е въпроса, че нямат желание да правят нещо, особено след като са принудени да издържат клуба.

Би ли изброил поименно общините, които дължат милиони на ТИТАН-АС?ТИТАН-АС наистина са принудени да издържат ЦСКА, както всеки собственик поддържа собствеността си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”