ЦСКА СОФИЯ /хокей/ - Левски София/хокей/ 21:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ЦСКА СОФИЯ /хокей/ - Левски София/хокей/ 21:3

Мнениеот Tommi » 14 ное 2012 16:19

Допреди няколко години Левски и Славия определяха шампиона (признавам, че славистите бяха по-добри), а цесекистите ги нямаше на хокейната карта на България. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 ное 2012 16:45

v.r.s. написа:Важно е крайното класиране, а в него призовите три места и медали взимат всички отбори.
Иначе сериозно, помня когато отборите бяха 5-6 и интереса не беше малък. В Перник трибуните на хокейната площадка се пълнеха и атмосферата беше доста добра, дори имаше и международен турнир.

+1 :) Тогава (говоря за преди 30-40 години) за хокея се отделяха доста повече пари, отборите бяха много по-равностойни (в някои от тях играеха по 1-2 чехи или руснаци) и зрителският интерес беше голям, можеше да се сравни с този към баскетбола и волейбола. Имаше и турнир за Купата на България по хокей. Аз съм ходил на мачове "Левски" - ЦСКА на стадион "Дружба" и стадионът е бил почти винаги пълен. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 14 ное 2012 17:14

аз помня и Химик от Ст.Загора

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 ное 2012 17:24

Avanti_Ragazzi написа:То едно време в първият сезон на Левски и ЦСКА в баскетбола след години отсъствие, Левски би с нещо от сорта на 170 и нещо на 30 или 40!!! И Гошо Младенов вкара сам 100 точки!!! :lol: :lol: :lol: И кво и това ли е за хвалба? Та сега даже и баскетболен отбор нямате!!!

Всички знаем, защо няма ЦСКА баскетболен отбор.няма мсисъл да се правиш на луд.Когато Коен ни беше шеф ЦСКА ви биеше като мече у дирек, да не кажем и Лукойл!А за жените няма какво да говорим, нямаха аналог в България!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 14 ное 2012 17:31

ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ХОКЕЙ НА ЛЕД НЕ СЕ ДАВАТ. ВСИЧКО Е СПОНСОРСТВО ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ФЕДЕРАЦИЯ !
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
CSKA-FOREVER1948
Контакти:

Мнениеот CSKA-FOREVER1948 » 14 ное 2012 20:56

Охааааааааааааааа напълнили сме им мрежата хаха не че Левски мн слаби бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 ное 2012 23:19

Немога да разбера защо феновете на ЛЕВСКИ се чувстват засегнати от този резултат и темата,а не се смеят на факта че в БЪЛГАРИЯ има хокейно първенство и за тези два отбора (ЦСКА и ЛЕВСКИ хокей) на никого не му пука ,защото това "първенство" и спорт са абсолютен СМЕХ в милата ни Родина
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 ное 2012 23:34

жалко за сините момчета с каски на главата- ще им остане травма за цял живот :(
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 15 ное 2012 11:31

За съжаление има спортове в България, които са пред закриване !
Хокея и Ръгбита са пресни примери, има 2 отбора и още 5, които се събират за мач евентуално. Скоро бях свидетел, как Локо Сф ръгби игра срещу момчета от Бургас ( не помня името на отбора ) и бургазлий паднаха с 30 точки разлика, като се отказаха 15 мин преди края на мача !!!! Биеш път от Бургас, не си събрал група за мача, бият те като "маче в дирек" и си тръгваш с 5 контузени и без отбор до края на годината ...... Жалко е ....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 ное 2012 11:55

Beck's написа:За съжаление има спортове в България, които са пред закриване !
Хокея и Ръгбита са пресни примери, има 2 отбора и още 5, които се събират за мач евентуално. Скоро бях свидетел, как Локо Сф ръгби игра срещу момчета от Бургас ( не помня името на отбора ) и бургазлий паднаха с 30 точки разлика, като се отказаха 15 мин преди края на мача !!!! Биеш път от Бургас, не си събрал група за мача, бият те като "маче в дирек" и си тръгваш с 5 контузени и без отбор до края на годината ...... Жалко е ....

Примерът ти не е добър. В сравнение с хокея ръгбито у нас е на доста по-високо ниво. Практикува се в повече градове (не са само 2 добрите отбори), има детско-юношески школи, клубните отбори и националните (в различните възрасти) се представят прилично и в международни турнири и т.н.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”