ЦСКА има шанс за титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: ЦСКА има шанс за титлата

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 03 ное 2012 12:29

ако трябва да говорим реално без шеги и закачки, Лудогорец си е фаворит и то абсолютен фаворит за титлата-първо имат лесна програма на пролет, само две тежки гостувания-на двата "гранда", иначе са домакини и на Литекс, и на двата пловдивски отбора, и на морските отбори.Освен това взеха предимство в прекия двубой с ЦСКА- при равни точки примерно, се гледат преките двубои и головете на чужд терен и т.н.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 ное 2012 12:42

pechelish написа:Панчаревци са най-комерсиалния отбор в А група.Просто всичко свързано с тях и около тях е една комедия.Съмнявам се някой да не се съгласи.

Ако нашето е комедия, вашето би трябвало да е трагедия... :lol: Мисля, че никой няма да се съгласи- нещо повече ЦСКА е най-добрият отбор в България! :) Казвах ви го аз, ама никой не ще да чуе... Ако щете, колкото по-безобидни сме във вашите очи, толкова по-голяма е болката след това! :cry: :cry:

Единственото нещо, което ме притеснява е, че след евентуалната чистка ще има нов отбор и ще трябва наново да се сработват, тук е разковничето към успеха или неуспеха според мен. Ако направим пак някоя глупост и продадат някой от важните футболисти, всичко започва наново- мъка и за фенове, мъка и за футолисти. Дано тоя път сме си взели поуките от миналите грешки и години! Ако не пипат отбора - говорим за футболисти като Саша, Платини, Ап.Попов, Венков, Присо (колкото и слаб да ни изглежда, изключително работоспособен футболист и ще липва според мен- сто пъти го повтарях и пак ще го кажа- трябва да тренира само удари в опразнена врата, момчето другото си го има :) ) и Нюаджи (вкара на Левски, поне още един полусезон трябва да остане задължително), даже Тошко все още не трябва да се пипа- всичко ще е наред и ще триумфираме накрая на шампионата въпреки изоставането. Но ако някой от тези си тръгне, трудно ще му се намери качествен заместник от българското първенство, откъдето основно ще се търсят играчи.

Според мен най-важно е да запазим гръбнака на отбора, ако смятаме да печелим нещо през следващата календарна година. ;)

Да се подсилим със Спас Делев, Златински и още един добър нападател евентуално, само с един Мишел Платини няма да станат нещата (защо не и да се задържи Иван Боладо, ако не е прекратил договора си все още и ако има такова желание изобщо) и задължително ляв бек за евентуален заместник на Венков, че в момента няма добра алтернатива, освен Нилсон Антонио (справи се не лошо в играните мачове). Да се разкарат футболисти като Анисе и Пакурар, защото са пълна загадка, макар и да се справят прилично, сякаш не са за ЦСКА. Бенжелюн и Кириакидис също не би трябвало да останат. Да се вземат трима- четирима юноши и да се приобщават и те към отбора, защото ако няма юноши в състава- успехите ще са временни, каквито и да са те. :) Чужденците играят печелят титли и купи и отиват в Турция да си търсят късмета :lol: , а в юношите е бъдещето на един клуб, че даже и националния отбор! :)

Щом имаме момчета, които бият Испания, значи футболът ни има бъдеще и таланти, което е добре! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2012 13:06

dreben23 написа:ЦСКА е най-добрият отбор в България!

Ъъъъ, я дай някой и друг аргумент за това твърдение ? ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: bobonikolov

Мнениеот Странджата » 03 ное 2012 13:08

И аз така мисля - зимата навярно ще има много продажби. Лудогорец може без тях, ние няма какво да продаваме, вие вземате играчи, защото бързо ги продавате, още повече, че се задава преразглеждане на договори.
Иначе сега имате отбор, който играе на ръба на позволеното, за да не му се свири, се атакакуват тотално и безпардонно всички съдии, които не са ви удобни. Тактиката на Стойчо да реве и да се просълзява дава плодове. Но с такива отбори той може само у нас да става шампион - и тази година може да стане. После - в Европа, лъсва цялата несъстоятелност на подхода му, който обаче илюстрира българския футбол.
Лудогорец най-много заслужават да бъдат шампиони, ние с вас ще се борим за второто място. Нашата програма е по-трудна, а и отборът ни не играе настървено за победа, като вашият - нашият треньор има друго виждане за играта и това ще му изяде главата. Както стана в дербито ...

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 03 ное 2012 14:37

ЦСКА все още има шанс за титлата и купата.Не ни отписвайте,много ни мразите,но ЦСКА ще е шампион искате или не :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2012 14:46

Артилериста написа:ЦСКА все още има шанс за титлата и купата.Не ни отписвайте,много ни мразите,но ЦСКА ще е шампион искате или не :!:

Въх ! :o ... :lol: :mrgreen:

Ей, не се учите от грешките си, и т'ва си е ! ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
bobonikolov

Re:ЦСКА има шанс за титлата

Мнениеот bobonikolov » 03 ное 2012 15:36

Странджата написа:И аз така мисля - зимата навярно ще има много продажби. Лудогорец може без тях, ние няма какво да продаваме, вие вземате играчи, защото бързо ги продавате, още повече, че се задава преразглеждане на договори.
Иначе сега имате отбор, който играе на ръба на позволеното, за да не му се свири, се атакакуват тотално и безпардонно всички съдии, които не са ви удобни. Тактиката на Стойчо да реве и да се просълзява дава плодове. Но с такива отбори той може само у нас да става шампион - и тази година може да стане. После - в Европа, лъсва цялата несъстоятелност на подхода му, който обаче илюстрира българския футбол.
Лудогорец най-много заслужават да бъдат шампиони, ние с вас ще се борим за второто място. Нашата програма е по-трудна, а и отборът ни не играе настървено за победа, като вашият - нашият треньор има друго виждане за играта и това ще му изяде главата. Както стана в дербито ...

Не Лудогорец не може без продажби и това ще се види тая зима!Лятото не продадоха нито един играч, защото се надяваха с тоя отбор да лапнат 7-те милиона евро от ШЛ, но това остана мираж.Гарантирам, че тая зима ще шитнат към Китай или другаде минимум Марселиньо.Лятото отказаха една оферта от 1 млн евро за него, носега китайците гласят по-апетитна оферта и не вярвам Домусчиев да откаже.Освен това Лудогорец имат още 2-ма ключови играчи, които са на изчерпване на своите възможности и са почти свършили с футбола-Гъргоров на 31 и Минев на 32 и формата им ще продължава спада,така както се случва с нашия Тошко Янчев а са ключови играчи за Лудогорец. Тепърва при Лудогорец ще започне текучеството.Просто и те ще се убедят, че без продажби няма оцеляване......

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2012 15:41

THE G.A.M.E написа:
dreben23 написа:ЦСКА е най-добрият отбор в България!

Ъъъъ, я дай някой и друг аргумент за това твърдение ? ... :?

Ти пък все едно като бръщолевиш глупости и се пръсваш от аргументи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе щом сте в темата,значи отборът върви в добра посока!Щехте да ни биете,щеха Ботев и Лудогорец да ни бият,така така....говорете си,ние идваме!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 ное 2012 15:43

delqnski47 написа:Ти пък все едно като бръщолевиш глупости и се пръсваш от аргументи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Щом викаш на аргументите - глупости, проблемът не е мой. ;)

Може и да не са някакви дословни аргументи, но никога, никога не говоря глупости !
Само слабоинтелигентни индивиди немогат да схванат, какво пиша.

Нямам напредвид теб, ама ако се припознеш, както казах - проблемът си е твой. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 ное 2012 15:45

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Ти пък все едно като бръщолевиш глупости и се пръсваш от аргументи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Щом викаш на аргументите - глупости, проблемът не е мой. ;)

Може и да не са някакви дословни аргументи, но никога, никога не говоря глупости !
Само слабоинтелигентни индивиди немогат да схванат, какво пиша.

Нямам напредвид теб, ама ако се припознеш, както казах - проблемът си е твой. ;)

Всеки е прав сам за себе си!Щом казваш,ОК!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”