Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

daniel875
Контакти:

Re: Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?

Мнениеот daniel875 » 31 окт 2012 23:02

Teo написа:
daniel875 написа:Ристю Ристосков беше много услужлив към гостите. Отделен въпрос е, че когато на разградчани им се играе твърдо, те губят почти винаги. Силният отбор трябва да може да се справя винаги. Ето тук е техният проблем. Когато се научат да влизат твърдо и да им играят по същия начин, тогава ще се превърнат в класен отбор. Засега все още не са точно такъв. Затова се изисква постоянство.

какво да играят твърдо тия макерета, тоя Марселиньо ли какъв е там + Шуменското пиво играят балет отдавна трябваше да са под душа !

От коя минута гледаше мача? Тези неща, за които говориш, са много след очевадните червени картони, които трябваше да получат твоите любимци. Първото полувреме направо си плачехте за затвора с тези влизания. Бандаловски на кого се дзвереше? Видяхме го срещу Дания. Ами, за да няма такива влизания като онова, трябва да има кой да го наказва, но у нас никой не смее. Нали сте ЦСКА?
Последна промяна от daniel875 на 31 окт 2012 23:04, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 31 окт 2012 23:03

dodo7271 написа:Тези филми в изпълнение на ЦСКА сме ги гледали много пъти - на тебе купата, на мене първенството. :) :) Лудогорец дори не се зарадваха както трябва при гола на Миро Иванов. След това и спряха да играят. А дежурните сълзи и сополи на Стойчо Младенов са просто замазване на положението...

ХА ХА ХА ХА
просто чаках да видя кога някой от вас ще се сети за уговорката!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

зле сте!!! сега ще се изговорят хиляда мнения че мача е уговорен. ама то ви е в природата да си мислите за уговорки.

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 31 окт 2012 23:03

dodo7271 написа:Тези филми в изпълнение на ЦСКА сме ги гледали много пъти - на тебе купата, на мене първенството. :) :) Лудогорец дори не се зарадваха както трябва при гола на Миро Иванов. След това и спряха да играят. А дежурните сълзи и сополи на Стойчо Младенов са просто замазване на положението...

Знаех си аз, че са слаби тези хапчета и са нужни инжекции, ама кой да ме слуша...
Сега от къде да ти търсим усмирителна жилетка, гледам и до интернет имаш достъп :shock:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 окт 2012 23:04

v.r.s. написа:Погледнато безпристрастно, от моя гледна точка Ристосков наистина не даде 2 дузпи за ЦСКА и съдийството му беше под всякаква критика. Според мен връщането му в съдийството е минус за футбола ни.

Двете дузпи, за които говориш, са компенсиране на грешки отпреди това. Този съдия не прояви смелост, за да свири двубой с подобен заряд. Естествено, че това не е Дербито, но все пак последният сезон беше най- важният мач за титлата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 31 окт 2012 23:04

според мен с тоя мач, Лудогорец си подпечата трите точки на "Армията" на пролет-сещате се за какво говоря :lol: . На пролет "зелените" имат само две тежки гостувания- на ЦСКА и Левски, защо да не си направят едното гостуване лесно? :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 окт 2012 23:04

Всеки който изказва положително мнение за тоя дебелак ристосков ,ми пада доста в очите !Всичките "подуенци" в глас как той бил подпрял ЦСКА !?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 31 окт 2012 23:05

dunavfc написа:
obi4am_pirin написа:Кристална дузпа срещу Апостол Попов...скъса му фанелката и се опита да го довърши с препъване!Такова влизане срещу Платини трудно може да се види...!Шуменски деко направи такова умишлено зверско влизане...всъщност радетелите за нов морал в БГ-футбола от Разград от безпомощност такова ритане удариха че няма накъде...селското в тях избуя с пълна сила!

За първата ситуация съм съгласен,че може да се отсъди дузпи,въпреки че повторението беше много лошо и никой не може категорично да заяви дали това е 100 % дузпа или не...Втората ситуация няма нужда от коментар,самият факт,че Платини не протестираще е красноречив..

Чиче, не знам какво пиете и какъв въздух дишате, ама наистина вземи малко йод, ако не помогне, оди на лекар и успех(при доктора).

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 окт 2012 23:05

murfi2000 написа:Аз искам да попитам всички Вас.Този с това шкембе как е покрил теста на Купър.

тоя е най-големия връзкар в съдийската комисия, така го е покрил теста ;)

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 31 окт 2012 23:05

murfi2000 написа:Аз искам да попитам всички Вас.Този с това шкембе как е покрил теста на Купър.

Аз питам защо не само Ристосков е с шкембе...поне половината са тупани ,а надуват ли надуват свирката ?! Как става тоя номер не ми е ясно ! п.с. защо ли съм 200% сигурен,че ако го пуснат тоя и другите тюфлеци на теста на Купър никога няма да го вземат.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 окт 2012 23:06

vayk написа:Поголовна сеч срещу ЦСКА!! Докога ще търпим тези нещастници да се подиграват с отбора?

Ристосков е слаб съдия, а не, че иска да подпира единия или другия отбор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”