Пожелавам успех на Майкъла.Незнам дали промяната ще е за добро или не,но определено имаме нужда от такава.
По-зле няма на къде!Ако не друго,поне времето ще покаже,дали през всичките тия години е плюл по медийте без покритие!
Тончо също е болен Армеец,времето ще покаже дали става или не.
УСПЕХ,аз съм оптимист!
Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ***cska***
- Контакти:
Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Янис Зику написа:turbogena написа:Майкъла е пълен смешник. И това го казвам без да злорадствам ,а напълно сериозно. Тоя само гледа пари да лапа и ще е истински лакей на титаните.
В грешка си. Има си бизнес, има си и пари, а и той е един от малкото, които директно са казвали, че няма да лижат гъзо на никой.
Ти знаеш ли какъв е бизнеса на Майкъла бе брато?Защото аз знам(3 години сме работили заедно) и ако разбереш ще паднеш от стола

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
1977 написа:Янис Зику написа:turbogena написа:Майкъла е пълен смешник. И това го казвам без да злорадствам ,а напълно сериозно. Тоя само гледа пари да лапа и ще е истински лакей на титаните.
В грешка си. Има си бизнес, има си и пари, а и той е един от малкото, които директно са казвали, че няма да лижат гъзо на никой.
Ти знаеш ли какъв е бизнеса на Майкъла бе брато?Защото аз знам(3 години сме работили заедно) и ако разбереш ще паднеш от стола
я кажи?
че ми стана любопитно

п.п. няма да ни каже.......аз пък чух, че щели да вдигат мол в София заедно с Гриша Ганчев

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Какво става с Инициативния комитет за ЦСКА, те ли го докараха този неадекватен субект, известен като Майкъла?
Да не бързаме с оценките1 Първо да видим дали ще се справи с ремонта и с Панчарево още повече, че Сашо Чакмаков му е обещал безплатен цимент.
Още не са почнали работа хората и всеки се изказва "компетентно". Браво бе! Май ще е най-добре да закрият отбора и всеки да си гледа живота.
Не мога да проумея как може да сте такива наивници, не виждате ли, че българския спорт като цяло не е апетитна хапка за някакви дългосрочни и мащабни инвестиции? Трябва да сте доволни, че въобще някой се наема да бъде оплюван и за него да се измислят какви ли не легенди-визирам Жоро Илиев,Тончо и Стойчо.
Ако има човек, който да гледаме с презрение, ако дойде да работи в ЦСКА някой ден за мен той се казва...Христо Стоичков. Аз лично го уважавам страшно много и му се възхищавам, но е съмнително човек с големи връзки и възможности да не направи нито една жертва в живота си за отбора, от който както сам той казва е тръгнал към големия футбол, а в същото време иска гаранция, за да работел в ЦСКА едва ли не трябва бюджет от 50млн.евро и хора, които да го слушкат. Това е съмнителното, а не Тончо,(неу)Стойчо или пък Георги Илиев - те поне искат да направят от нищо - нещо и жертват собствените си задници, въпреки, че омразата на феновете е безпощадна и ако се издънят ще съжаляват за цял живот.
Не мога да проумея как може да сте такива наивници, не виждате ли, че българския спорт като цяло не е апетитна хапка за някакви дългосрочни и мащабни инвестиции? Трябва да сте доволни, че въобще някой се наема да бъде оплюван и за него да се измислят какви ли не легенди-визирам Жоро Илиев,Тончо и Стойчо.
Ако има човек, който да гледаме с презрение, ако дойде да работи в ЦСКА някой ден за мен той се казва...Христо Стоичков. Аз лично го уважавам страшно много и му се възхищавам, но е съмнително човек с големи връзки и възможности да не направи нито една жертва в живота си за отбора, от който както сам той казва е тръгнал към големия футбол, а в същото време иска гаранция, за да работел в ЦСКА едва ли не трябва бюджет от 50млн.евро и хора, които да го слушкат. Това е съмнителното, а не Тончо,(неу)Стойчо или пък Георги Илиев - те поне искат да направят от нищо - нещо и жертват собствените си задници, въпреки, че омразата на феновете е безпощадна и ако се издънят ще съжаляват за цял живот.
Майкъла е истински цесекар, дано ви е от полза, че ние от Левски искаме силна конкуренция. Лудогорец за мен са еднодневка и така успех му желая!
boi4eto68 написа:Майкъла е истински цесекар, дано ви е от полза, че ние от Левски искаме силна конкуренция. Лудогорец за мен са еднодневка и така успех му желая!
При силна конкуренция силното "Л" има 0 титли и купи вече няколко години поред+няколко географски открития. Още по-силен ЦСКА определено няма да ви е от полза.

Кировец написа:boi4eto68 написа:Майкъла е истински цесекар, дано ви е от полза, че ние от Левски искаме силна конкуренция. Лудогорец за мен са еднодневка и така успех му желая!
При силна конкуренция силното "Л" има 0 титли и купи вече няколко години поред+няколко географски открития. Още по-силен ЦСКА определено няма да ви е от полза.
Щом казваш, а още по-силен ЦСКА ще ни е в полза и то много, нали най-големите ни победи над вас са именно когато сме били най-слаби. Та това ми е идеята.
boi4eto68 написа:Щом казваш, а още по-силен ЦСКА ще ни е в полза и то много, нали най-големите ни победи над вас са именно когато сме били най-слаби. Та това ми е идеята.
Братле, ти гледаш победата в дербито, а аз гледам крайното класиране. Бийте колкото си искате, ама аз не виждам смисъл да биеш силен или слаб ЦСКА и да не можеш да се класираш в двойката.