Имах предвид, че изказванията на тоя са такива, че все едно му плащат да бръщолеви срещу Титан, поне от тази статия.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
RedeviL написа:Kашчей написа:Докога фенове и ръководители на ЦСКА ще смятат, че стоят над закони и Правилници и вечно някой с нещо им е длъжен?
И какво общо с темата има това?Нека институциите да решат кой стои над закона и кой не!Спряха ли картотеката на Платини?Да, спряха я!Под мониторинг на УЕФА ли е ЦСКА?Да, под мониторинг е!Платиха ли на Черноморец 360 000 Е?Да, платиха им!Моля те, посочи ми по какъв начин ЦСКА стои над закона, че не ми е много ясно!
Kашчей написа:RedeviL написа:Kашчей написа:Докога фенове и ръководители на ЦСКА ще смятат, че стоят над закони и Правилници и вечно някой с нещо им е длъжен?
И какво общо с темата има това?Нека институциите да решат кой стои над закона и кой не!Спряха ли картотеката на Платини?Да, спряха я!Под мониторинг на УЕФА ли е ЦСКА?Да, под мониторинг е!Платиха ли на Черноморец 360 000 Е?Да, платиха им!Моля те, посочи ми по какъв начин ЦСКА стои над закона, че не ми е много ясно!
Кога ги платиха?Колко дължите на НАП?Как изплащате заплати, ако не превеждате осигуровките?Колко пъти ще се опитвате да заобиколите правилника за статута и трансферите на футболистите, за да картотекирате Платини?Как стана врътката с Анисе?
Все изключително по правилата и законите, нали?
BRF написа:А ти платил ли си си водата?А тока?А ипотеката?Плащаш ли си осигуровките върху цялата заплата?А кредита?
peliforewer написа:Кашчей,гледам ти коментарите и започвам да се притеснявам за теб.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят,повтаряш до безкрайност едно и също и си мислиш че си много убедителен,а пък то напротив,единственото в което ни убеждаваш е че си анти-ЦСКА.Темата на коментара е нормално ли е шеф на БФС да заявява на всеслушание че собственици на дадена фирма, в случая Титан и ЦСКА трябва да се махнат,за да се управили нещата.Аз не съм фен на Титан,но в момента те са тези които дават парите в ЦСКА и никой не може насила да ги застави да си продадат акциите.Фурнаджиев защо не напусне Мото пфое,сигурен съм че без него фирмата ще е по-добре.
Kашчей написа:
Дай ми една основателна причина, за да съм про-ЦСКА!
шивача написа:Kашчей написа:
а колко основателна е искаш "причината"- много, средно, малко
Kашчей написа:peliforewer написа:Кашчей,гледам ти коментарите и започвам да се притеснявам за теб.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят,повтаряш до безкрайност едно и също и си мислиш че си много убедителен,а пък то напротив,единственото в което ни убеждаваш е че си анти-ЦСКА.Темата на коментара е нормално ли е шеф на БФС да заявява на всеслушание че собственици на дадена фирма, в случая Титан и ЦСКА трябва да се махнат,за да се управили нещата.Аз не съм фен на Титан,но в момента те са тези които дават парите в ЦСКА и никой не може насила да ги застави да си продадат акциите.Фурнаджиев защо не напусне Мото пфое,сигурен съм че без него фирмата ще е по-добре.
След като Фурнаджиев се е изказал отново непремерено, това плюене ли е?Ама сериозно?
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 55 госта