Докога вицепрезидентът на БФС Фурнаджиев ще плюе срещу ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Докога вицепрезидентът на БФС Фурнаджиев ще плюе срещу ЦСКА

Мнениеот Янис Зику » 06 окт 2012 21:55

Имат едни 300 бона, дето се чудят какво да ги правят и си мислят, че с тях ще могат да управляват отбор.. :lol:

Имах предвид, че изказванията на тоя са такива, че все едно му плащат да бръщолеви срещу Титан, поне от тази статия.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 окт 2012 22:02

RedeviL написа:
Kашчей написа:Докога фенове и ръководители на ЦСКА ще смятат, че стоят над закони и Правилници и вечно някой с нещо им е длъжен?

И какво общо с темата има това?Нека институциите да решат кой стои над закона и кой не!Спряха ли картотеката на Платини?Да, спряха я!Под мониторинг на УЕФА ли е ЦСКА?Да, под мониторинг е!Платиха ли на Черноморец 360 000 Е?Да, платиха им!Моля те, посочи ми по какъв начин ЦСКА стои над закона, че не ми е много ясно!

Кога ги платиха?Колко дължите на НАП?Как изплащате заплати, ако не превеждате осигуровките?Колко пъти ще се опитвате да заобиколите правилника за статута и трансферите на футболистите, за да картотекирате Платини?Как стана врътката с Анисе?
Все изключително по правилата и законите, нали?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 окт 2012 22:11

Помисли си върху това, как се държите феновете, как се държи и ръководството ви и защо трябваше УЕФА да ви натисне, за да си изпълните договорите!После може пак да ми кажеш, че това са глупости.Естествено, всичко, което не е в актив на ЦСКА е глупости![/quote]
Я кажи какво мислиш по темата?Нормално ли е такова изказване?
п.п.Не се отклонявай да пишеш за неплатени сметки и т.н.Просто отговори на въпроса![/quote]

Ти прочете ли му изказването?
А вашите изказвания, от 4 години, към БФС-те нормални ли са?[/quote]
Типично за теб :lol: !На въпроса с въпрос!Ясен си ми като бял ден!Преди няколко дни ти ги казах нещата,сега ги потвръждавам!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 окт 2012 22:13

Kашчей написа:
RedeviL написа:
Kашчей написа:Докога фенове и ръководители на ЦСКА ще смятат, че стоят над закони и Правилници и вечно някой с нещо им е длъжен?

И какво общо с темата има това?Нека институциите да решат кой стои над закона и кой не!Спряха ли картотеката на Платини?Да, спряха я!Под мониторинг на УЕФА ли е ЦСКА?Да, под мониторинг е!Платиха ли на Черноморец 360 000 Е?Да, платиха им!Моля те, посочи ми по какъв начин ЦСКА стои над закона, че не ми е много ясно!

Кога ги платиха?Колко дължите на НАП?Как изплащате заплати, ако не превеждате осигуровките?Колко пъти ще се опитвате да заобиколите правилника за статута и трансферите на футболистите, за да картотекирате Платини?Как стана врътката с Анисе?
Все изключително по правилата и законите, нали?

А ти платил ли си си водата :evil: ?А тока?А ипотеката?Плащаш ли си осигуровките върху цялата заплата?А кредита?

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 окт 2012 22:36

BRF написа:А ти платил ли си си водата :evil: ?А тока?А ипотеката?Плащаш ли си осигуровките върху цялата заплата?А кредита?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Само ако знаеш колко си смешен с тези изтъркани клишета!

Искаш да ти пратя вносните бележки ли, за да се убедиш или просто си дрънкаш?
По болднатото разбирам, че не работиш, защото иначе щеше да знаеш нЕкои подробности!

Лека вечер и сънувай пачки, които валят над Панчарево, а Гърнетата ги събират и правят по-як кампус и от този на Барселона!

ПП-Как разбра, че имам кредит?Да ми подскажеш към коя банка е, та да не пропусна вноската!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 окт 2012 23:18

Кашчей,гледам ти коментарите и започвам да се притеснявам за теб.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят,повтаряш до безкрайност едно и също и си мислиш че си много убедителен,а пък то напротив,единственото в което ни убеждаваш е че си анти-ЦСКА.Темата на коментара е нормално ли е шеф на БФС да заявява на всеслушание че собственици на дадена фирма, в случая Титан и ЦСКА трябва да се махнат,за да се управили нещата.Аз не съм фен на Титан,но в момента те са тези които дават парите в ЦСКА и никой не може насила да ги застави да си продадат акциите.Фурнаджиев защо не напусне Мото пфое,сигурен съм че без него фирмата ще е по-добре.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 окт 2012 23:42

peliforewer написа:Кашчей,гледам ти коментарите и започвам да се притеснявам за теб.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят,повтаряш до безкрайност едно и също и си мислиш че си много убедителен,а пък то напротив,единственото в което ни убеждаваш е че си анти-ЦСКА.Темата на коментара е нормално ли е шеф на БФС да заявява на всеслушание че собственици на дадена фирма, в случая Титан и ЦСКА трябва да се махнат,за да се управили нещата.Аз не съм фен на Титан,но в момента те са тези които дават парите в ЦСКА и никой не може насила да ги застави да си продадат акциите.Фурнаджиев защо не напусне Мото пфое,сигурен съм че без него фирмата ще е по-добре.

След като Фурнаджиев се е изказал отново непремерено, това плюене ли е?Ама сериозно?

Дай ми една основателна причина, за да съм про-ЦСКА!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 окт 2012 01:12

Kашчей написа:

:lol: а колко основателна е искаш "причината"- много, средно, малко :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 02:18

шивача написа:
Kашчей написа:

:lol: а колко основателна е искаш "причината"- много, средно, малко :?

Може и малко да е, но да ме убеди, че трябва да съм про.... след като не съм от София.

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 07 окт 2012 02:19

Kашчей написа:
peliforewer написа:Кашчей,гледам ти коментарите и започвам да се притеснявам за теб.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят,повтаряш до безкрайност едно и също и си мислиш че си много убедителен,а пък то напротив,единственото в което ни убеждаваш е че си анти-ЦСКА.Темата на коментара е нормално ли е шеф на БФС да заявява на всеслушание че собственици на дадена фирма, в случая Титан и ЦСКА трябва да се махнат,за да се управили нещата.Аз не съм фен на Титан,но в момента те са тези които дават парите в ЦСКА и никой не може насила да ги застави да си продадат акциите.Фурнаджиев защо не напусне Мото пфое,сигурен съм че без него фирмата ще е по-добре.

След като Фурнаджиев се е изказал отново непремерено, това плюене ли е?Ама сериозно?

Човек с неговия пост трябва да си спестява такива коментари, ако не разбираш. Не му е работа.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”