Арестуваха автобус с фенове на ЦСКА за кражба

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Арестуваха автобус с фенове на ЦСКА за кражба

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2012 15:12

"...Установено е, че е извършена кражба на бира, хранителни продукти и слънчеви очила..."

Искат да са готини момчетата, знаели са че така или иначе отборът им ще загуби, барем да ги 'ареса някоя делиорманска невеста с тънга снага и бело лице 8-)
Последна промяна от TristaNNN на 23 сеп 2012 15:22, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

joro bad

Мнениеот joro bad » 23 сеп 2012 15:16

Едно време дядовците им мандри обираха, а сега те, телефони от деца и бензиностанции. Просто ген! ;) :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2012 15:27

TristaNNN написа:
vaskonti написа:
blue_lagoon написа:Тази вечер около 17,50 мин. на изхода на Велико Търново,на бензиностанция фенове са откраднали хранителни стоки и напитки. След намеса на Полицията,автобус с фенове на ЦСКА е бил задържан,като и в момента в РДВР-Велико Търново извършват разследване,а автобуса и феновете са задържани. По-подробно в ДБ и сайта на РДВР ВТ. Поредната простотия на шайка безмозъчни олигофрени! Пандиз за тях и това е!

Някой да ми посочи къде в сайта на МВР Велико Търново има подобна новина, както твърди авторът на темата.
http://www.veliko-tarnovo.mvr.bg/Prescentar/Bulletin/bul20120922.htm

Веднага ти посочвам, заповядай да четеш ;)

http://www.veliko-tarnovo.mvr.bg/Presce ... 120923.htm

Така може. Е, 4 човека са откраднали джвъчки за 160лв, което леко се разминава с инфото, че са задържани 60 човека, но карай...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 23 сеп 2012 21:54

vaskonti написа:
blue_lagoon написа:Тази вечер около 17,50 мин. на изхода на Велико Търново,на бензиностанция фенове са откраднали хранителни стоки и напитки. След намеса на Полицията,автобус с фенове на ЦСКА е бил задържан,като и в момента в РДВР-Велико Търново извършват разследване,а автобуса и феновете са задържани. По-подробно в ДБ и сайта на РДВР ВТ. Поредната простотия на шайка безмозъчни олигофрени! Пандиз за тях и това е!

Някой да ми посочи къде в сайта на МВР Велико Търново има подобна новина, както твърди авторът на темата.

Би трябвало обидената ти душа да се е почувствувала по-спокойна сега ;) Естествено вече чудесно се знае,че новината е вярна,но това няма как да стигне до съзнанието на армееца :lol: . След като смяташ че някой клевети любимия ти отбор в последните му мачове в А група,заключи .или изтрий темата. Да ама не,защото дори и ти знаеш .че новината е потвърдена ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2012 22:21

blue_lagoon написа:
vaskonti написа:

Би трябвало обидената ти душа да се е почувствувала по-спокойна сега ;) Естествено вече чудесно се знае,че новината е вярна,но това няма как да стигне до съзнанието на армееца :lol: . След като смяташ че някой клевети любимия ти отбор в последните му мачове в А група,заключи .или изтрий темата. Да ама не,защото дори и ти знаеш .че новината е потвърдена ;)

И как реши че смятам, че в случая има клевета? А какво ми пречи все пак да кажа, че е клевета, тъй като не 60, а 4 човека са хванати и са установени липси за 160лв?
Когато зададох този въпрос в сайта на МВР нямаше подобна новина. Въпреки това, както вероятно осъзнаваш, не заключих темата, а я оставих. На тоя фон иронията ти дали пък не е леко плоска?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”