Вероятно е Титан да останат, ако наистина изчистят всичко и получат одобрение от Газпром и ситуацията ни ще бъде 1:1 с тази в Подуене. Преди време и те бяха на нож с Батков, но дойдеха парите и немирниците си седнаха на гъзовете. Идете ги вижте сега тия дето си рязаха вените, че Батков е собственик и протестираха - кефят се на победите и все едно, че не са отпаднали от Сараево.
Такава ситуация няма да ме учуди и при нас.
Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Днес фенове на ЦСКА и общественици дават пресконференция
Аз пък не мисля, че Възраждане нямат пари. К. Георгиев си го каза в прав текст, че неясното финансиране и многото дела плашат в момента. Както и многото футболисти, които имат да получват пари + бонуси + комисионни от различни мениджъри. При смяна на собствеността - ведна ще дотича Паунич, която ще има да обяснява че има да взима едни пари.
В Sportal излезе и интересна статия, според която на сезон 2% от бюджета отива при Дучето. Лично аз си представям колко такива разходи ще цъфнат. Тези хора, според мен не се притесняват от големите разходи, а от много малки.
В Sportal излезе и интересна статия, според която на сезон 2% от бюджета отива при Дучето. Лично аз си представям колко такива разходи ще цъфнат. Тези хора, според мен не се притесняват от големите разходи, а от много малки.
Кировец написа:smo написа:Момчета обърнете внимание и на последното изречение!В близките часове се очаква мощна протестна акция на червената общност в цялата страна срещу ликвидаторите ная ЦСКА от "Титан" АС.
Оставете ги поне да нулират задълженията.
Това е написано в стила на Жорката Атанасов, който все повече заприличва на Дон Кихот, а Дуче е неговият Санчо Панса или обратното, няма значение, защото в крайна сметка и двамата са луди.
Всичко е ясно - 14-15 млн. след 2-3 месеца и честито на новите собственици.
Питам се защо не четем за протести от феновете на Ливърпул примерно и техните фенски и медиини вождове?! Да сте чули за някакви пресконференции там или разделение на КОП-а?
А да сме чули да се изявяват като гласоподаватели, да свалят Блеър, да искат помощ от правителството??? Рейнджърс ако беха политизирали нещата като у нас трябваше да се избият с католиците ...
smo написа:Момчета обърнете внимание и на последното изречение!В близките часове се очаква мощна протестна акция на червената общност в цялата страна срещу ликвидаторите ная ЦСКА от "Титан" АС.
И ти обърна ли внимание какво е написал колегата в другата тема ?
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1912plovdiv написа:Как върви протестътСмачкахте ли ги вече титаниците
Отидох аз в 16:00 и какво да видя екстра си викам Гърнето и Праховеца с тук има половин час ще се съберем,става 16:30 мернаха се 3-4 момчета,но като почна мача си тръгнаха аз останах до края на мача отвън изчаках Стойчо и си тръгнах.На тези,които казаха,че ще дойдат и не дойдоха п.у.т.к.и сте!!!!!!!!!!!!СРАМ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНОВЕ!!!Иначе какво да кажа Гърнетата ходят с 4-ма печеняги и коленичащият пред тях Ясен Тошев здраво го поемаше,ако не знаете кой е той това е журналист от същият сайт на кого изпратих да публикуват,че ще се събираме днес,но те не го направиха защото са лизачи на гърнетата това е медията спортал.бг е със сигурност не цялата медия.Още веднъж ''браво'' идвате когато отборът цъфти,но когато той е в тежк положение никакви ви няма!
- blue avalanche
- Контакти:
ГАЗПРОМ,та ГАЗПРОМ...
Ама вие наистина ли си мислите,че ББ може да "извива ръцете" на ГАЗПРОМ?Че ако,НЕ спонсорират ЦСКА Борисов няма да подпише за "Южен поток".
Ако не бяхте жалки,щяхте да сте смешни...
Какъв ГАЗПРОМ,какви 5 лева...
Ама вие наистина ли си мислите,че ББ може да "извива ръцете" на ГАЗПРОМ?Че ако,НЕ спонсорират ЦСКА Борисов няма да подпише за "Южен поток".
deepblue написа:И ти обърна ли внимание какво е написал колегата в другата тема ?САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1912plovdiv написа:Как върви протестътСмачкахте ли ги вече титаниците
Отидох аз в 16:00 и какво да видя екстра си викам Гърнето и Праховеца с тук има половин час ще се съберем,става 16:30 мернаха се 3-4 момчета,но като почна мача си тръгнаха аз останах до края на мача отвън изчаках Стойчо и си тръгнах.На тези,които казаха,че ще дойдат и не дойдоха п.у.т.к.и сте!!!!!!!!!!!!СРАМ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНОВЕ!!!Иначе какво да кажа Гърнетата ходят с 4-ма печеняги и коленичащият пред тях Ясен Тошев здраво го поемаше,ако не знаете кой е той това е журналист от същият сайт на кого изпратих да публикуват,че ще се събираме днес,но те не го направиха защото са лизачи на гърнетата това е медията спортал.бг е със сигурност не цялата медия.Още веднъж ''браво'' идвате когато отборът цъфти,но когато той е в тежк положение никакви ви няма!
И какво като го е написал? Ходи си гледай добитъка, щото е видно, че от военна музика не разбираш.
blue avalanche написа:ГАЗПРОМ,та ГАЗПРОМ...
Не знам дали ние наистина го мислим, но определено не искаме да знаем вие какво мислите. Аман от говежди просветители тука. Няма, няма и се включи някое рогато с прясна диария.
k_oleto написа:Аз пък не мисля, че Възраждане нямат пари. К. Георгиев си го каза в прав текст, че неясното финансиране и многото дела плашат в момента. Както и многото футболисти, които имат да получват пари + бонуси + комисионни от различни мениджъри. При смяна на собствеността - ведна ще дотича Паунич, която ще има да обяснява че има да взима едни пари.
А тоя същия дали се плаши от делото, което се води СРЕЩУ Митал за доста повече мангизи, отколкото са събрали 25-те свещени фирми? Ялови са тия Възрожденци.
- alexveselinov
- Контакти:
smo написа:Източник: Спорт1 - http://www.sport1.bg/sport1/node/273397
На 7 септември, петък, от 14.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на привърженици на ЦСКА и общественици, участвали в учредяването на Инициативен комитет за възраждане на ЦСКА.
В пресконференцията ще участват и представители на фенските организации, присъствали на събора на привържениците на ЦСКА в Хасковски минерални бани на 13-15 юли 2012 година, подкрепящи решенията, обнародвани чрез отворено писмо от 15 юли 2012 година и разпространено от БТА.
Сред участниците в пресконференцията ще бъдат Димитър Ангелов-Дучето, журналистът Георги Атанасов, бизнесменът Лъчезар Николов и други.
В близките часове се очаква мощна протестна акция на червената общност в цялата страна срещу ликвидаторите ная ЦСКА от "Титан" АС.
Г.А. пак ще бълва глупости за агенти и световни конспирации

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
- Син до гроб
- Контакти:
Кировец написа:blue avalanche написа:ГАЗПРОМ,та ГАЗПРОМ...
Не знам дали ние наистина го мислим, но определено не искаме да знаем вие какво мислите. Аман от говежди просветители тука. Няма, няма и се включи някое рогато с прясна диария.
А ти пък днес си направи регистрация сутринта и веднага гледам скачаш с 24-25 мнения ,от които 20 са ти типично розови панчаревски простотии за Левски,говедата,Батков и т.н. ....типичен пример за червендалест фен !

Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !