tikvarova написа:BRF написа:tikvarova написа:Нещо не мога да разбера!
Да ББ помогна на Левски, Ботев, Локо ПД и др.м като успя да убеди определени "бизнесмени" да спонсорират клубовете. До тук добре! Но не разбирам защо "розовите" фенове продължават да недоволстват:
- ББ уговори ли Асарел Медет да ви бъдат спонсор!? - Уговори ги! След това гърнетата изсраха ли се на метеното - направиха го!
- ББ уговори ли ИК да спонсорира ЦСКА!? - Уговори ги! След това ИК решиха да вземат отбора, а не само да го спонсорират. е това проблем отново на ББ ли е?
Та така! Ако си спомняте и при нас, спонсорството не беше изцяло по вкуса на Батков, но той явно е много по-наясно, че това е от полза, както за него така и за отбора и клекна.
Съвсем друг е въпроса, че гърнетата са друга бира, при това със сериозен "адвокатски" потенциал. Сега въпросът е, защо всички "розови" фенове се опитвате да изкарате ББ виновен!?
Никой не го изкарва виновен!Всеки си носи кръста!Докато пишеш розови чувстваш ли се някак си по-силин или по-умен
Нито се чувствам "по-силин", нито по-умен! Това е моят естествен начин да обобщавам феновете на ЦСКА! забележи и в двата поста изписвам името на отбора Ви с големи букви, просто от уважение. Имам много приятели, които са "розови" фенове, но с тях винаги съм водил нормални човешки разговори за състоянието на футбола у нас! Важното в случая обаче е, че думите ми са верни. Още повече се оказа, че пернишките ви собственици имат много добри ПР специалисти и поне на два пъти, когато трябваше да ги натиснете тях, те успяха да пренасочат усилията Ви срещу БФС и естествения ви "враг" - Левски!
Съжалявам за забележката!Наистина беше неуместна!