Почина Крум Янев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Почина Крум Янев

Мнениеот Hrabar » 25 авг 2012 22:13

Лека му пръст на Крум Янев. Тази седмица си отиде Кано сега и Крум Янев. Отиват си легендите, след тях никой не идва...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 авг 2012 14:01

Нека почива в мир!!!
Една снимка на Крум Янев с фланелката и отбора на Славия Пловдив (днешния Локомотив Пд) от сезона, в който за първи път в "А" група загатва на всички за своите възможности.

Изображение

п.с. добре ще е визитката на този наистина велик български футболист да бъде поправена така както е според историческата действителност!
Изображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 26 авг 2012 17:30

plovdivram, Мерси!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 27 авг 2012 11:19

camarasa написа:Момчета, ниога не забравяйте човека Крум Янев. Имах щастието да го познавам и претенцията да му бъда приятел. 40 години и кусур .
В живота си държеше на три неща - дъщеря си, Пловдив и ЦСКА. До последен дъх. А вероятно и в онзи по-добър мир , където, убеден съм , вече разцъква с Ването Колев, Гацо, Симолията, Червения, Жоро Найденов, Цанев....
Болиииии.....
Сбогом Приятелю

И Данчо Филипов ............ наистина боли :cry:

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 авг 2012 15:31

Дядо Крум беше велик играч, а след това и грамаден фен на ЦСКА. Винаги вместо с чартъра на отбора пътуваше с нас обикновенните фенове. Идваше навсякъде, в провинциятя, в Европа, на контроли и игостувяния в провинцията. Изобщо човек и ветеран за пример. Много от "...прославените ни ветерани", трябва да се учат от него, какво е ЦСКА. Поклон пред светлата му памет от мен човека от сектор Г. Не съм го гледал, като играч, но като фен беше душата на компанията. Не се продаде на Титан за няколко стотинки повече и пет билета за самолет до Прага и Милано. Загубата е тежка, но дядо Крум ще го помним винаги!

Върни се в “ЦСКА”