Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Re: Бойко Борисов:,,ЦСКА е най-елитният клуб"

Мнениеот THE RED SNAKE » 18 авг 2012 13:35

AN71 написа:
THE RED SNAKE написа:
AN71 написа:змийчо и ти колко от тия 200 мача си гледал бре

Брой от 1982 година до сега, пич ;) !

Е аз малко от по рано и вече вашите УСПЕХИ НЕЩО МИ БЛЕДНЕЯТ :)

Напълно логично брат, по-голям си от мен ако числото след ника ти отговаря на годината на раждане ;) ! Като фен на Левски е нормално не само да ти бледнеят, а изобщо и да не съществуват в твоето съзнание :lol: ! Не съм изненадан от това ;) ! Тези успехи, колкото и да са ти избледнели са се случвали, дори и 1000 години да минат ;) ! Това е факт! Това, което казах на разградския пич го казвам и на теб, винаги в даден период от време настъпва сътресение във всеки отбор ;) ! Въпроса е да се преодолее колкото възможно по-бързо ;) !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 авг 2012 13:36

Phoenix_ написа:
amoros написа:ЦСКА е марка популярна като кока кола и тем подобни известна в цял свят.Супер ще е ако има и подходящо финансиране.

Факт! Ако говорим обаче за московския ЦСКА, за българското ксерокопие никой нищо не знае, даже и не подозират, че съществува! :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе де да знам,щом в UK си кръщават отбора ЦСКА София (а не Москва),явно все нещо поназнайват хората.И забележи,в отбора няма ни един българин или пък някой от тимчето да е идвал в България.Толкова за това кой колко и за кого знае.
:lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 18 авг 2012 13:45

Morgause,чувал ли си за Унгарската революция и че след нея най добрите /националните /състезатели на Унгария избягаха в Испания начело с Пушкаш, Кочиш, Цибор ,Хидекути и цялата легендарна плеада,та незнам колко е бил силен Вашаш,зная ,че оттогава унгарският футбол не може да се съвземе!Знам,че ЛЕВСКИ победи Барселона с 5:4,без да съм чувал,че е било време да е слаба.Знам че ЦСКА е губил от Барселона с 2:6!Много неща съм чувал и за "ЛЕВСКИ"и за ЦСКА, но за мен най-важното си остава предимството на "ЛЕВСКИ" в преките двубои!Аз да те бия тебе,пък ти иди се хвали,че си бил бил някого си!?Така че ,замълчете си и се молете някога да подобрите баланса!То ако имахте положителен баланс,сигурно света щеше да е проглушен!Затънали сте до гуша,а сте отворили уста като хипопотами!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2012 14:00

Докато се джафкате тук, Бойко сигурно е измислил вече новата PR акция. :) Осъзнайте се.
Последна промяна от doktora25 на 18 авг 2012 14:30, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 18 авг 2012 14:03

Бойко преди да ръси поредния си "бисер" ,да обясни на обществеността защо излъга ,че полетът на "тигрите" е платен , като никакви пари все още не са преведени по сметките на Авиоотряд 28 . :arrow: По сметката на Авиоотряд 28 няма постъпили пари от футболния отбор „Чавдар“ (Етрополе), противно на вчерашните твърдения на премиера Бойко Борисов. http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... futbolisti
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 18 авг 2012 14:09

doktora25 написа:Аз като гледам ние колко сме разцъфнали след новите шефове и спонсори... Е заслужават нашите малко време, но за половин години поне със сантиметър напред трябваше да мръднем. А премиерът се надявам да си свърши добре работата през октомври, защото след подигравката с АЕЦ-а, която ще ни донесе трайни вреди години напред съм малко скептичен, че без проблеми ще подпише този "Южен поток". Дано да стане, стискам палци, за да не бъдем зависими единствено от Запада и да не продължаваме да бъдем играчка в техните ръце.
Иначе на вас ви пожелавам да си стъпите на краката, няма лошо да имате сериозен спонсор. Щеше ми се Газпром да е наш, но да не бъдем завистливи. :mrgreen:

единственото точно изказване , не мога да развера хората.Ами разбирасе ,че го прави за да спечели някакви гласове,но какво от това?!Какво направи Станишев за да ни спечели гласовете да ви питам?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 14:26

Момчета, придържайте се към темата- ,,ЦСКА е най-елитният клуб"
прочее, не злобейте, а се радвайте, че Бойко се опитва да възкреси славния евробоец, като докарва най-богата фирма в света да ни спонсорира :!:
Само това е пътя, за да имаме отново силен национален отбор и да можете да си хвърляте изгнилите домати и да развявате прокъсаните си чорапи при головете на новия Стоичков :idea: Силен ЦСКА, силен национален отбор 8-)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2012 14:27

Осъзнайте се. И Левски, и ЦСКА са отбори, носили много радост на своите фенове и разочарования от време на време. Постоянно да се коментира кой е по-голям евроидиот или евро страшилище е меко казано нелепо и безсмислено. И да се коментира всяко изречение на държавния глава целящо провокации - също. Трябва да коментираме истински значимите неща и проблеми и да се обединяваме около общи идеи и начини за справяне с проблемите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 14:30

doktora25 написа:Осъзнайте се. И Левски, и ЦСКА са отбори, носили много радост на своите фенове и разочарования от време на време. Постоянно да се коментира кой е по-голям евроидиот или евро страшилище е меко казано нелепо и безсмислено. И да се коментира всяко изречение на държавния глава целящо провокации - също. Трябва да коментираме истински значимите неща и проблеми и да се обединяваме около общи идеи и начини за справяне с проблемите.

Абсолютно, не виждам нищо лошо в това, левскарчетата да ни подкрепят, след като им привърши евро кампанията. Затова сме Българи ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 18 авг 2012 14:48

Morgause написа:
AN71 написа:Morgause драги ми моргуляс я ми обясни ти колко успехи гледа ти на Цска последните 20-25 години ако си бил роден де ,че аз не се сещам за такива ;)

Гледах победи на Ливърпул на Анфийлд, Победи над Байер Леверкузен, 4 шампионски титли, победи над Динамо Москва, 3:0 - 3:3 с/у Блекбърн, 3:0 с/у Шахтьор Донецк!

А ти какво видя? 1 победа над Марсилия и 1 над Удинезе!

1.победата на Анфийлд не е успех-това беше протоколен мач, срещу мързеливите резерви на Пул, след който ЦСКА си отпадна най-резонно
2.Тоз отбор Динамо(Москва) какви точно успехи има в Европа, кога за последно е ставал шампион,кога за последно е печелил трофей
3.Блекбърн....КОЙ?! :mrgreen:
4.Победите срещу Удинезе и Марсилия доведоха ЛЕВСКИ до 1/4 финал, докато протоколния мач на Анфийлд, доведе ЦСКА до протоколно отпадане.
5.Пропускаш факта че ЛЕВСКИ отстрани Глазгоу Рейнджърс през 1993година, когато Рейнджърс бяха един от водещите отбори в Европа.

Върни се в “ЦСКА”