Как не ви е срам бе? Какви фенове сте вие? Една загуба и се отказвате от отбора, така ли? Един истински фен е фен точно в най-трудните моменти! Явно ЦСКА има много по-малко верни фенове, от колкото фенове на някой отбор средняк, които се радват само и само да гледат любимият си отбор, да става шоу на терена и в публиката. Ако сте фенове заради това, че имаме 31 титли, по-добре си стойте във форума и пишете как се отказвате. Аз ще отида с Черноморец, само и само да подкрепя момчетата в този тежък момент.
И сега и треньора искаме да махаме? Точно пък Младенов е едно от малкото неща, които трябва да се подкрепят в този момент, но този човек е истински ЦСКАр, един фен на отбора няма как да не настръхне, когато дойде пред нас и се поклони. Ама и ние не заслужаваме Стойчо, защото човека прави каквото може за ЦСКА, а ние все сме неблагодарни.
II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00
Янис Зику написа:Как не ви е срам бе? Какви фенове сте вие? Една загуба и се отказвате от отбора, така ли? Един истински фен е фен точно в най-трудните моменти! Явно ЦСКА има много по-малко верни фенове, от колкото фенове на някой отбор средняк, които се радват само и само да гледат любимият си отбор, да става шоу на терена и в публиката. Ако сте фенове заради това, че имаме 31 титли, по-добре си стойте във форума и пишете как се отказвате. Аз ще отида с Черноморец, само и само да подкрепя момчетата в този тежък момент.
И сега и треньора искаме да махаме? Точно пък Младенов е едно от малкото неща, които трябва да се подкрепят в този момент, но този човек е истински ЦСКАр, един фен на отбора няма как да не настръхне, когато дойде пред нас и се поклони. Ама и ние не заслужаваме Стойчо, защото човека прави каквото може за ЦСКА, а ние все сме неблагодарни.
Не си прав да критикуваш хората,че са разочаровани от отбора,те са гледали как биеме Аякс,Реал Сосиедад,Ливърпул... днешното ЦСКА няма нищо общо с онова ЦСКА с което се е гордяло цяла България и Европа е говорила за него,тяхната болка е много по-голяма от нашата.
Иначе много бой ще изядат нашите в Бургас,дано не съм прав
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
lisynger написа:Не си прав да критикуваш хората,че са разочаровани от отбора,те са гледали как биеме Аякс,Реал Сосиедад,Ливърпул... днешното ЦСКА няма нищо общо с онова ЦСКА с което се е гордяло цяла България и Европа е говорила за него,тяхната болка е много по-голяма от нашата.
Иначе много бой ще изядат нашите в Бургас,дано не съм прав
Нормално е да има и спадове не може вечно да си на върха,но е ненормално вече повече от 20 г. ЦСКА да е арена на политически,икономически,междуличностни,за избиване на комплекси и задоволяване на егото битки.ЦСКА е само един декор и повод за постигане на личните им интереси.
V momenta rezultata ne e nai-vagnoto za CSKA.I vse pak pobeda za nas s 0:1
Победа с 2-0 за бургазлии по подобие на тази от последния ви мач. Херо отново ще е на вахта, а втора поредна загуба от столичен гранд е меко казано нелогична. Като добавим и факта че заслужено много ви мразят в Бургас и целият окръг там ще е срещу вас, то това е мачът-гранит за игра в тото-то 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Червени_шампиони
- Контакти:
TristaNNN написа:Победа с 2-0 за бургазлии по подобие на тази от последния ви мач. Херо отново ще е на вахта, а втора поредна загуба от столичен гранд е меко казано нелогична. Като добавим и факта че заслужено много ви мразят в Бургас и целият окръг там ще е срещу вас, то това е мачът-гранит за игра в тото-то
Забравяш факта, че в момента голяма част от България се е изсипала по морето.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Момчета я се стегнете я по оптимистично 1:0 за ЦСКА ще се дигнем пък и Стойчо ще е на пейката.
Колкото и да е лоша ситуацията, аз не мисля за разлика от някои други фенове да съм песимист. Дори и да имаме много слаби футболисти трябва да излезем от ситуацията, надявам се до мача ситуацията да се успокои и да запишем една победа с 1 или 2:0, Стойчо ще е на пейката, надявам се да мотивира футболистите и ще гледаме мач за мач пък каквото стане.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
TristaNNN написа:Победа с 2-0 за бургазлии по подобие на тази от последния ви мач. Херо отново ще е на вахта, а втора поредна загуба от столичен гранд е меко казано нелогична. Като добавим и факта че заслужено много ви мразят в Бургас и целият окръг там ще е срещу вас, то това е мачът-гранит за игра в тото-то
Голяма глупост си написал лек!Бургас и окръга не мрази ЦСКА,по-скоро обратното!
- dreben23
- Контакти:
[offtopic]Колеги, има ли тема за рождения ден на Емо Костадинов- моят идол, нека някой направи де! Защо го забравихме тоя човек?
[/offtopic]

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)