Ето колко ще плаща ЦСКА на новите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Ето колко ще плаща ЦСКА на новите

Мнениеот doktora25 » 31 юли 2012 23:30

k_oleto написа:Е, аз пак ще кажа, ако прославят България, ако вдигат купи, ако мотиворат младите да ходят по спортните площадки, тогава тия пари са оправдани и си заслужават. Но и не съм съгласен с това, че хората в България взимали 300лв.! Ти колко взимаш - ако работиш? Или ако не...колко взимат родителите ти, роднините ти ? Със сигурност, не са 300лв. Мин. заплата за България е 290лв., сега се чува, че ще я увеличават на 310лв., така че....твърдението ти, че българите взимат 300лв. - неиздържа

Да ти кажа цифрата от 300 лв съм склонен да се съглася че е масова практика. При нас горе-долу е такова положението, въпреки че и аз работя. По заводите масово осигуряват на минимална заплата, а ако дават нещо отгоре, то е под формата на премии. За заплати по-високи от 600 лв. освен ако не си мениджър, много висококвалифициран специалист или работиш в София не може да се говори. Като прибавим безработицата и децата сам сметни какво се получава, но цифрата просто няма как да е над 400 лв. ;) И определено работниците в заводите вършат много повече работа от тез тука хубавци, които обсъждаме. Просто таван от 2-3 хиляди е абсолютно задължително да се направи. Останалото: премии за победа във вечното дерби, титла, купа и победи в ЕКТ, може и глоби за загуби в същите. Точка.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “ЦСКА”