Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 14:48

1977 написа:
danko_sot написа:
mertezaker написа:Паро си е прав!!! Дучето е виновен за разединението на публиката, за случилото се в Мездра, което е най-големият срам за публиката на ЦСКА!!! И ако Титан се ометат на което се надявам, се надявам и той да се маха от Армията!!!

Ти луд ли си ве??? Вие живеете в няква матрица уе пич! Не виждате ли кво става или са ви сложили някви батерии там и ви промиват мозъците. Това, което се случи в Мездра ме прави горд, че съм фен на този отбор. Феновете не позволиха да се случи най-срамното за всеки един клуб- да участва в черно тото и да уговаря мачове.

И кое те наведе на мисълта,че мача е заложен на черно тото??

А според теб защо нахлу публиката, умнико??? Когато е уреден мачът си личи от километри.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2012 14:51

danko_sot написа:Трябва ни стабилен собственик от сорта на Божков(който сега разбирам че е бил като светец в сравнение с последвалите го собственици), Домусчиев или Цветан Василев. Това са общо взето най-богатите хора в Б-я. Навит съм и на сина на Божков, който се знае, че е цесекар, но едва ли ще успее сам да се справи с издръжката на клуба. Гриша Ганчев също е много добър вариант. Бизнесът му сега може би пострада, но той разбира от футбол и дори с два пъти по-малко пари от тея, които Титан дават съм убеден че ще направи по-добър отбор с по-добра организация.

Питай Дучето ,кой изгони Божков от ЦСКА.Божков му подари кафене и му плащаше всеки месец по няколко хиляди лева,а Дучето за благодарност продаваше фалшиви билети на феновете,гушеше се от екскурзии.Когато Божков се усети и му спря кранчето,Дучето и хората около него почнаха да скандират и плюят против Божков и той се оттегли.Черепа каза една голяма истина....Хора като Дучето се хранят от футбола.Четох по коментарите ти че си горд от това ,което направиха феновете в Мездра.Как мислиш ако Титан не беше отрязал парите на Дучето,дали щеше да има скандали в Мездра.С действията си тогава феновете провалиха сезона на отбора,а Д.Ангелов се подсмихваше доволно на стадиона в Мездра.Сега когато е игнориран от ЦСКА,тръгнал да прави сдружение с Гугутката.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 18 юли 2012 15:07

Ти луд ли си ве??? Вие живеете в няква матрица уе пич! Не виждате ли кво става или са ви сложили някви батерии там и ви промиват мозъците. Това, което се случи в Мездра ме прави горд, че съм фен на този отбор. Феновете не позволиха да се случи най-срамното за всеки един клуб- да участва в черно тото и да уговаря мачове.[/quote]
И кое те наведе на мисълта,че мача е заложен на черно тото??[/quote]

А според теб защо нахлу публиката, умнико??? Когато е уреден мачът си личи от километри.[/quote]
Това единствения мач на ЦСКА ли е който е заложен на черно тото?И ако не-защо само там нахлухте?
Очевидно имаш сериозни контакти в Азия и знаеш кой мач е уреден на тото.Заради такива палячовци като теб е на това
дередже ЦСКА.Всеки знае,разбира,компетентен е,всичко си личи от километри и т.н
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 15:08

peliforewer написа:
danko_sot написа:Трябва ни стабилен собственик от сорта на Божков(който сега разбирам че е бил като светец в сравнение с последвалите го собственици), Домусчиев или Цветан Василев. Това са общо взето най-богатите хора в Б-я. Навит съм и на сина на Божков, който се знае, че е цесекар, но едва ли ще успее сам да се справи с издръжката на клуба. Гриша Ганчев също е много добър вариант. Бизнесът му сега може би пострада, но той разбира от футбол и дори с два пъти по-малко пари от тея, които Титан дават съм убеден че ще направи по-добър отбор с по-добра организация.

Питай Дучето ,кой изгони Божков от ЦСКА.Божков му подари кафене и му плащаше всеки месец по няколко хиляди лева,а Дучето за благодарност продаваше фалшиви билети на феновете,гушеше се от екскурзии.Когато Божков се усети и му спря кранчето,Дучето и хората около него почнаха да скандират и плюят против Божков и той се оттегли.Черепа каза една голяма истина....Хора като Дучето се хранят от футбола.Четох по коментарите ти че си горд от това ,което направиха феновете в Мездра.Как мислиш ако Титан не беше отрязал парите на Дучето,дали щеше да има скандали в Мездра.С действията си тогава феновете провалиха сезона на отбора,а Д.Ангелов се подсмихваше доволно на стадиона в Мездра.Сега когато е игнориран от ЦСКА,тръгнал да прави сдружение с Гугутката.

Не ме интересува какво е правил Дучето по времето на Божков. Може и така да е било, както казваш, може и да не е било така. Времената са много различни. Фокусиран съм изцяло(съветвам те и теб) върху положението в ЦСКА в момента. А то е, че ние нямаме никакво бъдеще с настоящия собственик. Минаха 4 години. След първите две на неуспехи, решихме да им дадем шанс да покажат, че милеят за клуба и работят за неговото по-добро бъдеще. Нищо такова- Титан не показват никакъв напредък. Изпълнен съм само с омраза към тези хора. Те обричат ЦСКА на едно жалко съществуване и вегитатиране. Но по-лошото е, че това са едни дребни мошеници, които с действията си постоянно унижават гордите фенове на клуба като мен. На гърба на отбора ни те си правят някакви техни си схемички, въртят някакви алъж-вериж търговии. Хиляда пъти предпочитам един беден, но честен собственик на клуба, който да залага примерно на юноши и на по-слаби и евтини играчи, но да се знае, че обича клуба и работи за неговото добро. Това искаме ние, нормалните фенове, разберете го. Не е задължително всяка година да сме шампиони. Искаме просто да се гордеем с отбора, да знаем, че клуба се управлява честно и в перспектива за години наред за едно по-добро бъдеще!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 18 юли 2012 16:13

Паро беше голям треньор, но от години никой не му иска мнението и сега реши да говори за неща, които не разбира. Или разбира, но му е наредено да ги изопачава. Ще ги попитам господа ветераните на ЦСКА, които защитават Титан? Нали обичате много отбора, а се мазните на тези, които го съсипват. Моля прочетете пресате и ще видите, че всеки вестник започва и свърша все с лоши новини от ЦСКА. Страхотно е четири години без титла, нали? Спомнете си за социализма, когато сте били действащи играчи, че ако ЦСКА не станеше шампион в такъв период, изхвърчахте всички. Разберете, че заставате на страната на рушителите. Мъчно ми е, че заради една напитка в ресторанта на Армията или някакъв пробит пост в клуба забравяте кои сте! Продължавайте така и ние също ще ви забравим!

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 18 юли 2012 16:19

Пак Ви го повтарям, че начина да се очисти ЦСКА е по пътя на Ботев пд.Мисля, че Дучето го прозря това и Ви води в тая посока.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юли 2012 16:39

До danko_sot Прав си да искаш тези нормални неща,лошото е че няма кой да смени Титан.А те с хаоса който създават вече 4 години в клуба ни ошашавеха.Явно този начин на работа във фирмата им,където работят с малцинството им носи успех,но в ЦСКА трябват други неща.Говорим за ръководители разбиращи от финанси и футбол,а не за полковници от запаса,бивши боксьори,сега натискащи се за мениджъри и световно неизвестни бивши атлети ,които незнайно защо са назначени за търговски директори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 16:51

redpride написа:Паро беше голям треньор, но от години никой не му иска мнението и сега реши да говори за неща, които не разбира. Или разбира, но му е наредено да ги изопачава. Ще ги попитам господа ветераните на ЦСКА, които защитават Титан? Нали обичате много отбора, а се мазните на тези, които го съсипват. Моля прочетете пресате и ще видите, че всеки вестник започва и свърша все с лоши новини от ЦСКА. Страхотно е четири години без титла, нали? Спомнете си за социализма, когато сте били действащи играчи, че ако ЦСКА не станеше шампион в такъв период, изхвърчахте всички. Разберете, че заставате на страната на рушителите. Мъчно ми е, че заради една напитка в ресторанта на Армията или някакъв пробит пост в клуба забравяте кои сте! Продължавайте така и ние също ще ви забравим!

Точно така е. Какви легенди са това??? Димитър Пенев вече за една бутилка сигурно е готов да излъска обувките на Д. Борисов. Колко тъжно е това! Днес Паро излиза и защитава сбирщината от Титан при положение, че вижда много добре в какво ни превърнаха г-дата от Титан. Оня ден гледам под декларацията на Титан се подписал или са го подписали Джеки Костадинов, най-лудият от онова поколение, нещо като Стоичков по характер. Какви легенди сте вие бе, господа??? Ми излезте пред обществото, кажете си мнението, ама искрено за това, което става в ЦСКА. Ама не. На всекиму се иска да прилапа някакъв пост на Армията, да взема някой лев, пък това, че това ръководство затрива клуба сякаш е безразлично на тези така наречени легенди. Ето защо ЦСКА е на този хал, защото никой вече не му пука за червената емблема, а всички легенди-мегенди, футболисти, шефове и т.н. ламтят само за пари и слава!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 17:00

И единствения от обществените лица, на които гласа се чува(щото ние тук сме форумни мишки и общо взето квото и да си говорим е все тая) и има смелостта и излезна и каза истината в очите на боклуците и на всички беше именно Дучето. А сега всички го погнаха него- Паро, феновете и т.н. Бил такъв, бил онакъв. Не знам какъв е, но само той се осмели да застане срещу Титан и да каже истината. Това е положението господа!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 юли 2012 21:01

Ако може един левскар, познаващ от години Дучето, да каже няколко думи, без да се бърка в спора ви:
Добър или лош, Дучето е и винаги ще бъде армеец по душа, призвание и убеждения! Дучето обедини и организира червената публика, и от 100-ина човека, ядящи бой по села и паланки, че и насред Царевец, я направи мощна агитка с организирани пътувания, знамена,хореография и ударни части! Заслугите му са такива, че пожизнено трябва да е в ложата със златна карта и да пътува с отбора в чартърите за сметка на клуба! Друг въпрос е, че той няма да го пожелае...Да, има със сигурност грешки, настроения и разединение сред червената публика , няколко истории с кафенета и билети-но вредата е неизмеримо по-малка от постигнатото!
А доколкото някои се опитват да подложат на съмнение вярността му към ЦСКА, това е подло и срамно!
Или трябваше да ви остави да ядете чолаф от нас насред Орлов мост преди и след всяко Дерби?
Вижте какво е направил, тогава съдете!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”