Преговорите за продажбата на ЦСКА стартират днес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Преговорите за продажбата на ЦСКА стартират днес

Мнениеот RIR » 02 юли 2012 13:49

Morgause написа: само че вашите футболисти ходят по Турция и Израел, не нашите! Айде със здраве.

А вашите къде ходят? Недей писа наизуст!

Иначе, съвсем чистосърдечно, щом толкова ви харесва новият собственик, дано да ви се получат нещата и да се освободите от ТИТАН.

Никой не бива да страда от шовинизъм в един модерен глобализиран свят. Но, все пак, нормално е исторически да сме по-чувствителни към едни нации, отколкото към други. Примери по света много - поляците мразят руснаците, турците не се дишат с гърците, македонците не ни дишат нас, холандците не харесват немците, евреите никой не ги обича и всички им се мазнят и т.н.

В крайна сметка, ако едни турски пари се използват за добри цели в България, какво лошо? Приемете го за репарация... :mrgreen:

А иначе, ние няма как да не ви бъзикаме, както и вие бихте направили същото за нас. Нали сме си приятели! ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юли 2012 14:05

До къде стигнаха преговорите? :?

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 02 юли 2012 14:26

Краино време е някои сериозен бизнесмен да вземе ЦСКА и да се спре с тази аматиорщина .

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 02 юли 2012 14:34

delqnski47 написа:
Берое,ако са изгонили такъв кандидат-собственик,значи са малоумници и псевдопатриоти!
На ЦСКА му трябва човек с пари,било то колумбиец,турчин,грък или французин....
Много турски думи,дрехи и пр. в нашия живот употребяваме,но не издигаме тези неща като проблеми!
Нека станем силен отбор и да мачкаме всички под ръководството на този Гювен(ако е изобщо истина!Според мен това е пълна глупост,дето се пише),пък останалите нека ни наричат ''прасета,турци,комунисти и пр. '' Хич нЕма да ме бОли ;)

Той тоя дето го изгонихме от Стара Загора сега "налива" милиони в Етър ;) . Ама нали типично по български си плямпаме, без да знаем за какво става въпрос.
Ама ти delqnski47 първо си опресни паметта в раздел История на България и тогава използвай квалификации от рода на "малоумници" и "псевдопатриоти"! По времето, когато София е била едно село, Стара Загора е била опожарена, срината със земята, а над 14 500 старозагорци са били изклани от твоите любими фесове! Гледай си отбора и не ни мисли нас в Стара Загора.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2012 14:44

balgarin написа:
delqnski47 написа:
Берое,ако са изгонили такъв кандидат-собственик,значи са малоумници и псевдопатриоти!
На ЦСКА му трябва човек с пари,било то колумбиец,турчин,грък или французин....
Много турски думи,дрехи и пр. в нашия живот употребяваме,но не издигаме тези неща като проблеми!
Нека станем силен отбор и да мачкаме всички под ръководството на този Гювен(ако е изобщо истина!Според мен това е пълна глупост,дето се пише),пък останалите нека ни наричат ''прасета,турци,комунисти и пр. '' Хич нЕма да ме бОли ;)

Той тоя дето го изгонихме от Стара Загора сега "налива" милиони в Етър ;) . Ама нали типично по български си плямпаме, без да знаем за какво става въпрос.
Ама ти delqnski47 първо си опресни паметта в раздел История на България и тогава използвай квалификации от рода на "малоумници" и "псевдопатриоти"! По времето, когато София е била едно село, Стара Загора е била опожарена, срината със земята, а над 14 500 старозагорци са били изклани от твоите любими фесове! Гледай си отбора и не ни мисли нас в Стара Загора.

Мили ми псевдопатриоте(който си надянал миризливите гащета,произведени в Турция)
моля не смесвай История на България с БИЗНЕСА,ако обичаш!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2012 14:53

Обичам Левски написа:Delqnski тебе съм те признал за един от най-обективните червени фенове.Разбирам те наистина,че искаш старата слава на клуба да се върне.Няма да мога да те убедя във моята теза :) Поздрави :)

Мерси,много,приятел!И на мен ми е ясно какво ще последва,ако случайно турчин стане собственик на ЦСКА и реакциите,защото на мене ми е ясно какво представлява манталитета на един българин!Мене по никакъв начин не може да ме трогнат разни квалификации,отправени от който и да е било от този форум,защото думите идват от индивиди с прекалено ниско ниво!Цялата тази омраза е едно нещастие,което само ще ни погуби,приятелю!Тука хората вече ме оприличиха като ''любител на фесове'',само защото не ги ''мразя''(но не ги и обичам,разбира се)!Не,аз не мразя,защото омразата не е хубаво нещо под каквато и да е форма!Според мене,ако трябва да мразим турците,то ние трябва да и гърците,и македонците,и сърбите,и американците....и всички трябва да мразим!И какво остава накрая...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2012 15:13

Добре ще е преди да нападате,да погледнете първо себе си,после да видите действителността и чак накрая да нападате човек,който е родом в България,завършил е в България и инвестира в България!Фактът че не е българин в кръвта е ясно,но е факт,че много тук ''патриоти'' не сте чисти българи!
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юли 2012 15:43

pampi написа:Пак не си в час! Щом има българско гражданство, според конституцията е българин и се ползва с всички права които му дава конституцията. Според тебе, всички, които работят във българските му фирми са родоотстъпници? По голяма тъпня не можахте ли да измислите бе? Още утре, като дойдат отпуските, ще хукнете към Анталия и другите турски курорти, щото там е по-евтино и по-класно, купувате си турски домати и краставици, козметика, битова химия и т.н, ама ми се барате на националисти. Да не говорим, че повечето простотии дето изписахте, са нарушение на закона. Все пак тук не става дума за международния престъпник Миша, а за невинен български гражданин, който плаща данъци в тази държава.

Недей да се пениш много...Човекът си е турчин! :oops:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юли 2012 15:45

blue avalanche написа:
pampi написа:Пак не си в час! Щом има българско гражданство, според конституцията е българин и се ползва с всички права които му дава конституцията. Според тебе, всички, които работят във българските му фирми са родоотстъпници? По голяма тъпня не можахте ли да измислите бе? Още утре, като дойдат отпуските, ще хукнете към Анталия и другите турски курорти, щото там е по-евтино и по-класно, купувате си турски домати и краставици, козметика, битова химия и т.н, ама ми се барате на националисти. Да не говорим, че повечето простотии дето изписахте, са нарушение на закона. Все пак тук не става дума за международния престъпник Миша, а за невинен български гражданин, който плаща данъци в тази държава.

И?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юли 2012 15:47

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

И?

Й!
И всичко,което следва от това...

Върни се в “ЦСКА”