Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Зума разказа как военните го отмъкват по джапанки

Мнениеот rsk » 26 юни 2012 15:00

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на кого му пука как отмъкват зума по чехли , оff на темата

Да видиш от къде ви идват титлите и великите евромачове, отворко! 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юни 2012 15:13

rsk написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на кого му пука как отмъкват зума по чехли , оff на темата

смешко, ние сме ЦСКА, пред нас са се прекланяли далеч по-стойностни отбори от тампере, бати и белгия като цяло(по удобно ми е) та в този ред на мисли няма нищо учудващо , че сме мачкали сините мижитурки, ревльовците от милицията и доносниците на дс.

п.п. мога ли и аз да рекламирам на вашите екипи, и каква е цената на кв. сантиметър :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 26 юни 2012 18:57

шивача написа:п.п. мога ли и аз да рекламирам на вашите екипи, и каква е цената на кв. сантиметър :roll:

Само да не объркаш мястото на емблемата :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 юни 2012 22:18

САМО ЛЕВСКИ! написа:
шивача написа:п.п. мога ли и аз да рекламирам на вашите екипи, и каква е цената на кв. сантиметър :roll:

Само да не объркаш мястото на емблемата :lol:

не ме касае емблемата, важното е да е са вижда от хората, нали затова е рекламата :roll: като вестник стандарт сте на първата му страница :mrgreen:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 юни 2012 14:08

Тези твърдения на Зума ми се виждат малко измислени и ще кажа защо.Кой луд ще избяга от офицерско звание,ведомствено жилище и стабилна заплата?Хайде отговорете ми на този въпрос.Отделно от това както всички знаем по времето на Зума имаше наборна военна служба от 2 години.Където те зачислят там ще служиш.Няма "Ама не искам тук,не искам там..."Ако откажеш идва военен съд и затвор,ама не лежане в нормален затвор ами Белене,защото отказ да изпълниш нареждане на армията се счита за тежко военно престъпление.Така,че твърденията на Зума ми се виждат малко измислени.....

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юни 2012 14:19

bobonikolov написа:Тези твърдения на Зума ми се виждат малко измислени и ще кажа защо.Кой луд ще избяга от офицерско звание,ведомствено жилище и стабилна заплата?Хайде отговорете ми на този въпрос.Отделно от това както всички знаем по времето на Зума имаше наборна военна служба от 2 години.Където те зачислят там ще служиш.Няма "Ама не искам тук,не искам там..."Ако откажеш идва военен съд и затвор,ама не лежане в нормален затвор ами Белене,защото отказ да изпълниш нареждане на армията се счита за тежко военно престъпление.Така,че твърденията на Зума ми се виждат малко измислени.....

при него е за друго-любов, не към Локото , а към настоящата му жена, иначе всички знаят , че е имал пари бол, а и тогава е бил още чекибоец ;)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 юни 2012 18:03

шивача написа:
rsk написа:

смешко, ние сме ЦСКА, пред нас са се прекланяли далеч по-стойностни отбори от тампере, бати и белгия като цяло(по удобно ми е) та в този ред на мисли няма нищо учудващо , че сме мачкали сините мижитурки, ревльовците от милицията и доносниците на дс.

п.п. мога ли и аз да рекламирам на вашите екипи, и каква е цената на кв. сантиметър :roll:

Може и да се е преклонил някой, ама одавна, когато баща ти още си е ял сополите. Сега нещо май вие се кланяте по-често :roll:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юни 2012 17:09

смешко, както каза Тонев- ЦСКА е най-титулувания клуб в България, дори за малоумните е ясно, че е така. колко по прозрачен трябва да си, за да го разбереш и ти?
иначе съм гледал два полуфинала и един четвъртфинал , но тогава си бил обграден от плацентата на майка си или току що те била облизала :lol:

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 28 юни 2012 17:14

шивача написа:смешко, както каза Тонев- ЦСКА е най-титулувания клуб в България, дори за малоумните е ясно, че е така. колко по прозрачен трябва да си, за да го разбереш и ти?
иначе съм гледал два полуфинала и един четвъртфинал , но тогава си бил обграден от плацентата на майка си или току що те била облизала :lol:

Спокойно шивачо, сега човекът на Доган като ви изкупи акциите ще гледаш още един полуфинал, но за Купата на Турция :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юни 2012 17:46

САМО ЛЕВСКИ! написа:
шивача написа:смешко, както каза Тонев- ЦСКА е най-титулувания клуб в България, дори за малоумните е ясно, че е така. колко по прозрачен трябва да си, за да го разбереш и ти?

Спокойно шивачо, сега човекът на Доган като ви изкупи акциите ще гледаш още един полуфинал, но за Купата на Турция :lol:

извинявай, преследваш ли ме :?

Върни се в “ЦСКА”