CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на кого му пука как отмъкват зума по чехли , оff на темата
Да видиш от къде ви идват титлите и великите евромачове, отворко!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на кого му пука как отмъкват зума по чехли , оff на темата
rsk написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на кого му пука как отмъкват зума по чехли , оff на темата
шивача написа:п.п. мога ли и аз да рекламирам на вашите екипи, и каква е цената на кв. сантиметър
САМО ЛЕВСКИ! написа:шивача написа:п.п. мога ли и аз да рекламирам на вашите екипи, и каква е цената на кв. сантиметър
Само да не объркаш мястото на емблемата
bobonikolov написа:Тези твърдения на Зума ми се виждат малко измислени и ще кажа защо.Кой луд ще избяга от офицерско звание,ведомствено жилище и стабилна заплата?Хайде отговорете ми на този въпрос.Отделно от това както всички знаем по времето на Зума имаше наборна военна служба от 2 години.Където те зачислят там ще служиш.Няма "Ама не искам тук,не искам там..."Ако откажеш идва военен съд и затвор,ама не лежане в нормален затвор ами Белене,защото отказ да изпълниш нареждане на армията се счита за тежко военно престъпление.Така,че твърденията на Зума ми се виждат малко измислени.....
шивача написа:rsk написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:на кого му пука как отмъкват зума по чехли , оff на темата
смешко, ние сме ЦСКА, пред нас са се прекланяли далеч по-стойностни отбори от тампере, бати и белгия като цяло(по удобно ми е) та в този ред на мисли няма нищо учудващо , че сме мачкали сините мижитурки, ревльовците от милицията и доносниците на дс.
п.п. мога ли и аз да рекламирам на вашите екипи, и каква е цената на кв. сантиметър
шивача написа:смешко, както каза Тонев- ЦСКА е най-титулувания клуб в България, дори за малоумните е ясно, че е така. колко по прозрачен трябва да си, за да го разбереш и ти?
иначе съм гледал два полуфинала и един четвъртфинал , но тогава си бил обграден от плацентата на майка си или току що те била облизала
САМО ЛЕВСКИ! написа:шивача написа:смешко, както каза Тонев- ЦСКА е най-титулувания клуб в България, дори за малоумните е ясно, че е така. колко по прозрачен трябва да си, за да го разбереш и ти?
иначе съм гледал два полуфинала и един четвъртфинал , но тогава си бил обграден от плацентата на майка си или току що те била облизала
Спокойно шивачо, сега човекът на Доган като ви изкупи акциите ще гледаш още един полуфинал, но за Купата на Турция
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 62 госта