OfanzivaCSKA написа:Градев ми каза,че едва ли ще могат да бъдат картотекирани
Това значи ли, че почти сигурно ще играят от новия сезон при нас?

Ако не при нас, то поне се надявам да ги дадем под наем някъде, ако е възможно.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
OfanzivaCSKA написа:Градев ми каза,че едва ли ще могат да бъдат картотекирани
Янис Зику написа:OfanzivaCSKA написа:Градев ми каза,че едва ли ще могат да бъдат картотекирани
Това значи ли, че почти сигурно ще играят от новия сезон при нас?![]()
vpnikolov написа:Янис Зику написа:OfanzivaCSKA написа:Градев ми каза,че едва ли ще могат да бъдат картотекирани
Това значи ли, че почти сигурно ще играят от новия сезон при нас?![]()
Момчето написа, че ЕДВА ЛИ ще могат да бъдат картотекирани!
Син до гроб написа:Ако си точен,сложи си ръка на сърцето и кажи ,ако вие бяхте на наше място ,а ние се борим за титлата с тях ,на кой щеше да симпатизираш ?
vpnikolov написа:honda написа:vpnikolov написа:Ама тук идва и друг момент - те реално идват от школа и се съмнявам да са играли професионално, за да става дума за трансфери. А щом са дошли тука и играят по Б и В група, явно има някаква врътка. За паспортите май наистина трябва да са на 18 години, остава само да чакаме развитие по въпроса и да видим дали е истина това, което се говори.
На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.
Това че идват от школа ,даже допълнително усложнява трансфера- освен изпълняването на горенаписаните условия се изисква и допълнително разрешение от двете федерации- българската и катарската.
Може ли да видя източник на тази информация?
honda написа:vpnikolov написа:honda написа:На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.
Това че идват от школа ,даже допълнително усложнява трансфера- освен изпълняването на горенаписаните условия се изисква и допълнително разрешение от двете федерации- българската и катарската.
Може ли да видя източник на тази информация?
Аз съм ти го посочил- трансферния правилник на ФИФА. По специално -частта отнасяща се трансфери на млади футболисти.
pampi написа:honda написа:honda написа:На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.
Аз съм ти го посочил- трансферния правилник на ФИФА. По специално -частта отнасяща се трансфери на млади футболисти.
Я пак "репете" това в червенкото и се обади на Съра в Англия да ти обясни как стават някои работи.Да, да, точно за онова италиянче става дума, дето назначиха баща му за косач на Олд Трафорд. Ей, де го чукаш, де се пука...
honda написа:Това ,което съм го написал е от трансферния правилник на ФИФА ,ако не ти харесва , въпросите към тях. От това ,което си написал съвсем случайно и Италия и Великобритания са страни от ЕС и въпросното правило не се отнася до тях- никой не може да забрани свободното придвижване на граждани от ЕС( второто от възможните изключения на забраната за трансфери под 18г), доколкото знам Сенегал, Камерун и Кения не са страни от ЕС , или греша
- поне доколкото знам не са или съм пропуснал нещо
. Отделно вашите хора пристигнаха без родителите си, ако бяха дошли с родителите си най-вероятно щяхте да ги уредите- намираме работа на родителите ,записвате децата в училище и въпроса ви е решен. Но вие направихте грешката да продъните ушите на всички какви таланти са,ако бяхте тихомълком довели родителите в България можеше и да стане вашата работа,но сега много трудно.
pampi написа:honda написа:Това ,което съм го написал е от трансферния правилник на ФИФА ,ако не ти харесва , въпросите към тях. От това ,което си написал съвсем случайно и Италия и Великобритания са страни от ЕС и въпросното правило не се отнася до тях- никой не може да забрани свободното придвижване на граждани от ЕС( второто от възможните изключения на забраната за трансфери под 18г), доколкото знам Сенегал, Камерун и Кения не са страни от ЕС , или греша
- поне доколкото знам не са или съм пропуснал нещо
. Отделно вашите хора пристигнаха без родителите си, ако бяха дошли с родителите си най-вероятно щяхте да ги уредите- намираме работа на родителите ,записвате децата в училище и въпроса ви е решен. Но вие направихте грешката да продъните ушите на всички какви таланти са,ако бяхте тихомълком довели родителите в България можеше и да стане вашата работа,но сега много трудно.
"Съвсем случайно" какъв е проблемът, родителите да дойдат в България и що "сега да е много трудно" ? Ти ли ще ги спреш? На Шоко от Лудогорец баща му е тука още от подписването на договора му миналото лято. Дето Бразилия, там е Камерун или Конго. Драги не си блъскай главицата с неща дето не са твоя работа, по-добре решавай кръстословици.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта