Ибрахим Драме (фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Ибрахим Драме (фен тема)

Мнениеот Янис Зику » 26 май 2012 21:23

OfanzivaCSKA написа:Градев ми каза,че едва ли ще могат да бъдат картотекирани ;)

Това значи ли, че почти сигурно ще играят от новия сезон при нас? :mrgreen:

Ако не при нас, то поне се надявам да ги дадем под наем някъде, ако е възможно.

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 26 май 2012 22:11

Янис Зику написа:
OfanzivaCSKA написа:Градев ми каза,че едва ли ще могат да бъдат картотекирани ;)

Момчето написа, че ЕДВА ЛИ ще могат да бъдат картотекирани!
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 26 май 2012 22:23

vpnikolov написа:
Янис Зику написа:

Момчето написа, че ЕДВА ЛИ ще могат да бъдат картотекирани!

Прочетох го много добре, но знаем какво става, когато Градев казва нещо.. :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2012 14:59

Син до гроб написа:Ако си точен,сложи си ръка на сърцето и кажи ,ако вие бяхте на наше място ,а ние се борим за титлата с тях ,на кой щеше да симпатизираш ?

Абсолютно ти казвам - на ЦСКА, разбира се! Аз предатели не обичам, а в Лудогорец има само такива, както от ЦСКА така и от Левски!Като се започне от ръководство до футболисти, треньори, чистачи, шофьори на автобуси... Щом си цесекар, ти трябва да си цесекар завинаги, щом си левскар, това си е твой избор и не ме касае. Всяка ръчица за ножица са казали някои по-интелигентни от нас хора! ;) Или всяка жаба да си знае гьола - айде по-правилната сентенция. В тази връзка да си ме видял да бродя във форума на Левски и да задавам хипотетични въпроси? ;) Не мисля. И да съм влязъл веднъж - било е случайно. Но при Лудогорци влязох да им честитя и да им пожелая мач с Арсенал, а те рекоха, че се подигравам. Чест е за всеки наш отбор да играе с такъв отбор, и мечта разбира се. :lol: Каакто става ясно това може да се случи само в групите- къде е проблемът тогава в тези пожелания? :?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2012 09:26

vpnikolov написа:
honda написа:
vpnikolov написа:Ама тук идва и друг момент - те реално идват от школа и се съмнявам да са играли професионално, за да става дума за трансфери. А щом са дошли тука и играят по Б и В група, явно има някаква врътка. За паспортите май наистина трябва да са на 18 години, остава само да чакаме развитие по въпроса и да видим дали е истина това, което се говори.

На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.
Това че идват от школа ,даже допълнително усложнява трансфера- освен изпълняването на горенаписаните условия се изисква и допълнително разрешение от двете федерации- българската и катарската.

Може ли да видя източник на тази информация?

Аз съм ти го посочил- трансферния правилник на ФИФА. По специално -частта отнасяща се трансфери на млади футболисти.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 май 2012 17:57

honda написа:
vpnikolov написа:
honda написа:На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.
Това че идват от школа ,даже допълнително усложнява трансфера- освен изпълняването на горенаписаните условия се изисква и допълнително разрешение от двете федерации- българската и катарската.

Може ли да видя източник на тази информация?

Аз съм ти го посочил- трансферния правилник на ФИФА. По специално -частта отнасяща се трансфери на млади футболисти.

Я пак "репете" това в червенкото и се обади на Съра в Англия да ти обясни как стават някои работи.Да, да, точно за онова италиянче става дума, дето назначиха баща му за косач на Олд Трафорд. Ей, де го чукаш, де се пука... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

monetata64
Контакти:

Мнениеот monetata64 » 28 май 2012 18:44

Наистина много голям талант ! Не се знае обаче докъде се стигна с картотеките , и кой ще внесе яснота относно статута на тримата таланти ! Ако наистина заиграят в ЦСКА , защото досега нищо конкретно , не вярвам г–н Младенов да не е видял таланта и да не иска да ги има в отбора си ! ;)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2012 21:19

pampi написа:
honda написа:
honda написа:На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.

Я пак "репете" това в червенкото и се обади на Съра в Англия да ти обясни как стават някои работи.Да, да, точно за онова италиянче става дума, дето назначиха баща му за косач на Олд Трафорд. Ей, де го чукаш, де се пука... :lol:

Това ,което съм го написал е от трансферния правилник на ФИФА ,ако не ти харесва , въпросите към тях ;) . От това ,което си написал съвсем случайно и Италия и Великобритания са страни от ЕС и въпросното правило не се отнася до тях- никой не може да забрани свободното придвижване на граждани от ЕС( второто от възможните изключения на забраната за трансфери под 18г), доколкото знам Сенегал, Камерун и Кения не са страни от ЕС , или греша :o - поне доколкото знам не са или съм пропуснал нещо :) . Отделно вашите хора пристигнаха без родителите си, ако бяха дошли с родителите си най-вероятно щяхте да ги уредите- намираме работа на родителите ,записвате децата в училище и въпроса ви е решен. Но вие направихте грешката да продъните ушите на всички какви таланти са,ако бяхте тихомълком довели родителите в България можеше и да стане вашата работа,но сега много трудно.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 май 2012 15:51

honda написа:Това ,което съм го написал е от трансферния правилник на ФИФА ,ако не ти харесва , въпросите към тях ;) . От това ,което си написал съвсем случайно и Италия и Великобритания са страни от ЕС и въпросното правило не се отнася до тях- никой не може да забрани свободното придвижване на граждани от ЕС( второто от възможните изключения на забраната за трансфери под 18г), доколкото знам Сенегал, Камерун и Кения не са страни от ЕС , или греша :o - поне доколкото знам не са или съм пропуснал нещо :) . Отделно вашите хора пристигнаха без родителите си, ако бяха дошли с родителите си най-вероятно щяхте да ги уредите- намираме работа на родителите ,записвате децата в училище и въпроса ви е решен. Но вие направихте грешката да продъните ушите на всички какви таланти са,ако бяхте тихомълком довели родителите в България можеше и да стане вашата работа,но сега много трудно.

"Съвсем случайно" какъв е проблемът, родителите да дойдат в България и що "сега да е много трудно" ? Ти ли ще ги спреш? На Шоко от Лудогорец баща му е тука още от подписването на договора му миналото лято. Дето Бразилия, там е Камерун или Конго. Драги не си блъскай главицата с неща дето не са твоя работа, по-добре решавай кръстословици. :mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2012 19:01

pampi написа:
honda написа:Това ,което съм го написал е от трансферния правилник на ФИФА ,ако не ти харесва , въпросите към тях ;) . От това ,което си написал съвсем случайно и Италия и Великобритания са страни от ЕС и въпросното правило не се отнася до тях- никой не може да забрани свободното придвижване на граждани от ЕС( второто от възможните изключения на забраната за трансфери под 18г), доколкото знам Сенегал, Камерун и Кения не са страни от ЕС , или греша :o - поне доколкото знам не са или съм пропуснал нещо :) . Отделно вашите хора пристигнаха без родителите си, ако бяха дошли с родителите си най-вероятно щяхте да ги уредите- намираме работа на родителите ,записвате децата в училище и въпроса ви е решен. Но вие направихте грешката да продъните ушите на всички какви таланти са,ако бяхте тихомълком довели родителите в България можеше и да стане вашата работа,но сега много трудно.

"Съвсем случайно" какъв е проблемът, родителите да дойдат в България и що "сега да е много трудно" ? Ти ли ще ги спреш? На Шоко от Лудогорец баща му е тука още от подписването на договора му миналото лято. Дето Бразилия, там е Камерун или Конго. Драги не си блъскай главицата с неща дето не са твоя работа, по-добре решавай кръстословици. :mrgreen:

На всичко от горе Шоко е гордо българче от половин година насам.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”