Върви ли ЦСКА по стъпките на Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Върви ли ЦСКА по стъпките на Литекс

Мнениеот Angoff » 24 май 2012 14:12

Сините какараски пак забленуваха апокалипсис за ЦСКА и за пореден път ще останат с преливаща от ..... уста , нека заслужавате си го :!:

Тая година същите прогнози бяха пък накрая ЦСКА имаше шанс до последната секунда да стане шампион , лиценз нямало да взимат и т.н.
Следващата година пак ще ни дишате прахта разберете го ... ами ако Ганчев реши да дойде в ЦСКА и по-добрите футболисти от Литекс акостират на армията , тогава какво правим , ей така чисто хипотетично ако сега братята Миланови,Цветков,Цветанов,Занев,Бодуров и куп други добри играчи на Литекс струват еди колко си пари с екипа на ЦСКА ще струват 2 пъти повече след сезон и добро представяне в Европа !

Така де , както някой си мечтаят за закриване на клуба ( вече 22г.) аз пък мога да си помечтая за написаното по-горе...ама всички си оставаме само с мечтите и бляновете разликата е там , че аз мисля за клуба си а не пожелавам смърта на опонента си !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2012 14:13

marmi52 написа:
PFC Litex написа:
marmi52 написа:8-)

Не ! ЦСКА имат история и са футболен гранд не от вчера и днес. ЦСКА е бил сила и преди титаните, ще бъде такава и след тях !
При Литекс нещата стоят по друг начин. Гриша Ганчев е баща и майка за този клуб. Има го Гришата - Литекс е силен ! Няма го Гришата - свършено е с Литекс !

ЦСКА може ли да съществува без силен човек който да налива пари и ако не, то с какво се различава от Литекс?
У нас в България всички клубове са зависими от собствениците си и няма значение кой, колко фена има.

8-)

Разбирам, че ви е болно за това, което тепърва ще се случва с Литекс. Не се радвам ! Даже ми е тъжно, когато нещо направено с толкова усилия и нерви започва да рухва.
Разликата между ЦСКА и Литекс обаче е огромна. Ако Гриша Ганчев наистина се откаже от Литекс, не виждам кой ще ви вземе. Дори да се намери такъв, едва ли ще се грижи за вас, както Гришата !
Обратно. Ако титаните се оттеглят, ЦСКА лесно ще си намерят нови собственици. Много вероятно е дори да са по-добри от старите ... ;)

не може да ми болно от нищо, тъй като никой не знае какви ще да решенията, а това с купувачите на отбори, то те така са се наредили на опашката, че да се чудиш на кой да продадеш.
От нас едва ли ще чуеш вопли държавата да ни намери спонсор/собственик, но гледам в червените редици вече се прокрадват такива мнения, е след като има толкова много купувачи, защо трябва да се обръщат към държавата?

Днес се хиля на болните мозъци на журналистите и усещам как след 1-2 седмици ще им е много хак на всичките.
Изображение

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 24 май 2012 14:15

ЦСКА без грам дългове??? Това означава че веднага ще се продаде, а имат и концесия, а сега сериозно стига с тез глупости като минат няколко дена може би на трезви глави ситуацията ще е друга.

ПС: Защо Титаните ги нямаше в Разград?? Ами защото имаше забрана за продажба и консумация на алкохол през целия ден. :)
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 май 2012 14:16

Иначе няма да е зле (дори за БГ футбола като цяло) да се разчита на Карачанаков,Костов,Якимов,Грънчов даже мен ме е яд че
изпуснаха Караджов който не е слаб вратар за А група. Според мен в тези футболисти има бъдеще, ясно е че всички
искат на техните места да са играчи с качествата на Мораес ама няма кинти . ЦСКА няма финансовата възможност да
плаща заплати като в Гърция примерно .

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 24 май 2012 14:18

Има слухове, че Вълка можел да купи ЦСКА. Според мен, ако Титан спрат да наливат пари, ЦСКА не го чака нищо добро! Или да продават отбора, или да направят качествена селекция!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 май 2012 14:28

Dani написа:Има слухове, че Вълка можел да купи ЦСКА. Според мен, ако Титан спрат да наливат пари, ЦСКА не го чака нищо добро! Или да продават отбора, или да направят качествена селекция!

Като изключим това,че новината за момента е само в Гонг и никъде другаде при това без звуков файл да се чуе точно какво казва Борисов си прав за ЦСКА.Една продажба обаче не става току така.Ще минат месеци.А ако са верни твърденията от статията до тогава ще сме със стегнати колани.В такива ситуации положението също няма да е толкова лошо ако се заработи като Черноморец-класни футболисти като свободни агенти.Ситуацията няма да е толкова трагична.Все си мисля,че само на юноши няма да разчитаме.

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 24 май 2012 14:30

Убеден съм , че това не е вярно и такива решения не се вземат прибързано и в такива моменти. Смятам , че точно сега е момента ако искат ТИТАН - ите да изкарат нещо положително като финанси , да подсилят отбора с 4-5 качествени попълнения и да оставят тоя отбор да се развива, а не да продават и да отстъпват от завоюваните позиции. Знам какво е да абдикираш в неправилния момент, а после да се вайкаш защо не си останал още 2-3 години и да береш плодовете на труда си - повярвайте много е кофти. Мисля , че сериозни бизнесмени няма да направят тая грешка или ако решат да продават - нека продадат отбора , но не и футболистите, за да има над какво да се надгражда. Пагубно би било да се продадат тия футболисти , а после да се продаде и собствеността и да започне да се гради наново отбор - не искам и не вярвам това да стане.
САМО ЦСКА.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2012 15:06

Какво ще спечели българският футбол със слаб Литекс и слаб ЦСКА за да има поводи за радост у някой?
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 май 2012 15:10

Каквото и да са решили ЦСКА пак ще го има и пак ще се бори за титла. Разберете, че този отбор не е само футболисти и собственици. След отнемането на лиценза играхме само с български играчи и свободни агенти. И какво, до последния кръг на есенния полусезон водехме в първенството.
Дори и да се оттеглят Титан, винаги ще се намира кой да инвестира в ЦСКА. Винаги!
Тази пролет имахне най-слабия откъм единици отбор, а до последно бяхме претенденти за титлата. Дори бих казал, че ние сме и единствения отбор в цялата А група, който накара цяло полувреме Лудогорец да не излезе от половината си и то пред собствена публика.

И между другото статия в Гонг е преписана дословно от Блиц, където излезе още тази сутрин. Така че не знам доколко може да се вярва на тези писания.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 24 май 2012 16:01

Недопустимо е да се прави сравнение м/у ЦСКА,Левски и разни книжни отборчета като Литекс.Едните имат история,традиция,публика,общественно влияние докато "ловешкото отроче"нямаше нищо,освен парите на собственика си.Отдавна се е казвало че Ловеч не заслужава да има такъв отбор и собственик просто градът не е футболен.

Върни се в “ЦСКА”