Не Знам до колко % си купуват мачовете тея от село Но знам че в европа няма да минат и първи краг. Просто там отборите играят футбол а не Интернет тото Нали се сещате Левски къф отбор имаха а от какви отбори падаха !
---
Справедливост за левски и лудогорец Лицензирайте интернет тото в европа
Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трябва ли да има чуждестранни съдии за Лудогорец-ЦСКА?
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Нека те бутат 28 кръга ,пък за един мач кой ще го свири няма никакво значение.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Ще ги види ме Лудогорец в Европа, там няма да има съдийски аванти и игра под масата 

Teo написа:Ще ги види ме Лудогорец в Европа, там няма да има съдийски аванти и игра под масата
Човек като ви ги чете отстрани ще рече че софийските грандове сте с една мега история в Европа,едни велики финали...едини европейски постижения!Смях!Вас като ви гледахме та файда!!!Вас ви е нямало на европейската карта когато други отбори от БГ са си записвали името там!
Тука някакъв чак написал... с пари не се копувала история...!!! Ми с к'во- с протекцията на Добри Джуров и партията ли

kicker написа:Teo написа:Ще ги види ме Лудогорец в Европа, там няма да има съдийски аванти и игра под масата
Човек като ви ги чете отстрани ще рече че софийските грандове сте с една мега история в Европа,едни велики финали...едини европейски постижения!Смях!Вас като ви гледахме та файда!!!Вас ви е нямало на европейската карта когато други отбори от БГ са си записвали името там!
Тука някакъв чак написал... с пари не се копувала история...!!! Ми с к'во- с протекцията на Добри Джуров и партията ли)) ебати пиниза сте чесно!
Ти маи не виждаш какво става А приятелю

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Нашите днес играха много слабо.
Нееее, от Лудогорец трябва да искат двата отбора да се проверят след мача 22Синьо сърце написа:Трябва да има допинг контрол!

Като слушах коментариите днес след Миньор останах с впечатлението че съдията в Разград е виновен да паднат - е тва е наглост голяма
Ако в БФС имаше мъже вече Миньор да се при аматьорите !!! Но нали там има само путки и затова !!! Иначе анулирани всички мачове на Миньор и от тях големият губещ е разградското отборче !!! Но за такива неща трябва имаш топки !!! А в БФС отдавна доказаха , че имат само дупе и го подлагат наляво и надясно !!!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Синьо сърце написа:Трябва да има допинг контрол!
Абсолютно! От ЦСКА се влачат по терена, там химия няма! Докато "зелените човечета" са все на "турбо"! Явно ползват космически добавки!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
От една страна е добре че ги има тия "ситуации" в родното първенство,всички дребни душици излизат на яве .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!