Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Мнениеот D.Georgiev » 02 май 2012 11:47

Аз_съм_Спас написа:нещо не ми се връзва тука- мачът едва ли ще е на "Армията". По правилник не може в два поредни дни на един и същи стадион да се играят мачове...а ЦСКА на 7-ми играе на "Армията" с Враца...така че мачът ще е или на ст."Славия", или на 'Васил Левски"...защо не и на "Герена" ;)

Много основателна забележка междудругото! Най-вероятно ще е на ст."Славия"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 02 май 2012 11:50

BaLoN написа:Локомотив София приема Лудогорец на 06.05.2012г. в неделя на стадион Българска Армия. Нека всеки, който има възможност, да дойде на мача в името на ЦСКА и нашата 32-ра титла ! ДА ПОКАЖЕМ НА РАЗГРАД, ЧЕ ИМ Е РАНО ДА ТОЧАТ ЛИГИ, че няма да стигнат там на където са тръгнали!!! Вярвам, че Лудогорец могат да загубят точки, още срещу железничарите, а фактът, че мача ще се играе на нашия стадион е една добра възможност да направим така, че шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград ! Нека се организираме и да отидем на стадиона и в неделя,а в Понеделник е ясно ... всички ще сме на Армията !

Нашия отбор има 3 изключително важни мача срещу Ботев Враца, Миньор Перник и Литекс ! Пълна подкрепа на любимия отбор във всеки един от тези мачове! В тези 3 мача трябва всички да сме с отбора за да се поздравим с 32-рата титла и да не оставяме нещата да се решават в последния кръг ! САМО ЦСКА !!!

Балончо, и да станете шампиони голям праз. С тази игра в Европа няма да постигнете нищо! Искам шампиона да се определи в последния кръг, за да видим кой ще заслужава титлата повече. Мисля, че е доста жалко да подкрепяте други отбори :cry: пропадате все повече !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 02 май 2012 11:52

the_blue_fan написа:
BaLoN написа:Локомотив София приема Лудогорец на 06.05.2012г. в неделя на стадион Българска Армия. Нека всеки, който има възможност, да дойде на мача в името на ЦСКА и нашата 32-ра титла ! ДА ПОКАЖЕМ НА РАЗГРАД, ЧЕ ИМ Е РАНО ДА ТОЧАТ ЛИГИ, че няма да стигнат там на където са тръгнали!!! Вярвам, че Лудогорец могат да загубят точки, още срещу железничарите, а фактът, че мача ще се играе на нашия стадион е една добра възможност да направим така, че шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград ! Нека се организираме и да отидем на стадиона и в неделя,а в Понеделник е ясно ... всички ще сме на Армията !

Нашия отбор има 3 изключително важни мача срещу Ботев Враца, Миньор Перник и Литекс ! Пълна подкрепа на любимия отбор във всеки един от тези мачове! В тези 3 мача трябва всички да сме с отбора за да се поздравим с 32-рата титла и да не оставяме нещата да се решават в последния кръг ! САМО ЦСКА !!!

Балончо, и да станете шампиони голям праз. С тази игра в Европа няма да постигнете нищо! Искам шампиона да се определи в последния кръг, за да видим кой ще заслужава титлата повече. Мисля, че е доста жалко да подкрепяте други отбори :cry: пропадате все повече !

Умнико при положение че ви надиграхме тотално 90 минути, ако пък вие успеете да се доберете до Европа, ства страшно за България (отново) :idea:

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 02 май 2012 11:57

Аз_съм_Спас написа:нещо не ми се връзва тука- мачът едва ли ще е на "Армията". По правилник не може в един и същи кръг на първенството, на един и същи стадион да се играят два мача...а ЦСКА на 7-ми играе на "Армията" с Враца...така че мачът ще е или на ст."Славия", или на 'Васил Левски"...защо не и на "Герена" ;)

По-миналата събота, кръга, в който Локомотив и Миньор направиха равен, мачът бе на Армията, ден по-късно излязохме срещу Черно море, по-малко от 24 ч. дори след първия мач.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 май 2012 12:52

Между другото, доста коментари в тази тема бяха окастрени. Не знам какво толкова нередно имаше в тях, но поне 5 прочетох с критика срещу тази идея и после вече ги нямаше. Повече толерантност няма да е излишна.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 02 май 2012 13:56

Само мога да си представя как фенове на ЦСКА ще скандират името на Юлиан Петков :lol: Шоуто ще е пълно!
Успех на Лудогорец!

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 02 май 2012 14:36

Наивно е да се мисли,че Локо Сф ще спре Лудогорец.По реално е цска да не
спечели последните си 4 мача и тогава сеира ще бъде пълен!
Страх ги е затресъл и за това се молят другите да започнат да губят,но това
едва ли ще се случи!
А сега ,за да охлади разгорещената си глава и да престане да ми трие коментарите
препоръчвам на Ники Александров да препрочете историята на създаването на цска
преди и след 1948 г.и да си опресни колко отбора цска е затрил,за да се домогне
/неморално и нелегитимно/до А футболна група!И да не забравя,че не е намерен
протокол засъздаването на цска!/Чета,че премията за намирането му засега е
пораснала на 5000 лв./Кротнете се, Александров и забележете,че до когото цска не
се е докоснал,него не е опърлил/и преди и сега!/ Нямате ли мъъъничко достойнство
и да поздравите победилия ви? То не бяха тарикатлъци,то не бяха кирки и лопати,не
беше смешен плач!
Вземете пример от Т.Янчев,който напълно искрено поздрави съдията за правилното
решение да не отсъди дузпа.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 02 май 2012 15:00

tsonpen написа:
bianchi написа:Успех на Цска колкото и да не се обичаме Искам отбор Шампион с Традиция и Публика

Шампион ще стане който си изиграе най-добре последните мачове. Не е киноложка изложба, че да гледаме родословното дърво.
Нека да се уважаваме!

Последния помияр има по-добро родословно дърво от ЦСКА,които са заченати с осеменителен материал на някой комисар от Москва.Така че в графа родители би следвало да пише ''баща неизвестен''.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
daks0on
Контакти:

Мнениеот daks0on » 02 май 2012 15:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5z8ZPzae84k[/youtube] за всички други отбори дето си мечтаят.....Искам едно да знаете ЦСКА ще бъде ШАМПИОН ;)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 май 2012 15:35

Идеята за малко помощ срещу Лудогорец не е лоша. Единствено обаче ако мача е на Армията. Локото са до стената и им трябват точки, затова има шанс да вземат нещо. Случи ли се това битката за титлата става ясна - ЦСКА шампион!

Върни се в “ЦСКА”