Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот baerba1995 » 12 апр 2012 14:38

Трябва да задържим сегашните си звезди...Мораес,Бандаловски,Галчев,Присо и М'боли и да продължим да развиваме младите Костов, Карачанаков, Грънчов и Дечев! През лятото се очертава да вземем Христо Янев и Цветков от Литекс и този египтянин. Според мен ще е добре да задържим Дюлгеров и Паун, Томас е време да си ходи, а Боладо сме го гледали 20 мин...дано се окаже добър трансфер....(така може да се окажем с 4 добри нападатели: Морае, Болаго ,египянина и Костов), има слухове и за Платини ,че ще го връщат ,което въобще не звучи зле...като се оправи Стоянов в защита ще ни трябв единствено един ляв бек..Така ги виждал оптимално нещата...и без излишно харчене на пари...в тази селекция трансферна сума може би ще се плаща само за египтянина и евентуално за ляв бек!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 апр 2012 14:44

Ако задържим Мболи, нямаме нужда от нов вратар. Макенджиев според мен пък е достатъчно добра резерва за Райс.
На десния бек Дечев нещо не ми вдъхва доверие - може би трябва да се преотстъпи или направо да се продаде. Евентуално може да се пробва с преотстъпения в "Монтана" Ал. Дюлгеров или да се привлече нов, но Бандата задължително трябва да остане.
Мисля, че спокойно може да се разделим с Адемар - договорът му изтича, пък и е трайно контузен, а и не е много постоянен в изявите си. Трифонов е по-млад от бразилеца, така че може да остане като резерва, а титуляр да бъде К. Стоянов, който най-добре си играе точно на този пост, а не в центъра.
В центъра освен споменатия Стоянов имаме още 4-ма, тъй като и Попов скоро ще се оправи. Именно той и Грънчов 100% трябва да останат. За Хадад и Крачунов се колебая. Мароканеца не съм го наблюдавал много, но май Стойчо по-скоро би се разделил с него, отколкото с Крачунов. Разбира се съществува вариант просто да си останем със сегашните централни бранители, които тъй или иначе са достатъчна бройка, а да не вземаме нови.
Най-добрите опорни халфове за момента според мен са Галчев и Томас. Измежду другите 4 души Дюлгеров май би бил най-полезен. Неговият договор е само до края на сезона, но пък Янчев вече е доста възрастен, а за К. Янев и П. Стоянов не съм убеден, че имат класа за ЦСКА. Много е вероятно обаче да потрябва още 1, който да е поне от класата на Томас.
За крилата си имаме за момента Присо и Карачанаков. Якимов според мен е достатъчно добра резерва, но ни трябва още едно крило, тъй като не мисля, че Вл. Иванов е готов да замести някого от другите - трябва да го преотстъпим. Лаборде, за когото се изписаха доста неща, играе като ляво крило, ако правилно помня, така че може да се пробваме за него. Паун досега играе крило, но пък е само под наем, така че очаквам да бъде върнат на "Динамо" Б.
За плеймейкър задължително трябва да се купи футболист, тъй като Костов според мен не е готов постоянно да бъде титуляр, а за Паун, както казах, очаквам да бъде върнат.
В нападение ще е добре да запазим Мораеш, а ако "Динамо" Б ни върнат Платини и Боладо се оправи, то мисля, че няма да ни е нужен друг нападател. (Йовчев разбира се трябва да бъде разкаран възможно най-бързо.)

Силно се съмнявам В. Илиев, Тунчев, Велизар Димитров, Мартин Петров или Хр. Янев да бъде взет. Евентуално има някакви малки шансове за 1 от първите двама, но за другите трима не ми се вярва - особено за Велизар.

Вижда се, че като количество имаме достатъчно футболисти, но като качество сме далеч от желаното. Задължително ни трябват класни плеймейкър и крило. Евентуално обаче може да се окажат нужни класен центр. защитник, класен ляв бек, добър (поне за резерва) десен бек, класен опорен халф и още 1 добро (поне за резерва) крило. Всички тези евентуални входящи трансфери съответно биха означавали отборът да се освободи от 8-9 от сегашните си играчи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
leski

Грийн се предлага на ЦСКА

Мнениеот leski » 12 апр 2012 15:16

Приключилият взаимоотношенията си с "Левски" Сержиньо Грийн се е предлагал на кръвния враг ЦСКА, научи "24 часа".
С есемеси до звездата на "червените" Жуниор Мораес холандецът агитирал да бъде привлечен в Борисовата градина.
Сержиньо Грийн няма да играе повече за "Левски", след като "сините" не склониха на прекалено високите му изисквания за нов контракт. От "Герена" направиха контрапредложение и обявиха, че няма да мръднат и стотинка в посока увеличение от крайната им оферта.
В крайна сметка на Грийн явно му се остава в България, стига някой да плаща исканата от него заплата. И затова е потърсил положителна развръзка за себе си в лагера на кръвния враг на "Левски". Преди два дни от "Герена" обявиха официално, че Сержиньо няма да тренира с първия отбор до края на сезона. Вчера трябваше мениджърът на играча Николай Жейнов и силният човек при "сините" Иво Тонев да уточнят всички детайли по "развода" между Грийн и "Левски".

Добре дошъл Сержиньо ! Този път си направил правилния избор !
Всички искат в ЦСКА !

Nestor Mahno
Контакти:

Re: Грийн се предлага на ЦСКА

Мнениеот Nestor Mahno » 12 апр 2012 15:23

Да си го ползвате със здраве :)
Левски 1914,West Ham United

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 12 апр 2012 15:23

Стойчо обича да взима скъпи чужденци, но не знам дали Титан ще му се вържат, както Божков и Лупи. Христо Янев можеше да дойде в ЦСКА още през зимата, но не се разбраха за цената с Гришата. На 33 години Ицо и идеален за плеймейкър, а и е майстор на пряксвободните. Надявам се младите от сегашния отбор да останат титуляре, защото с играта си го заслужиха. Мораес едва ли ще остане, затова ни трябва заместник, примерно този Висоза от Гремио. Хем с потенциал, хем млад, а и едва ли е много скъп. Анортозис искаха милион за Лаборте, затова едва ли ще дойде. В.Илиев и Тунчев са добре дошли, но в зависимост от формата. Дори само единия стига. Ще видим Боладо що за играч е? Става ли остава ако не да си заминава. Изобщо ако станев шампиони Стойчо ще има доста работа по селекцията.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 апр 2012 15:27

Не вярвам на тази новина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 апр 2012 15:28

ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ако това е истина нека ви е добре дошъл

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 12 апр 2012 15:29

Т'ва пък кой го измисли :lol:
Канарче!

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 12 апр 2012 15:29

Дано го вземете :)
Един от най-прехвалените футболисти в Левски.. сега почвайте да пишета как е класа, играл е във Фейнорд и е вкарал 1 гол в евротурнирите :mrgreen:
Дефанзивен халф, който има общо 5 шпагата откакто е при нас.. бе на ниво първите няколко месеца само!

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 12 апр 2012 15:57

malchev написа:Дано го вземете :)
Един от най-прехвалените футболисти в Левски.. сега почвайте да пишета как е класа, играл е във Фейнорд и е вкарал 1 гол в евротурнирите :mrgreen:
Дефанзивен халф, който има общо 5 шпагата откакто е при нас.. бе на ниво първите няколко месеца само!

Това е, защото прехвалените ви треньори, в Долината на Глинените гърнета, така и не можаха да решат като какъв да го слагат на терена.
Сержиньо Грийн изобщо не е лош футболист, може би един от малкото, които наистина бяха класни в Левски.
За съжаление - провалът му е провал на ръководството на отбора, а не негов.

Върни се в “ЦСКА”