ЧРД на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- liverpool96
- Контакти:
Re: ЧРД на Жуниор Мораес
Не искам да обидя феновете на ЦСКА, но Мораес не е за ЦСКА. Такъв футболист се реализира в някой от топ отборите в Европа, а ЦСКА според мен му е под нивото. Отново казвам - нищо лично и само трябва да се гордеете, че притежавате такъв играч и че все още намирате сили да го задържите.
liverpool96 написа:Не искам да обидя феновете на ЦСКА, но Мораес не е за ЦСКА. Такъв футболист се реализира в някой от топ отборите в Европа, а ЦСКА според мен му е под нивото. Отново казвам - нищо лично и само трябва да се гордеете, че притежавате такъв играч и че все още намирате сили да го задържите.
Поне ЧРД да беше написал ! Компетенцио !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
liverpool96 написа:Не искам да обидя феновете на ЦСКА, но Мораес не е за ЦСКА. Такъв футболист се реализира в някой от топ отборите в Европа, а ЦСКА според мен му е под нивото. Отново казвам - нищо лично и само трябва да се гордеете, че притежавате такъв играч и че все още намирате сили да го задържите.
Мораес ако не е за ЦСКА, то не е за никой друг отбор в България, отдавна казах, че такъв футболист не е имало до сега в България и аз се радвам , че имам възможността да го гледам с червената фланелка........ Скоро съм убеден , че ще го гледаме в голям отбор, но нека се опита първо с ЦСКА в Европа, а после му пожелавам да покорява големи отбори .
Да е жив и здрав!
Лошо, контузен е за 3 седмици... ужас!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Morgause написа:Лошо, контузен е за 3 седмици... ужас!
Нека го кажат на официалния сайт и тогава да говориме.... Те и Пинто го вкараха в болница ГОНГ преди сезона ама....
Няма нищо обидно в поста ти.Такъв чужд футболист наистина не е играл в България.Невероятен хъс и желание за игра.Борба по целия терен.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.