Какво си позволява Бойко Борисов?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Какво си позволява Бойко Борисов?

Мнениеот джони » 25 мар 2012 23:25

Sole написа:Най-добре е Левски и ЦСКА да се обединят,така държавата ще се грижи само за 1 отбор! Докато го има държавният паразит "левскицска", България футбол няма да има :!:

+1 цески или лесека да се казва :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 мар 2012 23:26

ASENOVSKI VOYN написа:
stg333 написа:имам много приятели цесекари слава на бога че нито един не е като крещяшите в темата и пичове колкото и да ми е болно общо в България едва ли има и 100 000 човека които да ходят на мач редовно какви фенове какви избори ужас :)

Пич и Костов си мислеше така :twisted:

Братле, Костов беше най-кадърният министър-председател, ако имаш спомени. Освен това той изгони от България заплахата за националната сигурност Чорни, уволни Бакърджиев и анатемоса Софиянски.
Последна промяна от Red Warrior на 25 мар 2012 23:27, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 25 мар 2012 23:27

ultralevski написа:Ебати бедното е да си чорбар. Няма такива болни мозъци като вас, България ще е по-хубаво място без вас.

Отивай при Гунди :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 мар 2012 23:27

stg333 написа:имам много приятели цесекари слава на бога че нито един не е като крещяшите в темата и пичове колкото и да ми е болно общо в България едва ли има и 100 000 човека които да ходят на мач редовно какви фенове какви избори ужас :)

Ужасно се радвам, че и моите приятели цесекари не са зомбита, като тези тук във форума. КАто им четеш олигофренските мнения, ми идва да се обадя на моите хора и да им кажа "Обичам ви, нищо, че сте от ЦСКА".
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 мар 2012 23:28

ASENOVSKI VOYN написа:
ultralevski написа:Ебати бедното е да си чорбар. Няма такива болни мозъци като вас, България ще е по-хубаво място без вас.

Такива като теб не заслужават да живеят...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 мар 2012 23:29

Бойко помога на ЦСКА, толкова колкото в сахара ще завали сняг... само на приказки.... той е такъв левскар, че и 5 стинки няма да даде на ЦСКА, опитва се да си върже гащите че ''УШ'' помагал на ЦСКА...
Последна промяна от Teo на 25 мар 2012 23:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 мар 2012 23:29

Hrabar написа:Давам си сметка, че за този човек съм агитирал в този форум, нагрубявал съм хора, изказващи мнения срещу Борисов! Извинявам се и се покайвам!

На мен ми се чини, че авторът на тази далавера е момчето с очилата и синята тениска Вдянков. Замислили са я с Орденоносеца по време на почивката на някой домакински мач на Левски. ;)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 25 мар 2012 23:30

turbogena написа:
ASENOVSKI VOYN написа:

Такива като теб не заслужават да живеят...

А такива като теб заслужават да живеят, за да може такива като мен да ги съсипват :mrgreen:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 23:33

Red Warrior написа:ВТБ, Булгартабак, Премиера, Левски

Аз бих добавил и "българси футбол". Както и да е, в нищо не ме убеждаваш с това. Не виждам нищо лошо в това, че ББ е намерил спонсор на българския футбол, в частност Левски. Ако беше намерил на ЦСКА или който и да е друг, не бих имал нищо против. В края на краищата, това което виждам е, че някакви свежи пари влизат в българския футбол, което е добре за всички.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 25 мар 2012 23:34

ASENOVSKI VOYN написа:

Я мълчи селска *****

Върни се в “ЦСКА”