Sole написа:Най-добре е Левски и ЦСКА да се обединят,така държавата ще се грижи само за 1 отбор! Докато го има държавният паразит "левскицска", България футбол няма да има
+1 цески или лесека да се казва

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sole написа:Най-добре е Левски и ЦСКА да се обединят,така държавата ще се грижи само за 1 отбор! Докато го има държавният паразит "левскицска", България футбол няма да има
ASENOVSKI VOYN написа:stg333 написа:имам много приятели цесекари слава на бога че нито един не е като крещяшите в темата и пичове колкото и да ми е болно общо в България едва ли има и 100 000 човека които да ходят на мач редовно какви фенове какви избори ужас
Пич и Костов си мислеше така
ultralevski написа:Ебати бедното е да си чорбар. Няма такива болни мозъци като вас, България ще е по-хубаво място без вас.
stg333 написа:имам много приятели цесекари слава на бога че нито един не е като крещяшите в темата и пичове колкото и да ми е болно общо в България едва ли има и 100 000 човека които да ходят на мач редовно какви фенове какви избори ужас
ASENOVSKI VOYN написа:ultralevski написа:Ебати бедното е да си чорбар. Няма такива болни мозъци като вас, България ще е по-хубаво място без вас.
Отивай при Гунди![]()
![]()
Hrabar написа:Давам си сметка, че за този човек съм агитирал в този форум, нагрубявал съм хора, изказващи мнения срещу Борисов! Извинявам се и се покайвам!
turbogena написа:ASENOVSKI VOYN написа:ultralevski написа:Ебати бедното е да си чорбар. Няма такива болни мозъци като вас, България ще е по-хубаво място без вас.
Отивай при Гунди![]()
![]()
Такива като теб не заслужават да живеят...
Red Warrior написа:ВТБ, Булгартабак, Премиера, Левски
ASENOVSKI VOYN написа:ultralevski написа:Ебати бедното е да си чорбар. Няма такива болни мозъци като вас, България ще е по-хубаво място без вас.
Отивай при Гунди![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта