Перлата Неи отново в ЦСКА - възможно е, свободен агент е
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Перлата Неи отново в ЦСКА - възможно е, свободен агент е
Неи игра прекрасно през 2008, но не се знае сега, какво представлява. След, като се махна от ЦСКА кариерата му тръгна надолу. Не знам, как е играл при арабите, но в Клуж беше резерва, а щом са го махнали и от Китай не знам. Да запълни дупката оставена от Боладо може, но с договор до края на сезона. Ако се представи на ниво да остава ако не довиждане. Имаме нужда от играчи и то класни и то веднага. Аз смятам, че Стойчо знае, какво да направи. Все пак Неи е добър футболист и може да помогне, особенно в момента!
- Hakercheto
- Контакти:
И да се върне няма да е същият. Същото важи и за Дембеле в Левски. Ако се върнат само ще се върнат назад в кариерите си и ще се изложат заради големите очаквания от феновете си.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
След като нещата вече са изцяло в наши ръце, следва да се замислим сериозно за подсилване на отбора, поне с 1-2 играчи - крило и център нападател. Всеки път изтръпвам като фаулират Мораес. И Карачанака, и Присо нямат смяна... Неи познава ЦСКА и има визитка в България - ще може да се включи веднага, ако не е контузен. При създалата се ситуация с Анисе и Боладо, ще е грехота ако не пробваме да не извадим някой друг коз. И не да пробват латиноси и африканци без европейски паспорт, които така или иначе не можем да картотекираме, а да се пробваме с играчи като Неи и Беноа Кое. Само ще дам пример с Мамаду Диара - във Фулъм го шкараха във форма и стана титуляр за 1 месец.