buhata_prime написа:Опитах се да бъда полезен, с надеждата поне някой разумен да се вслуша и ако успее да чуе, чудесно. Очаквах подобни нападки и не съм изненадан. Нямам идея откъде познаваш мен и същността ми, още по-малко да знаеш нали е гнусна или не. Имам гнусна цел? И какво печеля? Това се опитах да ви кажа. До такава степен са ви промили мозъците, че виждате конспирация даже когато касиерката в Кауфланд неволно ви върне 14 стотинки по-малко. Казвам нещо последно от юридическа гледна точка и повече няма да ви занимавам с калните си цели, ако искате помислете върху него, ако ли не, то си е за вас - сайтът на УЕФА няма абсолютно никаква юридическа стойност и информацията, която се съдържа на последния няма абсолютно никаква правна сила, още по-малко да обвързва когото и да било със съдържанието й Ще ти дам пример. Служител на фирмата, която поддържа интернет страницата на Народното събрание, дали погрешка, дали умишлено, качва на сайта на НС законопроект, който още не е гласуван в пленарна зала, да не говорим за обнародването му в Държавен вестник. Та, разпоредбите на този закон имат ли задължителен характер спрямо гражданите на Република България и всички останали, които се намират на територията й? Отговор не искам
Каква е логиката ГГ да играе срещу самия себе си? Защо му е да лъже феновете? Инвестирайки милиони в ЦСКА, той все пак търси някаква възвръщаемост.
Според мен някой, на когото Ганчев има пълно доверие го излъга/подведе, че участието на ЦСКА в евротурнирите е сигурно.