Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 20:24

buhata_prime написа:Опитах се да бъда полезен, с надеждата поне някой разумен да се вслуша и ако успее да чуе, чудесно. Очаквах подобни нападки и не съм изненадан. Нямам идея откъде познаваш мен и същността ми, още по-малко да знаеш нали е гнусна или не. Имам гнусна цел? И какво печеля? Това се опитах да ви кажа. До такава степен са ви промили мозъците, че виждате конспирация даже когато касиерката в Кауфланд неволно ви върне 14 стотинки по-малко. Казвам нещо последно от юридическа гледна точка и повече няма да ви занимавам с калните си цели, ако искате помислете върху него, ако ли не, то си е за вас - сайтът на УЕФА няма абсолютно никаква юридическа стойност и информацията, която се съдържа на последния няма абсолютно никаква правна сила, още по-малко да обвързва когото и да било със съдържанието й Ще ти дам пример. Служител на фирмата, която поддържа интернет страницата на Народното събрание, дали погрешка, дали умишлено, качва на сайта на НС законопроект, който още не е гласуван в пленарна зала, да не говорим за обнародването му в Държавен вестник. Та, разпоредбите на този закон имат ли задължителен характер спрямо гражданите на Република България и всички останали, които се намират на територията й? Отговор не искам ;)

Каква е логиката ГГ да играе срещу самия себе си? Защо му е да лъже феновете? Инвестирайки милиони в ЦСКА, той все пак търси някаква възвръщаемост.

Според мен някой, на когото Ганчев има пълно доверие го излъга/подведе, че участието на ЦСКА в евротурнирите е сигурно.
Последна промяна от Mitata на 19 юни 2017 20:26, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 юни 2017 20:26

buhata_prime написа:
Skywalker написа:Един прост въпрос ! Гришата ли хакна сайта на уефа за да премахне Дунав и да върне ЦСКА в листа на жребия ? Ако не е така, значи си написал поредните си пълни глупости ! Много гнусна цел имаш, която отговаря на същността ти !

Опитах се да бъда полезен, с надеждата поне някой разумен да се вслуша и ако успее да чуе, чудесно. Очаквах подобни нападки и не съм изненадан. Нямам идея откъде познаваш мен и същността ми, още по-малко да знаеш нали е гнусна или не. Имам гнусна цел? И какво печеля? Това се опитах да ви кажа. До такава степен са ви промили мозъците, че виждате конспирация даже когато касиерката в Кауфланд неволно ви върне 14 стотинки по-малко. Казвам нещо последно от юридическа гледна точка и повече няма да ви занимавам с калните си цели, ако искате помислете върху него, ако ли не, то си е за вас - сайтът на УЕФА няма абсолютно никаква юридическа стойност и информацията, която се съдържа на последния няма абсолютно никаква правна сила, още по-малко да обвързва когото и да било със съдържанието й Ще ти дам пример. Служител на фирмата, която поддържа интернет страницата на Народното събрание, дали погрешка, дали умишлено, качва на сайта на НС законопроект, който още не е гласуван в пленарна зала, да не говорим за обнародването му в Държавен вестник. Та, разпоредбите на този закон имат ли задължителен характер спрямо гражданите на Република България и всички останали, които се намират на територията й? Отговор не искам ;)

Тези неща ги остави, това си беше абсолютна манипулация.А, защо.....ще раберем следващия епизод. :)

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 19 юни 2017 20:28

Всеки ден се инвестират милиони в перални за пари...възвръщаемостта не е точно сред приоритетите.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 юни 2017 20:32

buhata_prime написа:
Skywalker написа:Един прост въпрос ! Гришата ли хакна сайта на уефа за да премахне Дунав и да върне ЦСКА в листа на жребия ? Ако не е така, значи си написал поредните си пълни глупости ! Много гнусна цел имаш, която отговаря на същността ти !

Опитах се да бъда полезен, с надеждата поне някой разумен да се вслуша и ако успее да чуе, чудесно. Очаквах подобни нападки и не съм изненадан. Нямам идея откъде познаваш мен и същността ми, още по-малко откъде знаеш дали е гнусна или не. Имам гнусна цел? И какво печеля? Това се опитах да ви кажа. До такава степен са ви промили мозъците, че виждате конспирация даже когато касиерката в Кауфланд неволно ви върне 14 стотинки по-малко. Казвам нещо последно от юридическа гледна точка и повече няма да ви занимавам с калните си цели, ако искате помислете върху него, ако ли не, то си е за вас - сайтът на УЕФА няма абсолютно никаква юридическа стойност и информацията, която се съдържа на последния няма абсолютно никаква правна сила, още по-малко да обвързва когото и да било със съдържанието й Ще ти дам пример. Служител на фирмата, която поддържа интернет страницата на Народното събрание, дали погрешка, дали умишлено, качва на сайта на НС законопроект, който още не е гласуван в пленарна зала, да не говорим за обнародването му в Държавен вестник. Та, разпоредбите на този закон имат ли задължителен характер спрямо гражданите на Република България и всички останали, които се намират на територията й? Отговор не искам ;)

Виж сега колега.
Аз пък искам да ти обясня нещо друго. Това е футболен форум. Тук влизат адвокати, чистачки, автомонтьори, севритьори и дори техните низходящи роднини. Всички те влизат, защото по една или друга причина харесват един или друг отбор. (български или чужд). Сега.....ако аз ти кажа, че си изграждаш защитата по някое дело - калпаво, ще ти стане не особено приятно, защото ти си вложил време, енергия, пари за материали, за обучение и се явявам аз и ти обяснявам някакви неща.
Ти също ще реагираш емоционално нали ? Ако не да реагираш, то със сигурност няма да ти е приятно.
Та, всичко това го пиша, защото във форума има момчета и момичета, които живеят с радостите и неволите на любимия си отбор и когато някой друг (не техен съмишленик) живее, за да бъзика и подиграва, та тези момчета и момичета реагират по начин, който не е особено приятен за тези, които са се опитали да се измайтапят, включително и към останалите, които се опитват да им обяснят нещата - така както ги виждат.
Надявам се хвана паралела, а ако не си....сори

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 19 юни 2017 20:34

Mitata написа:Собствениците и феновете на ЦСКА имат общ интерес тимът да играе в Европа. Няма никаква логика ГГ да играе срещу самия себе си заради едничкото удоволствие да се "изгаври с феновете"..

ГГ не се ли изгаври с ЦСКА, когато уж го взе и метна акците на Стоичков, защото нямаше кога БФС да създаде ново първенство и остави ЦСКА на Лупи. ГГ можеше с парите от тази година да плати половината дългове на ЦСКА и тази година клубът щеше да е в "Б" група по спортни заслуги. Селски тарикати, които си мислят, че в Европа е като в България и мутренските тарикатлъци минават.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 19 юни 2017 20:38

k_oleto написа:Надявам се хвана паралела, а ако не си....сори

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 20:38

pomiqr272 написа:
Mitata написа:Собствениците и феновете на ЦСКА имат общ интерес тимът да играе в Европа. Няма никаква логика ГГ да играе срещу самия себе си заради едничкото удоволствие да се "изгаври с феновете"..

ГГ не се ли изгаври с ЦСКА, когато уж го взе и метна акците на Стоичков, защото нямаше кога БФС да създаде ново първенство и остави ЦСКА на Лупи. ГГ можеше с парите от тази година да плати половината дългове на ЦСКА и тази година клубът щеше да е в "Б" група по спортни заслуги. Селски тарикати, които си мислят, че в Европа е като в България и мутренските тарикатлъци минават.

Амиии не,, не се изгаври
други въпроси имаш ли?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2017 20:43

Ozzimozzi написа:
PFC Litex написа:Колко пъти да се сподели, че сайта на УЕФА не е достоверен източник?

Хайде стига глупости! Те в УЕФА така си менкат информацията през няколко часа! Имало е реакция от засегнат/и отбор/и (нормално) и от УЕФА са взели мерки, като още не са ясни последствията. Да вкарваш и изкарваш отбори от жребия не се прави току така. Едва ли знаем всички факти, но предполагам, че УЕФА ще изяснят нещата.

Ами подайте жалба, цитираки сайта на УЕФА, да видим какво ще стане. :twisted: :twisted:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2017 20:45

Mitata написа:Каква е логиката ГГ да играе срещу самия себе си? Защо му е да лъже феновете? Инвестирайки милиони в ЦСКА, той все пак търси някаква възвръщаемост.

ГГ не играе срещу себе си. Основната цел на ГГ е консолидиране на армейската общност, за да се пробута измамата и с времето да бъде забравена. И за да има новия клуб нещо, което Лудогорец никога няма да има -- публика. Това е сериозно конкурентно предимство. Видя, че в Ловеч няма условията и капацитета да си реализира плановете и се премести в София, поемайки юздите на най-успешния клуб. Но феновете трябва да вярват, че това е същия този клуб, това е жизнено важно за плана му. В този ред на мисли, ГГ страда много повече не заради пропуснатите приходи от минимум €215k, а от възможността да напълните стадиона и обединението да е още по-голямо, да повлече и колебаещите се. Представи си само каква PR кампания би било -- пълен стадион, guess who's back, статистики, които почнаха вече да се вадят (Вашаш) и т.н.
Аз не се съмнявам, че ГГ иска да изкарва пари чрез клуба. По какъв начин, е друг въпрос. Но за тази цел му трябват фенове, които да са зад него и да вярват в "болния чорбар". А с риск да ви обидя, мислещите армейци не са зад него. Не са и при ЦСКА 1948, защото и там има много съмнителни неща, и и те не са ЦСКА също както и вие не сте.
Според мен някой, на когото Ганчев има пълно доверие го излъга, че участието на ЦСКА в евротурнирите е сигурно.

Опитаха се чрез процедурни хватки да минат метър. Ако мине. Текстът на лиценза за мен е двусмислен, а действията на БФС са непоследователни (не само по отношения на вас). Вашите адвокати може да са се подвели по този начин. Или пък всичко може да е театър.

Изпускате общата картинка, просто ви манипулират. Защо ЦСКА-София II, един от най-добрите отбори във втората ни дивизия и заемащ едно от челните места, се сгромоляса и изпадна? Не е заради некадърността на Тоди. Сега ще се обедините около общите врагове -- БФС, УЕФА, влиянието на Домуса, "доноса" на Дунав и т.н. Ще ви дадат нови надежди с тези съдебни процедури, евентуални приходи от спечелени дела, "справедливост за ЦСКА" и т.н. Емблемата, базите и куп други неща. Мислете с главите си.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 20:47

pomiqr272 написа:

Не пропускай, че "селскиат тарикат" инвестира милиони в базата и в ДЮШ, нещо което не бе правено от не знам кога. Ако не е той, авиаторите-собственици ли ще инвестират? Или невидимите спонсори? Може би софийска община?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”