Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Skywalker
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Skywalker » 19 юни 2017 20:03

buhata_prime написа:
demon777 написа:
buhata_prime написа:
demon777 написа:Уефата ще се види в чудо сега.
Най-вероятно ще гризнат дръвцето и ще кихнат някой милион в евро.
Нашите адвокати няма да оставят така да се подиграват с най титулуваният отбор на България.

А аз като адвокат ти казвам, че тия юридически нонсенси, дето ги бълват от официалния ви сайт, уж от името на незнамсикой, са писани от всеки друг, но не и от уважаващ себе си и дипломата си адвокат ;)

А като адвокат какво би казал относно това че ти пращат официално писмо че покриваш всички изисквания а след това ти отнемат правата за участие в жребия?
Ако са излъгали не подлежът ли на съдебен иск?

Не искам да изглежда сякаш се заяждам и ще се опитам да бъда максимално ясен. Първо, кой официално е уведомил ЦСКА-София, че покрива всички изисквания и каква е правната сила на едно писмо. Второ, ти такова писмо виждал ли си, или като повечето лаици, вярваш на хора като Тео, Дърпатов и други пишман юристи, които нямат никаква представа що е то правна норма? Трето, цялата "сага" е юридически много проста, но сега ме мързи да я обяснявам хронологично. И накрая, без да се заяждам, опитай и ти, и другите разумни фенове на ЦСКА-София, да проумеете, че ръководството на ЦСКА-София се гаври с вас, а не БФС, УЕФА, Европейския съюз или Уницеф! Вие сте част от един дългосрочен план, на едни хора, да покрият една безпрецедентна в историята на българския футбол измама. Ръководството ви е наясно, че няма да играе в Европа още от миналото лято. Случайно ли според теб, всички медии си траеха за това цяла година? Писмото от УЕФА от 29.05.2017 г. напълно изкуствено го превърнаха в един огромен балон пълен с въздух, с ясната цел да ви вдъхват някакви напразни надежди, за които после да се оправдават с всеки друг, но не и със самите тях. Това е просто един нескопосан опит за консолидиране на червената общност, както го правят политиците с електора си преди избори - създай общ враг, за да забравим различията си! Целите, с които това се прави са ясни на повечето интелигентни хора, които не са обременени от лични пристрастия към ЦСКА. Това е, вие величаете един човек, който просто иска да ви използва и колкото по-рано го разберете, толкова по-малко ще е разочарованието, когато на този човек му писне да се опитва да лови маймуни с трици. Надявам се, че си ме разбрал правилно!

Един прост въпрос ! Гришата ли хакна сайта на уефа за да премахне Дунав и да върне ЦСКА в листа на жребия ? Ако не е така, значи си написал поредните си пълни глупости ! Много гнусна цел имаш, която отговаря на същността ти !

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 20:08

И веднъж за винаги си го набийте в главите.
Ганчев не се е заел с ЦСКА за да губи пари.
Отборът ни може да изкарва пари както го прави и Лудогорец в Шампионска лига.
За целта трябва стабилен червен отбор който изграждаме всеки божи ден.

Отборите на Лудогорец и ЦСКА са финансово обезпечени.... да му мислят другите
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2017 20:12

icko65 написа:Бе то и миналата година имаше издаден лиценз на един отбор.В последствие/нищо че вече е издаден/се появи поправка и почнаха да тръбят че лиценза е издаден на ЦСКА-София.Тъй че...очаквам при отнемане на лиценз да се появи нов .

Поправката на лиценза е неправомерна според наредбата за лицензиране. Но това е друг въпрос.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 19 юни 2017 20:14

Тук влизат разни хлъзгави неугледници с цел да настройват феновете на ЦСКА срещу управата на клуба, само че не сме прости, за да си направим изводите следейки резултатите и работата на клуба. Виждаме, че се работи добре и подкрепяме управлението. Заедно ще минем през огън и вода и никакви подли писания няма да ни обърнат. Ясно ли е !? САМО ЦСКА !

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 19 юни 2017 20:14

Зависимостите са ясни .
Феновете на ЦСКА са доволни от Ганчев , троловете не са .
Очевадно е дали е добър за ЦСКА ГГ . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 19 юни 2017 20:17

Несъмнено, Дърпатков е дори най-доволен. Ама нещо се е умълчал горкия :)

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 20:18

kolokolo написа:Зависимостите са ясни .
Феновете на ЦСКА са доволни от Ганчев , троловете не са .
Очевадно е дали е добър за ЦСКА ГГ . 8-)

Съвсем точно
Ето нашата селекция за сега е от един футболист.
Не че никой неще при нас просто избираме това от което имаме нужда.
За разлика от 1вите два отбора в класирането някой вече подписаха с почти цял нов отбор... защо .. не знам
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 20:19

Skywalker написа:Тук влизат разни хлъзгави неугледници с цел да настройват феновете на ЦСКА срещу управата на клуба, само че не сме прости, за да си направим изводите следейки резултатите и работата на клуба. Виждаме, че се работи добре и подкрепяме управлението. Заедно ще минем през огън и вода и никакви подли писания няма да ни обърнат. Ясно ли е !? САМО ЦСКА !

Целта им е разединение. Единни зад ГГ, това е истината. Всичко останало означава моментален погром на ЦСКА, без стабилни собственици, без спонсори, пълна аматьорщина..
Последна промяна от Mitata на 19 юни 2017 20:19, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 19 юни 2017 20:20

Skywalker написа:Един прост въпрос ! Гришата ли хакна сайта на уефа за да премахне Дунав и да върне ЦСКА в листа на жребия ? Ако не е така, значи си написал поредните си пълни глупости ! Много гнусна цел имаш, която отговаря на същността ти !

Опитах се да бъда полезен, с надеждата поне някой разумен да се вслуша и ако успее да чуе, чудесно. Очаквах подобни нападки и не съм изненадан. Нямам идея откъде познаваш мен и същността ми, още по-малко откъде знаеш дали е гнусна или не. Имам гнусна цел? И какво печеля? Това се опитах да ви кажа. До такава степен са ви промили мозъците, че виждате конспирация даже когато касиерката в Кауфланд неволно ви върне 14 стотинки по-малко. Казвам нещо последно от юридическа гледна точка и повече няма да ви занимавам с калните си цели, ако искате помислете върху него, ако ли не, то си е за вас - сайтът на УЕФА няма абсолютно никаква юридическа стойност и информацията, която се съдържа на последния няма абсолютно никаква правна сила, още по-малко да обвързва когото и да било със съдържанието й. Ще ти дам пример. Служител на фирмата, която поддържа интернет страницата на Народното събрание, дали погрешка, дали умишлено, качва на сайта на НС законопроект, който още не е гласуван в пленарна зала, да не говорим за обнародването му в Държавен вестник. Та, разпоредбите на този закон имат ли задължителен характер спрямо гражданите на Република България и всички останали, които се намират на територията й? Отговор не искам ;)
Последна промяна от buhata_prime на 19 юни 2017 20:24, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 юни 2017 20:23

"УЕФА няма процедура по която от днес за утре да ни отнеме лиценза. Ако БФС ни е отнел лиценза ще е световен прецедент. За съжаление такова решение на БФС не подлежи на обжалване пред КАС, поради липса на юрисдикция на КАС и всичко за нас приключва. Това ми идва леко организирано, ако съм прав. Аз лично не се сещам за подобен случай...", пише Василев.

Този развой на събитията /ако е вярно/ води следите към БФС . Работата отива на смяна на дограма. ;)

Върни се в “ЦСКА”