Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Red_Girl » 27 юни 2013 19:33

ЦСКА _завинаги написа:
Red_Girl написа:
ralka_levskarka написа:Прогледнало на 25? Минаващо на червено и пиещо повече от мъж? Дръжте си я! :lol:

Но добра, а не злобна лицемерка като теб. ;)

Не я обиждай, че ще ти се нахвърли, с измислени доводи!
:P

Смислени така и не съм видяла.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Що за фенове сме?

Мнениеот No Pyro No Fun » 27 юни 2013 19:33

Спрете да ни говорите каква публика сме защото само ние не се примиряваме с положението... ако искахме да сме шампиони почти всяка година или да атакуваме групите и уефа щяхме да оставим Божков или Митал... но ние не търпим някой да се гаври с това което обичаме и няма да чакаме 10 години като уж "великите жълти"... няма да вземем кафе, зала, автобус като рогата... това което ние сме правили като публика никой друг не го е правил.
Изображение

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 19:34

Няма да видиш, но да критикува другите е най-добра!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: До всички цесекари!

Мнениеот botev1921 » 27 юни 2013 19:34

Много са ограничени всички синички фенове. Крахът на този ЦСКА за тях трябва да е повод за страх и мъка, не за радост, защото този отбор ако беше продължил така нямаше как да спечели титла или купа ако беше единствения отбор, участващ в първенството. Сега може да изкарат 2-3 години по окръжните групи и долните дивизии, но това е предпоставка за династични успехи след това при правилно ръководене на нещата!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 27 юни 2013 19:35

Red_Girl написа:
ralka_levskarka написа:Прогледнало на 25? Минаващо на червено и пиещо повече от мъж? Дръжте си я! :lol:

Поне не си развява снимките наляво и надясно и не се радва, как малолетните маструбират на тях ;)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

plamak
Контакти:

Re: До всички цесекари!

Мнениеот plamak » 27 юни 2013 19:36

Човече колкото и да се самонадъхваш, аз ще те посъветвам да се молиш сега ако е възможно да оцелеете, иначе с кочинпарк е свършено. Първо нямате стадион, второ нямате школа, или по-точно казано нямате база зо розвитие на школата. Тя се крепи единствено на свръхусилията на Джевизов. Кажи ми как ще се възродите. Как ще се върнете. Марката ЦСКА е кауза пердута не само в България, но вече и в Европа. Нямате шанс, а иначе това отдавна трябваше да се случи. Незаконни неща и незаконно съществуване, рано или късно се наказва. Както искате така ме разбирайте, аз не се заяждам, а посочвам реалноста такава каквато е. Сигурен съм, че мнозина от Вас я осъзнават. Крайно време е измислицата от Вас и подета от някой Левскари, че Левски не може да съществува без ЦСКА да бъде опровергана. Левски може без ЦСКА и особено без незаконен ЦСКА. Кой каквото посее това ще пожъне. Запомнете го това!!!!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 19:37

Lubaka1892 написа:
Red_Girl написа:

Поне не си развява снимките наляво и надясно и не се радва, как малолетните маструбират на тях ;)

Ти маструбира ли вече?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

dodo7271
Контакти:

Re: Що за фенове сме?

Мнениеот dodo7271 » 27 юни 2013 19:37

No Pyro No Fun написа:Спрете да ни говорите каква публика сме защото само ние не се примиряваме с положението... ако искахме да сме шампиони почти всяка година или да атакуваме групите и уефа щяхме да оставим Божков или Митал... но ние не търпим някой да се гаври с това което обичаме и няма да чакаме 10 години като уж "великите жълти"... няма да вземем кафе, зала, автобус като рогата... това което ние сме правили като публика никой друг не го е правил.

Ей, сопол, тази тема съм я направил за нормални фенове. Рога ще викаш на майка си, свиня слабоумна....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 27 юни 2013 19:40

Мисля, че е редно темата да бъде преименувана от "Магията ЦСКА!(Спам тема)" в "Да оцеляваш на магия ЦСКА! (Спам тема)"
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 19:42

Lubaka1892 написа:
Red_Girl написа:

Дайте, да спрем, че можем да отнесем наказание!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “ЦСКА”