Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот danko_sot » 27 юли 2012 17:42

Pichichi написа:Ето кои остават засега :
Вратари:
Черни, младежа - тук си мисля че Макенджиев трябва да остане докато не намерим друг вратар!!!
Защитници:
Апата,Бандата,Саша,Грънчов,Крачунов,Родригез,Бенжалюн,К.Стоянов - приличен брой играчи !!!
Халфове:
Тенгариня,Пачурар,Анисе,Карачанаков,Сержиньо - Спред мен трябва да вземем поне 3-манови
и то спешно. Задължително българчета -> Ал. Цветков,Г.Миланов,М.Цветанов,Ст.Попов,М.Василев,Р.Кирилов
Доста от Литекс съм дал ама дори и 2-ма от тях да вземем ще е добре !!! ако можем да вземем повече от 2-ма от
изброените играчи Анисе може да напуска !!! Парагваецът Риверос също е опция въпросът е колко чужденци извън ЕС ще имаме;
Нападатели :
Станко Йовчев,Платини,Нюаджи - твърдо поне 2-ма нападатели !!!
Момчил Цветанов можем да го броиме и тук не само при халфовете !!!
Тасио от Локо Пд нямам поглед в/у него !!!

Аве човек стига се излагай, никой няма да вземат. Сега ще изгонят някви там, ще взимат някви уж добри и отборът шъ направи два-три сносни мача и шъ кажат- Браво, браво. После шъ дойде зимата боклуците шъ разпродадат най-добрите и така до края на света
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Ненужни играчи в ЦСКА

Мнениеот Udoji90 » 27 юли 2012 17:43

Малко е пресилено К. Янев, Янчев, Дюлгеров, П. Стоянов накуп да бъдат разкарвани - преди ревяхме, че имаме прекалено много опорни халфове, а сега оставаме почти без такива. По въпроса мисля, че Стоянов и Дюлгеров не са лоши за резерви - пролетта дори като титуляри направиха някои добри мачове. Саша и Тенгариня ще са титуляри в тази зона - личеше си вчера, че бразилецът се мъчи като десен бек. За Янчев е добре, че влиза в треньорския щаб.
Подкрепям идеята да махнем Нилсон, Спрокел и Шеридън, но дано поне вземем нов ляв бек - примерно Венков.
За Мболи съм със смесени чувства - всеки път ни разиграва, така че е рисковано да се взима, но пък Черни вчера имше вина за гола, Макенджиев в контролите имаше издънки, а Господинов няма никакъв опит.
Един измжду Янев и Присо май е по-добре да остане - ако ще ги махат и двамата, нека върнат Костов и Якимов. Костов наистина получи доста шансове и не ги оправда особено, но за Якимов всички много бързо отсъдиха, че не става, макар че рядко е влизал за повече от 5-10 мин. на мач. Аз поне мисля, че е почти толкова талантлив, колкото Карачанаков примерно.(А може и Мендеш все пак да се вземе, макар да не го одобриха първоначално.)
И все пак решенията не се взимат изцяло от Стойчо, иначе Станко нямаше да бъде оставен в отбора. Той обаче далеч не ни е най-сериозният проблем - седейки на пейката, пречи по-малко, отколкото някои други, които се излагат на терена.
Последна промяна от Udoji90 на 27 юли 2012 19:15, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 юли 2012 17:44

Pichichi написа:Ето кои остават засега :
Вратари:
Черни, младежа - тук си мисля че Макенджиев трябва да остане докато не намерим друг вратар!!!
Защитници:
Апата,Бандата,Саша,Грънчов,Крачунов,Родригез,Бенжалюн,К.Стоянов - приличен брой играчи !!!
Халфове:
Тенгариня,Пачурар,Анисе,Карачанаков,Сержиньо - Спред мен трябва да вземем поне 3-манови
и то спешно. Задължително българчета -> Ал. Цветков,Г.Миланов,М.Цветанов,Ст.Попов,М.Василев,Р.Кирилов
Доста от Литекс съм дал ама дори и 2-ма от тях да вземем ще е добре !!! ако можем да вземем повече от 2-ма от
изброените играчи Анисе може да напуска !!! Парагваецът Риверос също е опция въпросът е колко чужденци извън ЕС ще имаме;
Нападатели :
Станко Йовчев,Платини,Нюаджи - твърдо поне 2-ма нападатели !!!
Момчил Цветанов можем да го броиме и тук не само при халфовете !!!
Тасио от Локо Пд нямам поглед в/у него !!!

Тия в черното може да си стягат багажа. Наглеци..с кой акъл след такова срамно отпадане идват пред сектор "Г"? А тия от Литекс ги забрави, нито един няма да вземеме понеже трябва да се плаща трансферна сума. Радослав Кирилов вече е под наем в някакъв италиански отбор.

П.С. Сандриньо от Литекс е свободен агент, но незнам във каква форма е.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2012 17:45

Pichichi написа:Значи още през май месец казах че Ицо Янев ако идва трябва да е само за по 15-на минути в игра в края на някой закучен мач !!!
Той е 50 кила бе хора, на 33/34 г. не може да тича няма физика и скорост !!!
Т.Янчев го повтарям от 2 г. че само пречи, приноса му за отбора е 0 !!!!
Присо, този нямам думи но сигурно е почнал да игаре проф. футбол на 23/24 г. а в момента се води на 23 !!!
Та той не може да спира топката !!!
Сивард Спрокел, Нилсон Антонио и Райс М'Боли - нямаме нужда от тези , М'Боли колко пъти ще си разиграва иди ми дойди ми !!!
Николай Дюлгеров, Коста Янев и Петър Стоянов - Коста и Пешо са уажсни , Дюлгеров можеше да закърпи някоя дупка като резерва !!!
Килиън Шеридън - след играта му първия мач е за гонене но лично Ст. Младенво настояваше той да е в отбора
и дори Шеридън даде интервю в което обясни как треньора му казал че много ще разчита на него !!!

Тези играчи които ги гонят наистина не заслужават да играят в ЦСКА, само ми е странно да не си мислят че новите
от Локо Пд са нещо повече от тези - и те са същите -> пълен пълнеж !!!
Другото странно - > ходиха тренираха цяло лято и сега нов отбор 2 седмици преди началото на първенството
и дори не сме с никак лесна програма в началото !!!

колега тебе пука ли ти за първенството, защото мене ми е през оная работа след тоя резил вчера?какво значение има какво ще направим в първенството
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юли 2012 17:46

Бах му майката ве пичове, тея от Титан май въобще не мислят да се махат. Даже бурята взе да преминава вече! :(
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 юли 2012 17:47

Тия в черното може да си стягат багажа. Наглеци..с кой акъл след такова срамно отпадане идват пред сектор "Г"? А тия от Литекс ги забрави, нито един няма да вземеме понеже трябва да се плаща трансферна сума. Радослав Кирилов вече е под наем в някакъв италиански отбор.

Не си прав сега Ст. Младенов ще вземе поне още 3/4-ма туристи от Бразилия и Португалия и други плажове !!!
Като сложиш всички комисионни и пари на ръка за играчи и си мисля че можем за същите пари да вземем
всеки един от изброените играчи на Литекс дори и Г.Миланов (естествено с доста голям процент за ГГ в бъдеще) !!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 юли 2012 17:49

Пълна пародия, 10 дни преди началото на първенството да започваш да търсиш играчи !!!
Поне Ст. Костов можеше все още да е в отбора !!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юли 2012 17:51

Има няква конспирация дейба, чувствам се като Брус Уилис във филма 12 маймуни като ги слушам тея от гонга. От друга страна обвиняват ГА че бил някъв луд и не знам си кво, ама ей го човека поне си е написал http://www.***.eu/exclusive4935.html

Дали е възможно Титан да имат влияние по някаква линия върху някой от медиите ни? Как мислите? ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юли 2012 17:54

Проблемът е че болшинството от феновете ни са меки марии. Вчера започнаха да скандират Вън боклуците едва след изравнителния гол. Аз очаквах че още от началото на мача ще викат. Много от феновете сега се изказват против титан, но ако утре дойдат двама-трима добри играчи, те ще се задоволят и ще оставят нещата да си вървят по течението. А човек не трябва ад се отказва никога! Каквото ще да става, на 100 % ги знаем вече какво представляват боклуците и не трябва да се огъваме, а да сме против тях докрай и да ги изгоним!

biser4o
Контакти:

Re: Крути мерки в ЦСКА - изхвърлиха 8 от отбора, сред тях и две

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 17:56

Те да сглобят отбор пък да ти еВа титлата и първенството....4 години чакаме, можем да изчакаме още една ;)

Върни се в “ЦСКА”