baraba написа:шивача написа:къде мога да видя пълен запис на мача с вакер?
Заповядай : https://www.youtube.com/watch?v=m_xi_499euQ
Мерси!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
baraba написа:шивача написа:къде мога да видя пълен запис на мача с вакер?
Заповядай : https://www.youtube.com/watch?v=m_xi_499euQ
k_oleto написа:шивача написа:Red_Neck написа:Кубембато ще вземе... златната обувка на турнира![]()
Ай да ми дойде сега Шева да се ебава с него
Той си е за ебавки, няма такъв параолимпиец. Тоя като грег акселрод..
И аз незнам този кой го е гледал и най-вече защо го е препоръчал. Само като го видя, че играй с номер 8 и ми се иска да му обясня кой е носил тази фланелка и защо трябва да сложи преди или след тази 8-ца друга цифра.
Иначе сериозното ми притеснение беше, че махнахме Руи Педро, пък и се чува за продажба на Арсенио, та си виках, че го закъсахме пт към разиграващи полузащитници. Дето вика чичо Митко - махаме ония в средата. На бразилчето ще му трябва време още да се осъзнане.
Пък Белчев каза, че чака Арсенио във вторник, което значи, че може и да не го продадем.
k_oleto написа:шивача написа:Red_Neck написа:Кубембато ще вземе... златната обувка на турнира![]()
Ай да ми дойде сега Шева да се ебава с него
Той си е за ебавки, няма такъв параолимпиец. Тоя като грег акселрод..
И аз незнам този кой го е гледал и най-вече защо го е препоръчал. Само като го видя, че играй с номер 8 и ми се иска да му обясня кой е носил тази фланелка и защо трябва да сложи преди или след тази 8-ца друга цифра.
Иначе сериозното ми притеснение беше, че махнахме Руи Педро, пък и се чува за продажба на Арсенио, та си виках, че го закъсахме пт към разиграващи полузащитници. Дето вика чичо Митко - махаме ония в средата. На бразилчето ще му трябва време още да се осъзнане.
Пък Белчев каза, че чака Арсенио във вторник, което значи, че може и да не го продадем.
Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров сподели впечатленията си от приятелски турнир за купа "Щубай" в Австрия, който червените спечелиха. Той заяви, че се чувства в добра физическа форма, но продължава да гони оптималното си състояние. Бодуров е доволен от двете победи над Вакер и Габала и коментира, че успехите ще помогнат на футболистите в състава да трупат самочувствие и да израстват все повече. Един от най-опитните футболисти в ЦСКА изрази мнението си за новото попълнение в тима Енрике. Николай Бодуров е категоричен, че всички играчи трябва по най-бързия начин да влязат в оптимална форма за предстоящите сблъсъци в Лига Европа.
гражданин от село написа:Утре да не си режат вените освен комплексираните, злобни и завистливи навлеци тук и отказалите да подпишат с нас заради неучастието ни в ЕКТ.
Altarf написа:гражданин от село написа:Утре да не си режат вените освен комплексираните, злобни и завистливи навлеци тук и отказалите да подпишат с нас заради неучастието ни в ЕКТ.
Очаквам бързо да подпишат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта