Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот гражданин от село » 18 юни 2017 21:49

Малинов според мен идеално може да замести Бумал като деф. халф, а и е по-добър при офанзивни действия.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 юни 2017 21:53

гражданин от село написа:Малинов според мен идеално може да замести Бумал като деф. халф, а и е по-добър при офанзивни действия.

Малко трябва да си изчисти главата, че понякога прави безсмислени груби нарушения.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 юни 2017 21:55

Ся, който е изтървал първата купа - ще разпитва.

Само репортаж гледах - в първия мач ни подариха два гола - имахме ли други положения ?
Втория мач ........освен още един гол на Станко Машина - Кубемба - друго трябва ли да отбележим ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юни 2017 22:02

Red_Neck написа:Кубембато ще вземе... златната обувка на турнира :) :mrgreen:

Ай да ми дойде сега Шева да се ебава с него :)

Той си е за ебавки, няма такъв параолимпиец. Тоя като грег акселрод..
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юни 2017 22:05

къде мога да видя пълен запис на мача с вакер?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 22:09

k_oleto написа:Ся, който е изтървал първата купа - ще разпитва.

Само репортаж гледах - в първия мач ни подариха два гола - имахме ли други положения ?
Втория мач ........освен още един гол на Станко Машина - Кубемба - друго трябва ли да отбележим ?

И в двата мача имаше пак много положения , в първия страхотен гол на Малинов от около 30-на метра в горния десен ъгъл , а във втория освен ВТОРИ гол на Кубемба ... :mrgreen: също много пропуски , добра игра на Деспода , на Малинов , на Недялков , на Меркадо с изключение на двата му пропуска .... абе като за контрола доста добре :mrgreen: Обаче бачи Стамен след края речИ , че особено от първия не му е харесала играта и има още много да се работи , иначе бил доволен от старанието и влагането на играчите !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 юни 2017 22:11

Ozzimozzi написа:
гражданин от село написа:Малинов според мен идеално може да замести Бумал като деф. халф, а и е по-добър при офанзивни действия.

Малко трябва да си изчисти главата, че понякога прави безсмислени груби нарушения.

Трябва да натрупа практика и опит.Спомняш ли си го Тошко в началото, че и до края на кариерата си не можа да изчисти безмислени и на моменти груби нарушения.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 22:12

шивача написа:къде мога да видя пълен запис на мача с вакер?

Заповядай : https://www.youtube.com/watch?v=m_xi_499euQ
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 18 юни 2017 22:14

гражданин от село написа:
Ozzimozzi написа:

Трябва да натрупа практика и опит.Спомняш ли си го Тошко в началото, че и до края на кариерата си не можа да изчисти безмислени и на моменти груби нарушения.

Според мен Малинов ще е редовната смяна на Пинто или Симао според случая , хубавото е , че е многопрофилен и може да играе и като дефанзивен и като офанзивен халф ;) А в случай , че играем на три фронта определено ще ни трябва ширина на състава :idea:
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 юни 2017 22:15

шивача написа:
Red_Neck написа:Кубембато ще вземе... златната обувка на турнира :) :mrgreen:

Ай да ми дойде сега Шева да се ебава с него :)

Той си е за ебавки, няма такъв параолимпиец. Тоя като грег акселрод..

И аз незнам този кой го е гледал и най-вече защо го е препоръчал. Само като го видя, че играй с номер 8 и ми се иска да му обясня кой е носил тази фланелка и защо трябва да сложи преди или след тази 8-ца друга цифра.

Иначе сериозното ми притеснение беше, че махнахме Руи Педро, пък и се чува за продажба на Арсенио, та си виках, че го закъсахме пт към разиграващи полузащитници. Дето вика чичо Митко - махаме ония в средата. На бразилчето ще му трябва време още да се осъзнане.
Пък Белчев каза, че чака Арсенио във вторник, което значи, че може и да не го продадем.

Върни се в “ЦСКА”