Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Малинов според мен идеално може да замести Бумал като деф. халф, а и е по-добър при офанзивни действия.
гражданин от село написа:Малинов според мен идеално може да замести Бумал като деф. халф, а и е по-добър при офанзивни действия.
Малко трябва да си изчисти главата, че понякога прави безсмислени груби нарушения.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ся, който е изтървал първата купа - ще разпитва.
Само репортаж гледах - в първия мач ни подариха два гола - имахме ли други положения ?
Втория мач ........освен още един гол на Станко Машина - Кубемба - друго трябва ли да отбележим ?
Само репортаж гледах - в първия мач ни подариха два гола - имахме ли други положения ?
Втория мач ........освен още един гол на Станко Машина - Кубемба - друго трябва ли да отбележим ?
Red_Neck написа:Кубембато ще вземе... златната обувка на турнира![]()
Ай да ми дойде сега Шева да се ебава с него
Той си е за ебавки, няма такъв параолимпиец. Тоя като грег акселрод..
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
къде мога да видя пълен запис на мача с вакер?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
k_oleto написа:Ся, който е изтървал първата купа - ще разпитва.
И в двата мача имаше пак много положения , в първия страхотен гол на Малинов от около 30-на метра в горния десен ъгъл , а във втория освен ВТОРИ гол на Кубемба ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
Ozzimozzi написа:гражданин от село написа:Малинов според мен идеално може да замести Бумал като деф. халф, а и е по-добър при офанзивни действия.
Малко трябва да си изчисти главата, че понякога прави безсмислени груби нарушения.
Трябва да натрупа практика и опит.Спомняш ли си го Тошко в началото, че и до края на кариерата си не можа да изчисти безмислени и на моменти груби нарушения.
шивача написа:къде мога да видя пълен запис на мача с вакер?
Заповядай : https://www.youtube.com/watch?v=m_xi_499euQ

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
гражданин от село написа:Ozzimozzi написа:гражданин от село написа:Малинов според мен идеално може да замести Бумал като деф. халф, а и е по-добър при офанзивни действия.
Трябва да натрупа практика и опит.Спомняш ли си го Тошко в началото, че и до края на кариерата си не можа да изчисти безмислени и на моменти груби нарушения.
Според мен Малинов ще е редовната смяна на Пинто или Симао според случая , хубавото е , че е многопрофилен и може да играе и като дефанзивен и като офанзивен халф

шивача написа:Red_Neck написа:Кубембато ще вземе... златната обувка на турнира![]()
Ай да ми дойде сега Шева да се ебава с него
Той си е за ебавки, няма такъв параолимпиец. Тоя като грег акселрод..
И аз незнам този кой го е гледал и най-вече защо го е препоръчал. Само като го видя, че играй с номер 8 и ми се иска да му обясня кой е носил тази фланелка и защо трябва да сложи преди или след тази 8-ца друга цифра.
Иначе сериозното ми притеснение беше, че махнахме Руи Педро, пък и се чува за продажба на Арсенио, та си виках, че го закъсахме пт към разиграващи полузащитници. Дето вика чичо Митко - махаме ония в средата. На бразилчето ще му трябва време още да се осъзнане.
Пък Белчев каза, че чака Арсенио във вторник, което значи, че може и да не го продадем.