Да внеса малко яснота, че пишете глупости - повечето.
Процедурно: по искането в КАС за тези мерки (обезпечителната заповед) е поискано и представено и мнението на УЕФА по този казус.
Видно от написаното от адвокатите на ЦСКА, становището на УЕФА е, че първото писмо (от 29.06.) е преклудирало значението си заради издаденият от БФС лиценз. Поради тази причина - УЕФА ще допусне ЦСКА до ЛЕ - с важно уточнение, че ще преразгледа отново ситуацията и ако тя е такава - каквото се представя от адвокатите на ЦСКА - промяна няма да има.
Мен лично малко ме съмнява пред КАС да е представено становище на УЕФА, че ням апречка да играем, а сега в понеделник - часове преди жребия нещата да са различни. Но.....ще пожиеем и ще видим.
Общо взето - за ЛЕ и за ШЛ отговорността за допускане/недопускане е изцяло в УЕФА, а не в БФС. Поради тази причина - при недопускане - делата за вреди ще ги понесе УЕФА, а не БФС.
Както добре си спомняте - когато ни взеха лиценза последния път - взе ни го БФС, а не УЕФА
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
MilenG35 написа:maxi1914 написа:MilenG35 написа:maxi1914 написа:MilenG35 написа:Има хора от официалния форум на ЦСКА, които са се регистрирали в официалния форум на Дунав. Довчера имаше тема за участието им в ЛЕ. Вече тази тема е изтрита. Явно и те вече не вярват в чудеса.
И за това изпращат представител на жребия ?
Аз съм отбелязал фактите.
А това, че някой отива някъде без да е поканен, и иска да разгледа забележителностите на Нион, е човещинка. В Европа живеем, и не можем да спрем хората да си правят екскурзии.
Щом един форум има повече тежест от официална позиция на ФК така да е твоя воля не смятам да те убеждавам в противното . Не си малък имаш глава на раменете .
Абсолютно си прав. Нали знаеш поговорката -"Когато фактите говорят, и боговете мълчат"?
Argumenta non numeranda, sed ponderanda sunt (Доказателствата се определят не от количеството, а от тежестта си).
Alea jacta est (жребият е хвърлен, взето е окончателно и безвъзвратно решение (Юлий Цезар)).
Мисля, че има достатъчно необорими факти в подкрепа на участието на ЦСКА в ЛЕ. Само изтерзаните души(привържениците най-вече на "Левски") се надяват на чудо.
Ами явно не си прав . Явно темата си я има във форума на Дунав .
Така пропада мантрата , че като сте най-посетения отбор имате тежест .
Жребия е утре .
Всички факти са оборими . А на чудо се надявате вие защото до петък не вярвахте , че имате шанс за Европа (много ЦСКА-ри все още мислят така )
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
Klaatu написа:Темата за Лига Европа във форума на Дунав е активна, просто е временно недостъпна за потребители с под определен брой мнения. Аз мисля, че ЦСКА-София няма да участва в евротурнирите тази година, а дали Дунав ще е там или ще увисне квотата изобщо, тепърва ще се разбере.
Квотата няма как да увисне , това първо , второ кое те кара да мислиш , че УЕФА ви махна след като бяхте в списъците и върна ЦСКА и въпреки това ще играете вие

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
k_oleto написа:Както добре си спомняте - когато ни взеха лиценза последния път - взе ни го БФС, а не УЕФА
Точно така, УЕФА може да отнема лицензи само на местните федерации, тъй като е делегирала клубното лицензиране на тях.
yavorescu написа:k_oleto написа:Както добре си спомняте - когато ни взеха лиценза последния път - взе ни го БФС, а не УЕФА
Точно така, УЕФА може да отнема лицензи само на местните федерации, тъй като е делегирала клубното лицензиране на тях.
[offtopic]Аз не съм правист изобщо. Просто имам ежедневна комуникация с юридическия екип на ЦСКА и мога да ви уверя, че момчетата от Winston & Strawn със сигурност знаят много по-добре от вас и мен какво UEFA може и какво УЕФА не може да направи. Също така знам какво е подало на УЕФА като защита на CAS. УЕФА би рискувала почти сигурна присъда в полза на ЦСКА, ако по някакъв начин възпрепятства участието на клуба[/offtopic]
maxi1914 написа:MilenG35 написа:maxi1914 написа:MilenG35 написа:maxi1914 написа:MilenG35 написа:Има хора от официалния форум на ЦСКА, които са се регистрирали в официалния форум на Дунав. Довчера имаше тема за участието им в ЛЕ. Вече тази тема е изтрита. Явно и те вече не вярват в чудеса.
И за това изпращат представител на жребия ?
А това, че някой отива някъде без да е поканен, и иска да разгледа забележителностите на Нион, е човещинка. В Европа живеем, и не можем да спрем хората да си правят екскурзии.
Щом един форум има повече тежест от официална позиция на ФК така да е твоя воля не смятам да те убеждавам в противното . Не си малък имаш глава на раменете .
Абсолютно си прав. Нали знаеш поговорката -"Когато фактите говорят, и боговете мълчат"?
Argumenta non numeranda, sed ponderanda sunt (Доказателствата се определят не от количеството, а от тежестта си).
Alea jacta est (жребият е хвърлен, взето е окончателно и безвъзвратно решение (Юлий Цезар)).
Мисля, че има достатъчно необорими факти в подкрепа на участието на ЦСКА в ЛЕ. Само изтерзаните души(привържениците най-вече на "Левски") се надяват на чудо.
Жребия е утре .
Всички факти са оборими . А на чудо се надявате вие защото до петък не вярвахте , че имате шанс за Европа (много ЦСКА-ри все още мислят така )
Абе като гледам по мантрите си точно ти , ама вие от подуене винаги сте карали на принципа : Крадеца вика ... дръжте крадеца

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
baraba написа:maxi1914 написа:MilenG35 написа:maxi1914 написа:MilenG35 написа:maxi1914 написа:И за това изпращат представител на жребия ?
Жребия е утре .
Абе като гледам по мантрите си точно ти , ама вие от подуене винаги сте карали на принципа : Крадеца вика ... дръжте крадецаНе беше ли точно ти един от кохортата , които ни се присмивахте на мен и Тео , че бяхме казали , как ЦСКА ЩЕ играе в ЕКТ ???? Не беше ли ти един от кохортата , които ни убеждавахте , как въобще няма да имаме лиценз щото нещо там БФС -то .... и изобщо всеки един непотвърден слух по някои медии основно от ФБ на Домусчиев (Спортал) ти и още неколцина го превръщате в мантра и като Матросовци си я защитавате ???
Аз не цитирам ФБ , спортал и т.н. Не знам за какво говориш относно Крадеца ....... Иначе да аз се присмивам на теб и Тео за ЛЕ и съм готов утре да призная , че не съм бил прав ако ви допуснат . Въпроса е ти и Тео как ще постъпите ако не сте прави ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
maxi1914, казал съм още преди 18 дена, че ЦСКА ще има лиценза за ЕКТ!
@ Всички ми се смеехте, даже имаше подигравки и от цесекари, но както виждаш каквото казах, това стана!
ПП Щом слушате медиите и чакате утре за да видите дали ще има лиценз или не си е ваш проблем, аз ще съм тук, защото знам, че ще имаме!
@ Всички ми се смеехте, даже имаше подигравки и от цесекари, но както виждаш каквото казах, това стана!
ПП Щом слушате медиите и чакате утре за да видите дали ще има лиценз или не си е ваш проблем, аз ще съм тук, защото знам, че ще имаме!
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи следния стартов състав за контролата с Вакер, която започва в 18:00 часа.
Стартов състав на ЦСКА: Георги Китанов, Николай Бодуров, Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Александър Георгиев, Кристиян Малинов, Никола Колев, Кевин Меркадо, Енрике, Кевин Кубемба, Фернандо Каранга
Резерви: Борис Груев, Слави Петров, Валентин Антов, Антон Недялков, Давид Симао, Кирил Десподов, Милчо Ангелов
Прави впечатление , че в стартовата 11-ка започват СЕДЕМ българчета ...
Интересен отбор е наредил Стамен Белчев 
Стартов състав на ЦСКА: Георги Китанов, Николай Бодуров, Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Александър Георгиев, Кристиян Малинов, Никола Колев, Кевин Меркадо, Енрике, Кевин Кубемба, Фернандо Каранга
Резерви: Борис Груев, Слави Петров, Валентин Антов, Антон Недялков, Давид Симао, Кирил Десподов, Милчо Ангелов
Прави впечатление , че в стартовата 11-ка започват СЕДЕМ българчета ...

Oще нищо не е станало, чакай не бързай.
Градев е разкрил част от изненадата, която ви обещах за утре. Ще има плач, рязане на вени и пикаене на газ.
Градев е разкрил част от изненадата, която ви обещах за утре. Ще има плач, рязане на вени и пикаене на газ.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев